föredrag

Tonfiskprojektet kommer till Kungsbacka

Är du sugen på en spännande helkväll med tonfisken i fokus? Den 18 januari arrangerar Kungsbacka Sportfiskeklubb en föreläsning om hösten forskningsfiske i svenskt vatten!

Framtidens vattenkraft diskuteras i Frödinge

Hur mår sjön Yxern och vad anser Naturskyddsföreningen om regeringens förslag till ny lagstiftning om småskalig vattenkraft? Det och mycket annat kommer att diskuteras i kväll på Frödinge bygdegård. – Alla är hjärtligt välkomna och vi hoppas på stort intresse, hälsar Tino Åberg, som hjälper till med arrangemanget.

Martin Falklind föreläser i Tibro

Våren är här och i helgen är det temahelg för hela familjen på Olssons Fiske i Tibro. Det kommer handla om vertikalfiske, båttrolling, havsfiske, gädda-, gös- och laxfiske. I år firar Olssons Fiske dessutom 40 år!

Regnbågen – flugfiske året runt

Regnbågen är en stark, vacker och spännande flugfisk som kan vara nog så lurig att överlista. Lär av den bästa – flugfiskeprofilen Johan Klingberg.

Falklind i Skärhamn

I morgon, torsdag den 19 januari, håller Martin Falklind föredrag på Sagabiografen i Skärhamn. Klockan 19.00-21.00 bjuds det på dråpligheter bakom kulisserna, vackra bilder och mycket inspiration. Föredraget arrangeras av Studiefrämjandet och Sportfiskarna tillsammans med Stenungsunds Sportfiskeklubb. Alla intäkter från föredraget går oavkortat till fiskevård och ungdomsaktiviteter, och ungdomar under 18 år går in gratis

Falklind i Stenungsund

I morgon, onsdag den 18 januari, blir det fiskeföredrag i Stenungsund med start klockan 19.00. Platsen är Fregatten och föredragshållare är Fiskejournalens chefredaktör Martin Falklind. – Det blir en del dråpligheter som hänt bakom kulisserna och man kommer garanterat att bli fiskesugen, hälsar Martin. Föredraget arrangeras av Studiefrämjandet och Sportfiskarna tillsammans med Stenungsunds Sportfiskeklubb. Alla intäkter

Falklind till Kungälv

I morgon, tisdag den 17 januari, håller Martin Falklind föredrag i Kungälv. Mellan klockan 19.00-21.00 bjuds det på dråpligheter bakomkulisserna, vackra bilder och mycket inspiration. Föredraget arrangeras av Studiefrämjandet och Sportfiskarna tillsammans med FKSF Kungälv. Alla intäkter från föredraget går oavkortat till fiskevård och ungdomsaktiviteter, och ungdomar under 18 år går in gratis på föredraget.

Annonser

TYCK TILL!

Vilken specialtidning skulle du helst vilja läsa?

Visa resultat

Loading ... Loading ...
100-KLUBBEN

anmal_250

HÄR FISKAR DU 2017

FÖLJ OSS!

Laddar