Buster och Yamaha fortsätter samarbeta

buster_yamaha_webPressmeddelande: Buster Boats och Yamaha Motor Scandinavia, Skandinaviens marknadsledande båt–motor kombination fortsätter satsa på Buster och Yamaha i Sverige och Norge.
Buster–Yamaha båt–motorpaket kommer även i fortsättningen att säljas i Yamaha Motor Scandinavias återförsäljarnät. Eftersom vikten av de Skandinaviska marknaderna fortsättningsvis ökar i takt med stigande Buster–Yamaha marknadsandelar, kommer Buster Boats från och med hösten 2014 även att tillsätta egna marknadsansvariga för att ytterligare försäkra sig om att kunna betjäna återförsäljarnätverket i Sverige och Norge på bästa möjliga sätt.
I Sverige kommer marknadsansvaret att delas mellan marinteamet hos Yamaha i Sverige samt Jonas Magner på Buster Boats. I Norge faller marknadsansvaret på marinteamet hos Yamaha i Norge samt Anna Ivarsson på Buster Boats. Jonas kommer att sitta på Fiskars Stockholmskontor och  Anna kommer att vara stationerad på Fiskars Oslokontor.
– I och med att Buster sortimentet fortsätter att öka med nyheter både i det traditionella Buster sortimentet samt i nya E-Serien ser vi att vi för att kunna växa i Norden behöver satsa ytterligare på åtgärder som stärker efterfrågan; både i form av varumärkesmarknadsföring samt förstärka den lokala marknadsföringen tillsammans med våra återförsäljare, berättar Juha Lehtola vd för Buster Boats.
– Yamahas väletablerade återförsäljarnät tillsammans med fantastiska produkter har varit en av nycklarna till Busters framgångssaga i Sverige och Norge, och vi ser fram emot ytterligare år av ännu intensivare samarbete både gällande försäljning samt marknadsanpassad produktutveckling, säger Jan-Åke Johansson, Regional Director North  på Yamaha Motor Europe NV.

Annons
AKTUELLT

EU:s fiskekvoter klara – tillfälligt ålfiskestopp införs

I morse enades EU:s fiskeministrar om nästa års fiskekvoter i Skagerrak, Kattegatt och Nordsjön. Mest iögonfallande är kanske att torskfisket i Skagerrak tillåts öka med 39 procent jämfört med i år. Ålfisket efter blankål kommer att stoppas under en valfri period på tre sammanhängande månader mellan september och januari. Ålfiskestopet berör även Östersjön och därmed

Mängder av mikroplast i norska blåmusslor

En undersökning av blåmusslor längs den norska kusten visar på ett omfattande upptag av plast från havet. I nästan fyra av fem musslor hittade forskarna plastpartiklar, och Miljødirektoratet, som ligger bakom studien, menar att det finns risk att plasten äts av människor.

Nya elkunder får fiskeprylar

Är du sugen på att teckna ett fiskvänligare elavtal? Tranås Energi kör just nu en kampanj där nya kunder får ett presentkort värt 300 kronor från olssonsfiske.se!

Forskare fuskade och saknade tillstånd

Den spektakulära upptäckten att fiskyngel hellre äter mikroplast än vanlig mat var påhittad. Det fastslår nu Uppsala universitet, som även konstaterar att de båda forskarna saknade djuretiska tillstånd.

Stenrev gynnar torsken

En studie i Kattegatt visar att torsken trivs bland stora stenar. Slutsatsen kommer efter att ett stenrev restaurerats med påfallande gott resultat. Förutom att forskarna fann fler och större individer kunde de även se att torskarna uppehöll sig längre tid på revet.

7 av 10 fiskbutiker säljer ål inför julen

Ålen är klassad som akut hotad och mängder av kampanjer har genomförts i syfte att öka medvetenheten om ålens situation. Ändå visar en undersökning av WWF att sju av tio svenska fiskbutiker säljer ål inför julen.

Forskare om glitter: Förbjud det!

Glitter är för många ett självklart inslag när julens ska firas. Men de små gnistrande kornen är fulla av mikroplaster och därför skadliga för våra vatten. Forskaren Magnus Engwalls dom är stenhård när glittrets framtid kommer på tal: ”Förbjud det!” säger han till SVT.

Monsterabborre i minusgrader

Snacka om att vännerna Roman och Jarin hade flyt i sitt abborrfiske när de nyligen förlade en expedition till Perchzilla i norra Spanien. Efter två kylslagna dagar hade duon fångat sex abborrar över det magiska 2-kilosstrecket, varav en vägde hela 2530 gram!

Ny fiskart funnen på rekorddjup

Det är möjligt att den fisk som forskare har fångat i Marianergraven inte har ett imponerande utseende, men ta inte fel – den är en riktig tuffing! Fisken har fångats på hela 8000 meters djup, och har nyligen fått det vetenskapliga namnet Pseudoliparis swirei.
Annons

Annonser

TYCK TILL!

Vilken specialtidning skulle du helst vilja läsa?

Visa resultat

Loading ... Loading ...
100-KLUBBEN

anmal_250

HÄR FISKAR DU 2017

FÖLJ OSS!