Boka Fiskekryssningen innan rabatten försvinner

14_montagenotiskryss2014
Kanske känns Fiskekryssningen den 7-8 november avlägsen, men det kan vara smart att säkra sin plats redan nu. Den 31 maj är det nämligen slut på boka-tidigt-rabatten!
Fiskekryssningen går av stapeln 7-8 november i år och arrangeras av Fiskejournalen, Allt om Flugfiske och Sportfiskarna. Det är en färja fylld av hundratals glada sportfiskare och intressanta aktiviteter.
Passa på att boka nu, både för att få boka-tidigt-rabatt och för att kunna välja just den hytt du vill ha, men också för att säkra platser på de workshops och föredrag som du är intresserad av. Bokning av workshops och föredrag kommer du kunna göra från och med den 1 juni, då schemat släpps på Fiskekryssningen.se. Då måste du dock ha bokat hytt på kryssningen först. Sista maj går priset på samtliga hyttkategorier upp till ordinarie pris, vilket innebär plus 100 kr på alla biljetter.
 

Boende i alla klasser
Det billigaste du kan komma undan för hela kalaset, inklusive mat och dryck, är 1192 kronor med boka-tidigt-rabatt. Detta pris inkluderar del i E-klass fyrbäddshytt, buffémiddag inkl öl och vin, frukost och lunch. I priset ingår alla föredrag och workshops, fiskemässa, underhållning och konsert med bandet Weeping Willows. För varje bokad passagerare skänks dessutom 50 kr till fiskevårdsprojektet ”Ge-fan-i-våra-vatten”.
Vill du inte klämma in dig i en hytt tillsammans med tre andra polare, utan bo lite lyxigare, finns alla varianter på hytter tillgängliga. Även lyxigare matalternativ finns för den som önskar.
 
Bokar din hytt gör du via tallinksilja.com/sv/web/se/fiskekryssningen eller på telefonnummer 08-666 33 33.
 
Vill du veta mer om kryssningen, kan du läsa mer på fiskekryssningen.se
 
Har du specifika frågor kan du maila till fiskekryssningen@fiskejournalen.se
 

Maria Ålander

Annons
AKTUELLT

Stenrev gynnar torsken

En studie i Kattegatt visar att torsken trivs bland stora stenar. Slutsatsen kommer efter att ett stenrev restaurerats med påfallande gott resultat. Förutom att forskarna fann fler och större individer kunde de även se att torskarna uppehöll sig längre tid på revet.

7 av 10 fiskbutiker säljer ål inför julen

Ålen är klassad som akut hotad och mängder av kampanjer har genomförts i syfte att öka medvetenheten om ålens situation. Ändå visar en undersökning av WWF att sju av tio svenska fiskbutiker säljer ål inför julen.

Forskare om glitter: Förbjud det!

Glitter är för många ett självklart inslag när julens ska firas. Men de små gnistrande kornen är fulla av mikroplaster och därför skadliga för våra vatten. Forskaren Magnus Engwalls dom är stenhård när glittrets framtid kommer på tal: ”Förbjud det!” säger han till SVT.

Monsterabborre i minusgrader

Snacka om att vännerna Roman och Jarin hade flyt i sitt abborrfiske när de nyligen förlade en expedition till Perchzilla i norra Spanien. Efter två kylslagna dagar hade duon fångat sex abborrar över det magiska 2-kilosstrecket, varav en vägde hela 2530 gram!

Ny fiskart funnen på rekorddjup

Det är möjligt att den fisk som forskare har fångat i Marianergraven inte har ett imponerande utseende, men ta inte fel – den är en riktig tuffing! Fisken har fångats på hela 8000 meters djup, och har nyligen fått det vetenskapliga namnet Pseudoliparis swirei.

Alliansen blockerar regeringens stöd för ålfiskestopp

EU-kommissionen föreslår ett fiskestopp på ål under 2018, vilket den svenska regeringen gärna vill stödja. Det vill inte Alliansen, som i går presenterade ett förslag om fortsatt ålfiske när frågan diskuterades i Miljö- och jordbruksutskottet. Förslaget fick stöd av SD, och därmed majoritet. Det blockerar regeringens möjlighet att stödja EU-kommissionens förslag under måndagens ministerråd i

Beslut om fiskeförbud i Norra ishavet

De centrala delarna av Norra ishavet har länge varit istäckta och därför fria från fiske. Men i takt med ett allt varmare klimat så smälter isarna och om 10-15 år kan hela området vara isfritt under de varmaste månaderna. Däremot tycks inget fiske bli aktuellt, efter att en unik internationell överenskommelse gjorts om ett 16-årigt

Vildlaxen hindras av Skellefteå Kraft

En rad kraftverk som ägs av Skellefteå Kraft begränsar vildlaxens utbredning i flera Norrlandsälvar. Det framgår av Sportfiskarnas granskning av bolagets verksamhet. Hårdast kritik får Hednäs kraftstation i Åby älv. – För ett elbolag som ofta framhäver sin miljöprofil borde en utrivning egentligen vara ett lockande alternativ, menar Sportfiskarnas laxexpert Glenn Douglas.

Så ismetar du storgäddan – 10 heta tips!

Är du sugen på att ismeta grov gädda och behöver lite hjälp på traven? Här kommer Fredrik Lindhs tio bästa tips på hur du fångar riktigt stora gäddor. Funkar de? Helt klart! Förra säsongen fick Fredrik tio gäddor över tio kilo, varav två mätte en bra bit över 130 centimeter!
Annons

Annonser

TYCK TILL!

Vilken specialtidning skulle du helst vilja läsa?

Visa resultat

Loading ... Loading ...
100-KLUBBEN

anmal_250

HÄR FISKAR DU 2017

FÖLJ OSS!