I boken Fiskelycka hittar du inspiration till både fiske och matlagning. En perfekt presentbok för den som vill ta hem en fisk då och då.
Det optimala är när man kan fånga sin egen fisk till middag, utan att behöva ha dåligt samvete för att man tär på ett känsligt bestånd eller vara orolig för att man får i sig ohälsosamma gifter. Om man fiskar rätt är detta fullt möjligt och man kan njuta av den oslagbara smaken av färsk, egenfångad fisk.
I receptboken Fiskelycka finns fräscha, nyskapande och goda sätt att laga till fisk på. Särskilt när det gäller gädda finns det många innovativa tillagningssätt. Allt presenteras i vackra bilder som gör läsaren både hungrig och fiskesugen.
Boken är skriven av Henrik Freudenthal,Joakim Lundblad och Patric Johansson. Ges ut på Massolit förlag.
Finns att beställa på Adlibris för ca 180 kr.
Maria Ålander
Publicerad: 05 April 2015
Av: Fiskejournalen
Logga in
Logga in för att ta del av unika erbjudandet, priser och mycket annat.
Skapa ett konto
Gå med i vår medlemsklubb får att ta del av extra rabatter på mänder av fiskeprylar, förhandstur till kampanjer och mycket mer. Helt kostnadsfritt!