Sportfiskarna söker kommunikatör

Sportfiskarna söker ny medarbetare.

Sportfiskarna söker ny medarbetare.

För att förstärka informationsarbetet söker Sportfiskarna en erfaren kommunikatör till huvudkontoret i Stockholm.
Arbetsbeskrivning PR-ansvarig/kommunikatör, Stockholm:
Din roll som PR-ansvarig/kommunikatör är att samla in, paketera och kommunicera Sportfiskarnas omfattande verksamhet till rätt målgrupp via rätt kanaler. Du bearbetar media dagligen och utvecklar förbundets synlighet i såväl skriven som rörlig media. Du ansvarar för förbundets pressmeddelanden. Du sticker ut hakan! Din roll är också att leda utvalda kampanjer och marknadsrelaterade projekt, och du arbetar med långsiktig profilering av varumärket Sportfiskarna. Du ringer, mailar, faxar, sms:ar, gillar och twittrar. Du ansvarar för Sportfiskarnas arbete med sociala medier.
Till din hjälp har du 35 kunniga och drivna medarbetare på sju orter i landet som varje dag arbetar för att det ska finnas ett bra fiske i friska och rena vatten med friska fiskbestånd. Du kommer att arbeta mycket nära förbundets informatör/webbredaktör. Ni ska komplettera
varandra, och tillsammans ser ni till att Sportfiskarnas verksamhet når ut till allmänhet och beslutsfattare i den omfattning den förtjänar!

Din profil

Vi tror att du redan nu är en hängiven sportfiskare som brinner för sportfiskets frågor. Som
person är du positiv, idérik och nätverkande. Du är också orädd och målmedveten. Du gillar att
arbeta nära sakkunniga medarbetare i en kunskapsintensiv organisation och du har inget emot
ett tidvis mycket högt tempo.
För att passa för tjänsten krävs att du:
• Har för ändamålet relevant högskoleutbildning
• Har flerårig erfarenhet av PR- och/eller kommunikationsarbete
• Har stor vana av att hantera media
• Har mycket god samarbetsförmåga
• Redan idag använder sociala medier som arbetsverktyg
• Uttrycker dig mycket väl i tal och skrift
• Har god förmåga att prioritera och att följa upp det egna arbetet

Kontakt
Ring eller maila gärna för ytterligare information om tjänsten.
Stefan Nyström, Generalsekreterare
08-410 80 631
stefan.nystrom@sportfiskarna.se

Annons
AKTUELLT

Martin Petersson drar sin femtionde 10-plussare

Många drömmer om att fånga en gädda över tio kilo. Den drömmen har Martin Petersson förverkligat för länge sen, och efter gårdagens storhugg kunde han rent av lyfta upp sin femtionde gädda över tio kilo. Snacka om ett stiligt CV!

Ändrade regler i Ätran – snart kan du fiska i Hertingforsen!

Laxen i Ätran har uppvisat en fantastisk utveckling sedan öppningen av Hertingforsen 2013. Årets uppgång var hela 4500 laxfiskar och i fällan vid Nydala registrerades rekordmånga storlaxar. Detta får förstås positiva effekter för fisket och nästa år ändras reglerna, bland annat genom att dagskorten blir dyrare och att flugfiske tillåts i Hertingforsen!

Gäddfilm från Spinfish Studio

Har du en längtan efter öppna vatten och vårfiske efter gädda? Den lär i så fall inte bli mindre om du tittar på Spinfish Studios nysläppta gäddfilm ”Från Gädda till Gjedde”. Alstret bjuder nämligen på vackra miljöer, skön atmosfär och en hel massa gäddhugg!

Skräpätande ”haj” sågs i Kristianstad

I likhet med många andra städer drabbas Kristianstad av stora mängder plastskräp. En del insamlades nyligen av vattendrönaren WasteShark, en batteridriven farkost vars stora gap slukar mängder av plast.

Ny podcast om havsmiljö

Havet står inför många utmaningar och ibland kan det vara svårt att sätta sig in i vissa frågor. Det vill Göteborgs universitet ändra på och därför släpper de nu en podcast om havet och havets miljö!

Strandäng ska återställas efter miljöbrott

En strandäng vid Hornsviken norr om Nyköping fylldes olovligen med ett 30 centimeter tjockt lager av schaktmassor. Nu har Mark- och miljödomstolen beslutat att schaktsmassorna ska forslas bort på markägarens bekostnad. – Det lönar sig att vara aktiv och rapportera misstänkta olovliga åtgärder, säger Nils Ljunggren, Sportfiskarnas projektledare inom rovfiskprojektet.

Sjölin drar en drömabborre

Den duktiga abborrfiskaren Jonathan Sjölin fick i tisdags uppleva årets höjdpunkt. Ett försiktigt hugg blev snabbt dramatisk och till slut kunde han väga in ett nytt personbästa. Fisken var 52 centimeter lång och tvingade ner vågen till hela 2030 gram. – Det känns helt fantastiskt, berättar den glada fångstmannen efter mängder pass i samma vatten.

Hajplågare åtalas för grova brott

I somras spreds en filmsekvens på tre män i Florida som gladeligen plågade en haj genom att dra den efter sin båt. Filmen väckte stor avsky på sociala medier och efter fyra månaders utredning har männen nu arresterats. Samtliga åtalas för grova brott och riskerar långa fängelsestraff.

EU:s fiskekvoter klara – tillfälligt ålfiskestopp införs

I morse enades EU:s fiskeministrar om nästa års fiskekvoter i Skagerrak, Kattegatt och Nordsjön. Mest iögonfallande är kanske att torskfisket i Skagerrak tillåts öka med 39 procent jämfört med i år. Ålfisket efter blankål kommer att stoppas under en valfri period på tre sammanhängande månader mellan september och januari. Ålfiskestopet berör även Östersjön och därmed
Annons

Annonser

TYCK TILL!

Vilken specialtidning skulle du helst vilja läsa?

Visa resultat

Loading ... Loading ...
100-KLUBBEN

anmal_250

HÄR FISKAR DU 2017

FÖLJ OSS!