Annons
Annons

4 dagar till Sportfiskemässan

Svartzonker och Falklind står på scenen tillsammans under årets Sportfiskemässa.

Annons

Den 18 mars startar årets Sportfiskemässa på Stockholmsmässan i Älvsjö.
Där kan du bland annat se när betesdesignern Claes Svartzonker Claesson snackar gädda med Fiskejournlaens chefredaktör Martin Falklind.
Svartzonker och Martin kommer att berätta om alla de galna, roliga och mindre behagliga saker som de upplevt under sina fiskekarriärer. Fokus kommer att ligga på historier runt Sveriges största och mest populära sportfisk, gäddan. Dessutom kommer de att testa gäddtacos samt komma med en, än så länge, hemlig utmaning till gäddexperterna Joel Abrahamsson och Tobias Fränstam.
Fredag kl. 15.00, Lördag kl. 10.30 samt  Söndag kl. 13.30 på Fiskejournalens stora scen.
Läs mer på Sportfiskemässan.

 

LÄS OCKSÅ

0 kommentarer

E-postadressen publiceras inte.

Annons
AKTUELLT

Mässa med havsöringsfokus

  I helgen slår EL-GE Sportfiske upp portarna för sin årliga minimässa. Tanken är att fiskesugna havsöringsfiskare ska kunna träffas och bli inspirerade inför den stundande premiären!

Friluftsdag gav metergädda

Den duktiga fiskaren Andreas Ingrids tog med barn ut på ismete i hopp om att väcka deras fiskeintresse. Det lär han ha lyckats han med. Vid första fället högg en gädda de nog aldrig glömmer!

Rymd regnbåge först upp i Ätran

Spänningen var stor när årets första uppvandrande fisk skulle filmas i Ätran. Många hoppades få se någon av havets silverblanka laxar vandra upp till vårens lekplatser. De skulle bli besvikna. Årets premiärfisk var en fenskadad regnbåge i usel kondition.

Fredad fisk kan utvecklas snabbt

Att införa marina skyddsområden ger inte bara utsatta bestånd en chans till återhämtning. Det kan också påverka fiskens genetik. Det visar en ny kanadensisk studie på långväga simmare som tonfisk och vithaj.

Tips på heta havsöringsflugor

Är du sugen på nya havsöringsflugor till det tidiga vårfisket? I senaste avsnittet av Bakom städet visar Peter Alexandersson hur han binder några riktiga favoriter.

Stör funnen i Lysekil

En död stör har idag plockats upp utanför Lysekils hamn. Fisken var i relativt gott skick och dess arttillhörighet ska nu säkerställas via genetisk analys. Är fisken i fråga en Europeisk stör är det ett högst sensationellt fynd.

Jättegädda från Vänern

Nyligen fångades en enorm gädda på trolling i Vänern. Fångstmannen kan glädjas åt ett svårslaget personbästa och att fisken högg på ett självdesignat bete!

Annons
Annons
PRENUMERERA

AOF17-banner-v4-005YP-dagask-250x240-MH

HÄR FISKAR DU 2016

harfiskardu_2016

FÖLJ OSS!

TYCK TILL!

Vilken är din favoritårstid för fiske?

Visa resultat

Loading ... Loading ...
100-KLUBBEN

anmal_250

Annons
Annons
INSTAGRAM
Annons