Annons
Annons

Ett legendariskt pimpelspö!

ABU Garcia Pimpel 2 är ett lite kraftigare isfiskespö och ett av få som har utväxling. Det passar även utmärkt för sommarens båtpimpling.

Annons

ABU Garcia Pimpel 2 är en levande legend. Det har tillverkats sedan 1967 och är fortfarande det bästa pimpelspöet i sin klass!
Detta är spöet för det lite tyngre isfisket med balanspirk efter stor abborre eller för regnbågspimpel i put-and-take vatten och för isfiske efter lake. Det är dessutom troligen det bästa pimpelspöet på marknaden för fjällfisket efter röding, öring och harr. Det sköna handtaget av kork värmer gott och den styva toppen, som är avtagbar,  ger bra mothugg. För dig som söker en mjukare topp, så finns det en att köpa som tillbehör. Spolen rymmer cirka 70 meter 0,30 mm monolina. Rek cirkapris är 449 Kr. Mer info: www.abugarcia.se

LÄS OCKSÅ

0 kommentarer

E-postadressen publiceras inte.

Annons
AKTUELLT

Rymd regnbåge först upp i Ätran

Spänningen var stor när årets första uppvandrande fisk skulle filmas i Ätran. Många hoppades få se någon av havets silverblanka laxar vandra upp till vårens lekplatser. De skulle bli besvikna. Årets premiärfisk var en fenskadad regnbåge i usel kondition.

Fredad fisk kan utvecklas snabbt

Att införa marina skyddsområden ger inte bara utsatta bestånd en chans till återhämtning. Det kan också påverka fiskens genetik. Det visar en ny kanadensisk studie på långväga simmare som tonfisk och vithaj.

Tips på heta havsöringsflugor

Är du sugen på nya havsöringsflugor till det tidiga vårfisket? I senaste avsnittet av Bakom städet visar Peter Alexandersson hur han binder några riktiga favoriter.

Stör funnen i Lysekil

En död stör har idag plockats upp utanför Lysekils hamn. Fisken var i relativt gott skick och dess arttillhörighet ska nu säkerställas via genetisk analys. Är fisken i fråga en Europeisk stör är det ett högst sensationellt fynd.

Jättegädda från Vänern

Nyligen fångades en enorm gädda på trolling i Vänern. Fångstmannen kan glädjas åt ett svårslaget personbästa och att fisken högg på ett självdesignat bete!

Aspen leker i Dalälven

Asprom har hittats i Dalälvens nedre del. Fyndet väcker stor glädje eftersom aspen är hotad. Forskare hoppas nu att det närliggande kraftverket anpassar sin verksamhet så att vårens lek blir lyckad.

Fredade gäddor kan ge nya fiskeregler

Vilka effekter ger fredningsområden på gäddbestånd? Det och mycket annat ska nu undersökas i ett projekt längs mellersta ostkusten. Resultatet ska ligga till grund för en revidering av nuvarande fiskeregler.

Annons
Annons
PRENUMERERA

AOF17-banner-v4-005YP-dagask-250x240-MH

HÄR FISKAR DU 2016

harfiskardu_2016

FÖLJ OSS!

TYCK TILL!

Vilken är din favoritårstid för fiske?

Visa resultat

Loading ... Loading ...
100-KLUBBEN

anmal_250

Annons
Annons
INSTAGRAM
Annons