Big Fish Man till Fiskekryssningen

Discovery´s TV-stjärna Jakub Vagner och Martin Falklind fiskade mal tillsammans i Jakubs sjö i Tjeckien i somras. Detta resulterade i att Jakub nu kommer till Fiskekryssningen.

Jakub Vagner eller ”Big Fish Man” som han kallas i sin TV-serie på Discovery , kommer till Sverige i februari. Han ska vara med på Fiskekryssningen där Martin Falklind kommer att intervjua honom om hans äventyr.
Det här är intervjun du inte får missa, när vår Svenska fiskeäventyrare Martin Falklind ska djupintervjua Jakub Vagner ombord på Fiskekryssningen. Till och med Martin får darr i knäna av Jakubs historier från världens värsta platser med världens största fiskar på kroken.

Kanske har du sett Jakub i  fiskeprogram på National Geographic och Discovery Channel?

Kanske har du sett Jakub i några av hans otaliga fiskeprogram på National Geographic och på Discovery Channel? När det gäller långa och svåra fiskeexpeditioner ut i vildmarken. slår han lätt både Jeremy Wade, Zeb Hogan och Robson Green på fingrarna. Han har även flera världsrekordfiskar registrerade hos IGFA. Men Jakub Vagner själv är en ödmjuk herre. Han har sina rötter i Tjeckien där driver han olika fiskeprojekt och metesjöar och är engagerad i att få ut fler människor på fiske.
Förutom denna internationellt glänsande sportfiskestjärna, kommer en stor del av våra svenska stjärnor finnas ombord och bjuda på spännande föreläsningar och workshops. Läs mer om Fiskekryssningen på Facebook eller på Fiskekryssningen.se. Kolla även in denna trailer med Jakub Vagner, så förstår du dimensionerna på hans fiske.

 

 

 

 

Annons
AKTUELLT

Nya numret ute nu!

I övergången mellan vinter och vår finns det många alternativ för dem som är fiskesugna. Isen ligger fortfarande tjock på många håll men de flesta kan även hitta öppet vatten. I nya numret av Fiskejournalen bjuds du på mängder av inspiration till säsongens rika utbud!

Tonfiskprojektet kommer till Sportfiskemässan

I höstas genomfördes ett unikt forskningsfiske efter blåfenad tonfisk i svenska vatten. Markus Lundgren från Sportfiskarna koordinerade fiskeinsatsen och berättar om det spännande projektet under Sportfiskemässan!

Åtta miljoner till selektiva redskap

Sveriges lantbruksuniversitet efterlyser innovativa projekt för att utveckla ett mer selektivt och skonsamt yrkesfiske. Uppdraget kommer från Havs- och vattenmyndigheten som i år skjuter till åtta miljoner kronor.

Svensk cashtävling ger 100 000 till vinnaren

Swedish Game Fair Predator Open går av stapeln den 25-27 maj och blir Sveriges största cashtävling 2018. Som namnet antyder ger inte bara gäddor poäng, utan även gös och abborre. Den som deltar i båtklassen och får på en stor fisk lär säkert känna av spänningen. Vinnarteamet får nämligen resa hem med 100 000 kronor

Uppföljare om torrflugefiske

Under slutet av förra året lanserade Johan Klingberg första delen av bokserien Torrflugefiske, som berör dagsländor. Nu kommer uppföljaren ”Torrflugefiske – Nattsländor, bäcksländor, mygg och landinsekter”. Allt om Flugfiskes chefredaktör redogör på ett pedagogiskt sätt hur du imiterar varje insektsgrupp som boken tar upp. Du lär dig bindteknikerna som krävs, hur du känner igen insekterna vid

Ny hajart upptäckt i Atlanten

Ett forskarteam i Florida har med genetikens hjälp ökat förståelsen för de djuphavslevande kamtandshajarna. De har nämligen visat att det man tidigare trott var två populationer av samma art i själva verket är två olika arter. Upptäckten kan förhoppningsvis bidra till en mer hållbar förvaltning.

Världens bästa gäddvatten?

Om du vill fånga en riktigt stor gädda lär du knappast hitta ett hetare vatten än den illa sjön Chew Valley i det sydengelska grevskapet Somerset. Där fångades nyligen 25 gäddor över 13,6 kilo på bara en vecka. Sjörekordet ligger på drygt 20 kilo och minst fyra fiskar över 18 kilo har fångats i vinter.

Annonser

TYCK TILL!

Vilken specialtidning skulle du helst vilja läsa?

Visa resultat

Loading ... Loading ...
100-KLUBBEN

anmal_250

HÄR FISKAR DU 2017

FÖLJ OSS!