Fiskekort.se växer

fiskekort.se

Fiskekort.se säljer fiskekort till tiotusentals vatten. (Foto: Joel Norlin)

Sportfiskarnas nya portal för köp av fiskekort växer kraftigt med fler fiskeområden, ökad försäljning och fiskemöjligheter i tiotusentals vatten i hela landet. Nu förenklas även kortköpen med nya betalfunktioner för köp via dator och mobil.
– Portalen gör det möjligt att väldigt enkelt köpa fiskekort till tiotusentals vatten dygnet runt var som helst. Du kan köpa fiskekortet i bilen på väg till fiskevattnet. Portalens försäljning mer än fördubblades under maj, berättar Mikael Dalman ansvarig för Fiskekort.se på Sportfiskarna.

Ny betalfunktion förenklar
All betalning på Fiskekort.se sker via kundens bankkort och en ny betalfunktion gör att man bara behöver knappa in sitt kortnummer vid första köpet. Vid nästa köp verifierar man att det är ett tidigare registrerat kort man vill handla med. Detta gör att köp av fiskekort numera blir otroligt smidigt med bara några få knapptryckningar.

Fina förmåner för fiskeområden
Fiskekort.se erbjuder även bra service till fiskeområden och fiskevattenägare som ansluter sig och börjar sälja via portalen.  För fiskeområden erbjuder Fiskekort.se en kraftigt förenklad hantering av kortförsäljningen. Man ökar servicen till fiskekortsköpare, har full kontroll på försäljningen och slipper hantera kontanter. Med digitala fiskekort går köpen på under en minut och hela hanteringen av tryckta fiskekort försvinner. Klubbar och fiskevårdsområden som är anslutna till Sportfiskarna erbjuds även en gratis butik på Fiskekort.se.
– Bland de fiskeområden som senast anslutit sig märks välkända Kultsjöåns Fvo i Saxnäs, Långå Fvo, Fliseryds Sportfiskeklubb, Säveåns Övre Fvo, Digerlemmarna, Föreda Kvarndamm och Fiske i Gräsmark som består av Rottnen – Kymmen och Norra Gräsmarks Fvo. Vi jobbar hela tiden för att kontakta och ansluta nya områden till portalen, avslutar Mikael Dalman, ansvarig för Fiskekort.se på Sportfiskarna.
www.fiskekort.se

Annons
AKTUELLT

Sjölin drar en drömabborre

Den duktiga abborrfiskaren Jonathan Sjölin fick i tisdags uppleva årets höjdpunkt. Ett försiktigt hugg blev snabbt dramatisk och till slut kunde han väga in ett nytt personbästa. Fisken var 52 centimeter lång och tvingade ner vågen till hela 2030 gram. – Det känns helt fantastiskt, berättar den glada fångstmannen efter mängder pass i samma vatten.

Hajplågare åtalas för grova brott

I somras spreds en filmsekvens på tre män i Florida som gladeligen plågade en haj genom att dra den efter sin båt. Filmen väckte stor avsky på sociala medier och efter fyra månaders utredning har männen nu arresterats. Samtliga åtalas för grova brott och riskerar långa fängelsestraff.

EU:s fiskekvoter klara – tillfälligt ålfiskestopp införs

I morse enades EU:s fiskeministrar om nästa års fiskekvoter i Skagerrak, Kattegatt och Nordsjön. Mest iögonfallande är kanske att torskfisket i Skagerrak tillåts öka med 39 procent jämfört med i år. Ålfisket efter blankål kommer att stoppas under en valfri period på tre sammanhängande månader mellan september och januari. Ålfiskestopet berör även Östersjön och därmed

Mängder av mikroplast i norska blåmusslor

En undersökning av blåmusslor längs den norska kusten visar på ett omfattande upptag av plast från havet. I nästan fyra av fem musslor hittade forskarna plastpartiklar, och Miljødirektoratet, som ligger bakom studien, menar att det finns risk att plasten äts av människor.

Nya elkunder får fiskeprylar

Är du sugen på att teckna ett fiskvänligare elavtal? Tranås Energi kör just nu en kampanj där nya kunder får ett presentkort värt 300 kronor från olssonsfiske.se!

Forskare fuskade och saknade tillstånd

Den spektakulära upptäckten att fiskyngel hellre äter mikroplast än vanlig mat var påhittad. Det fastslår nu Uppsala universitet, som även konstaterar att de båda forskarna saknade djuretiska tillstånd.

Stenrev gynnar torsken

En studie i Kattegatt visar att torsken trivs bland stora stenar. Slutsatsen kommer efter att ett stenrev restaurerats med påfallande gott resultat. Förutom att forskarna fann fler och större individer kunde de även se att torskarna uppehöll sig längre tid på revet.

7 av 10 fiskbutiker säljer ål inför julen

Ålen är klassad som akut hotad och mängder av kampanjer har genomförts i syfte att öka medvetenheten om ålens situation. Ändå visar en undersökning av WWF att sju av tio svenska fiskbutiker säljer ål inför julen.

Forskare om glitter: Förbjud det!

Glitter är för många ett självklart inslag när julens ska firas. Men de små gnistrande kornen är fulla av mikroplaster och därför skadliga för våra vatten. Forskaren Magnus Engwalls dom är stenhård när glittrets framtid kommer på tal: ”Förbjud det!” säger han till SVT.
Annons

Annonser

TYCK TILL!

Vilken specialtidning skulle du helst vilja läsa?

Visa resultat

Loading ... Loading ...
100-KLUBBEN

anmal_250

HÄR FISKAR DU 2017

FÖLJ OSS!