FILM: Jetdriven fiskekajak

Skulle du vilja ha en fullutrustad fiskekajak som gör 27 knop? Kolla in filmen här nedan.

Gillar du att fiska från kajak men är samtidigt sugen på lite fart och fläkt? JetANGLER är fiskekajaken som har alla bekvämligheter, dessutom gör den hela 27 knop.
JetANGLER heter kajaken som tar dig mellan fiskeplatserna på nolltid. Med hela sjutton hästkrafter bakom ryggen kan du täcka mer yta på kortare tid än vad du någonsin tidigare kunnat göra med en fiskekajak. Kajaken är bestyckad med allt från spöhållare, förvaringsutrymmen till extra sittplats för fiskekompisen. Företaget Aquanami som ligger bakom kajaken har tillsammans med fiskeentusiaster försökt skapa något som ska attrahera äventyrslystna sportfiskare. Framför allt för de som vill upptäcka nya vatten som är svåra att komma åt med en vanlig båt.

Med dryga sjutton hästkrafter bakom ryggen kan du nu täcka mer yta på kortare tid än vad någonsin tidigare kunnat göra med en fiskekajak.

Dessutom kan du enligt Aquanami fiska av platser som är omöjliga att beträda med en vanlig båt – framför allt stora grundflak och vegetationsrika områden. JetANGLER är 3,6 meter lång och 96 centimeter bred och styrs med hjälp av en joystick.
Vi på Fiskejournalen hade gärna testat kajaken men det som talar emot användbarheten är att den väger lite mycket, närmare bestämt 113 kilo. Titta på filmen här nedan – visst blir man lite sugen?!

För mer information följ den HÄR länken.

Annons
AKTUELLT

18-plussare på fluga

Det sydengelska vattnet Chew Valley har än en gång levererat en gädda av sublima dimensioner. Den här gången var det flugfiskaren Enrico Pini som fick en väldig vårfisk på hela 18,14 kilo!

Besöksrekord för Sporfiskemässan

Intresset för Sportfiskemässan i StockhoIm var stort. På tre dagar hade hela 15 513 besökare tagit del av det rika utbudet. Därmed slogs fjolårets rekord med god marginal.

Daniel fick megalånga

Året har inletts med ett osannolikt långafiske för den unge Daniel Andersen. Höjdpunkten kom i går då han lyckades bända upp ett riktigt monster på 36,2 kilo!

Bildspel: Sportfiskemässan i Stockholm

Är du sugen på att se de coolaste fiskebåtarna, den hetaste utrustningen och en massa balla beten? I så fall är du inte ensam. När Sportfiskemässan slog upp portarna i går kom rekordmånga besökare.

Film om fiskets tjusning

Varför fiskar vi egentligen? Svaret på den frågan kan naturligtvis variera. Men för vännerna i Wide Open Outdoor Film handlar det om betydligt mer än att landa stora fiskar. I den nysläppta filmen ”We are Fishermen – Backyard Session” bjuder de på störtsköna klipp om fiskets tjusning.

Svenskt bete på amerikansk topplista

När den anrika fisketidningen Field & Stream utser årets hetaste beten finns Headbanger Shad med på listan. Att det svenska betet faller storgäddorna i smaken visste vi, men tydligen får det även den nordamerikanske gäddsläktingen muskie att gapa stort.

Monsterhugg med Martin och Marko

Hissnande historier utlovas när Martin Falklind och Marko ”Markoolio” Lehtosalo ska berätta om sina gemensamma fiskäventyr. Sportfiskemässans publik kommer att bjudas på förstklassig underhållning med godbitar från både Abborrträsk och den grönländska vildmarken!

Annonser

TYCK TILL!

Vilken specialtidning skulle du helst vilja läsa?

Visa resultat

Loading ... Loading ...
100-KLUBBEN

anmal_250

HÄR FISKAR DU 2017

FÖLJ OSS!