Black Weeds bonusband på Fiskekryssningen

Bonus för alla musikälskare - förbandet till Weeping Willows blir Stevie K´s Black Weeds.

Bonus för alla musikälskare – förbandet till Weeping Willows blir Stevie K´s Black Weeds. Robert, Boba, Jackie, Stevie och Martin.

En samling rockrävar överraskar på fredagskvällen när Black Weeds blir förband till Weeping Willows. Black Weeds kommer att spela klassisk gitarrock som Stones, Faces och Black Crows. Men det blir också deras egna låtar. Håll i er, för i detta band finns några av Sveriges mest talangfulla rockmusiker!
Stevie Klasson´s Black Weeds är ett relativt nybildat band bestående av några av Sveriges främsta och mest framgångsrika rockmusiker. Bandets ledare, Stevie Klasson själv, spelade under 90-talet med glamrockslegenden Johnny Thunder. I bandet ingår även två av Hellacopters erfarna rockstjärnor, som nu längtar efter att rocka loss igen efter att ha spelat i lugnare konstellationer under några år. Det är Anders Boba Lindström och Robert Eriksson. Med i bandet finns även Stefan Björk som spelar i Wilmer X och Diamond Dogs.
Denna explosiva och exklusiva samling av musiker kommer inleda en härlig musikkväll i rock- och bluesanda. Strax efter midnatt  tar Weeping Willows över scenen med sin vemodiga och pampiga musik.
Hela konserten är till förmån för projektet Ge-fan-i-våra-vatten som samlar in pengar till miljövård i Sportfiskarnas regi.

Annons
AKTUELLT

Ny podcast om havsmiljö

Havet står inför många utmaningar och ibland kan det vara svårt att sätta sig in i vissa frågor. Det vill Göteborgs universitet ändra på och därför släpper de nu en podcast om havet och havets miljö!

Strandäng ska återställas efter miljöbrott

En strandäng vid Hornsviken norr om Nyköping fylldes olovligen med ett 30 centimeter tjockt lager av schaktmassor. Nu har Mark- och miljödomstolen beslutat att schaktsmassorna ska forslas bort på markägarens bekostnad. – Det lönar sig att vara aktiv och rapportera misstänkta olovliga åtgärder, säger Nils Ljunggren, Sportfiskarnas projektledare inom rovfiskprojektet.

Sjölin drar en drömabborre

Den duktiga abborrfiskaren Jonathan Sjölin fick i tisdags uppleva årets höjdpunkt. Ett försiktigt hugg blev snabbt dramatisk och till slut kunde han väga in ett nytt personbästa. Fisken var 52 centimeter lång och tvingade ner vågen till hela 2030 gram. – Det känns helt fantastiskt, berättar den glada fångstmannen efter mängder pass i samma vatten.

Hajplågare åtalas för grova brott

I somras spreds en filmsekvens på tre män i Florida som gladeligen plågade en haj genom att dra den efter sin båt. Filmen väckte stor avsky på sociala medier och efter fyra månaders utredning har männen nu arresterats. Samtliga åtalas för grova brott och riskerar långa fängelsestraff.

EU:s fiskekvoter klara – tillfälligt ålfiskestopp införs

I morse enades EU:s fiskeministrar om nästa års fiskekvoter i Skagerrak, Kattegatt och Nordsjön. Mest iögonfallande är kanske att torskfisket i Skagerrak tillåts öka med 39 procent jämfört med i år. Ålfisket efter blankål kommer att stoppas under en valfri period på tre sammanhängande månader mellan september och januari. Ålfiskestopet berör även Östersjön och därmed

Mängder av mikroplast i norska blåmusslor

En undersökning av blåmusslor längs den norska kusten visar på ett omfattande upptag av plast från havet. I nästan fyra av fem musslor hittade forskarna plastpartiklar, och Miljødirektoratet, som ligger bakom studien, menar att det finns risk att plasten äts av människor.

Nya elkunder får fiskeprylar

Är du sugen på att teckna ett fiskvänligare elavtal? Tranås Energi kör just nu en kampanj där nya kunder får ett presentkort värt 300 kronor från olssonsfiske.se!

Forskare fuskade och saknade tillstånd

Den spektakulära upptäckten att fiskyngel hellre äter mikroplast än vanlig mat var påhittad. Det fastslår nu Uppsala universitet, som även konstaterar att de båda forskarna saknade djuretiska tillstånd.

Stenrev gynnar torsken

En studie i Kattegatt visar att torsken trivs bland stora stenar. Slutsatsen kommer efter att ett stenrev restaurerats med påfallande gott resultat. Förutom att forskarna fann fler och större individer kunde de även se att torskarna uppehöll sig längre tid på revet.
Annons

Annonser

TYCK TILL!

Vilken specialtidning skulle du helst vilja läsa?

Visa resultat

Loading ... Loading ...
100-KLUBBEN

anmal_250

HÄR FISKAR DU 2017

FÖLJ OSS!