Följ med Fiskejournalen till Väröy

Den 3-8 september åker vi till Vaeröy i Norge. Reseledare är Fiskejournalens medarbetare Örjan Lundholm. Han har mer än 30 års erfarenhet av fisket i norska vatten och kommer hjälpa dig med allt för att du ska få en fantastisk upplevelse! Vi har ett fåtal platser kvar så skynda dig att boka!
För att det ska vara enkelt har vi ordnat med allt det praktiska. Du behöver bara sätta dig på bussen från Piteå och följa med.
Du har säkert läst något reportage om det otroliga fisket runt Vaeröy utanför Lofotens södra spets. Kanske har du som många andra drömt om att någon gång få komma hit. Nu har du chansen att få följa med på en guidad resa hit! Även om du inte har någon tidigare erfarenhet av havsfiske så gör vi det enkelt för dig att uppleva fisket efter stor torsk, sej och hälleflundra som finns i området, bara några minuters båtfärd från Campen. Resan är tur och retur med buss från Piteå. Färja mellan Bodö och Vaeröy. 5 hela fiskedagar. Fiskebåtar med minst 100 hk fyrtaktsmotorer och 4 fiskare i varje båt. Vi bor i ett tvåvåningshus med 2-4 personer i varje rum alldeles bredvid vattnet. Det finns tillgång till två stora kök med kylar, allrum, rensrum samt jättestort frysrum. Det blir tävlingar och självklart koras största fisken på resan hem med ett fint pris. Du som är nybörjare och vill testa detta fiske har vi ordnat så att du kan hyra all utrustning till ett specialpris.

Detta ingår
Buss t.o.r. Piteå, färja t.o.r. Bodö-Vaeröy, båtar, boende, frysrum.
Aktivitetslängd: 5 fiskedagar plus resa.
Avfärd: Tisdag 3 sept kl.15.00
Hemfärd: Söndag kväll 8 september.
Övrigt: Bensin till båtarna tillkommer. Egen mat medtages. Självhushållning. Mataffär finns ca 400 meter från boendet.
Finns att hyra
Spö rulle: hela resan 300:-
Pirkar och jiggar: hela resan 300:-
Flytoverall: hela resan 400:-

Priser
Ej prenumerant: 7000:-/person.
Prenumerant Fiskejournalen: 5500:-/

För bokning och mer information
Örjans Fiske & Fritid: www.orjansfiske.se, Tel: 070-3476633, E-post: orjan.lundholm@allt3.se

Annons
AKTUELLT

Gäddfilm från Spinfish Studio

Har du en längtan efter öppna vatten och vårfiske efter gädda? Den lär i så fall inte bli mindre om du tittar på Spinfish Studios nysläppta gäddfilm ”Från Gädda till Gjedde”. Alstret bjuder nämligen på vackra miljöer, skön atmosfär och en hel massa gäddhugg!

Skräpätande ”haj” sågs i Kristianstad

I likhet med många andra städer drabbas Kristianstad av stora mängder plastskräp. En del insamlades nyligen av vattendrönaren WasteShark, en batteridriven farkost vars stora gap slukar mängder av plast.

Ny podcast om havsmiljö

Havet står inför många utmaningar och ibland kan det vara svårt att sätta sig in i vissa frågor. Det vill Göteborgs universitet ändra på och därför släpper de nu en podcast om havet och havets miljö!

Strandäng ska återställas efter miljöbrott

En strandäng vid Hornsviken norr om Nyköping fylldes olovligen med ett 30 centimeter tjockt lager av schaktmassor. Nu har Mark- och miljödomstolen beslutat att schaktsmassorna ska forslas bort på markägarens bekostnad. – Det lönar sig att vara aktiv och rapportera misstänkta olovliga åtgärder, säger Nils Ljunggren, Sportfiskarnas projektledare inom rovfiskprojektet.

Sjölin drar en drömabborre

Den duktiga abborrfiskaren Jonathan Sjölin fick i tisdags uppleva årets höjdpunkt. Ett försiktigt hugg blev snabbt dramatisk och till slut kunde han väga in ett nytt personbästa. Fisken var 52 centimeter lång och tvingade ner vågen till hela 2030 gram. – Det känns helt fantastiskt, berättar den glada fångstmannen efter mängder pass i samma vatten.

Hajplågare åtalas för grova brott

I somras spreds en filmsekvens på tre män i Florida som gladeligen plågade en haj genom att dra den efter sin båt. Filmen väckte stor avsky på sociala medier och efter fyra månaders utredning har männen nu arresterats. Samtliga åtalas för grova brott och riskerar långa fängelsestraff.

EU:s fiskekvoter klara – tillfälligt ålfiskestopp införs

I morse enades EU:s fiskeministrar om nästa års fiskekvoter i Skagerrak, Kattegatt och Nordsjön. Mest iögonfallande är kanske att torskfisket i Skagerrak tillåts öka med 39 procent jämfört med i år. Ålfisket efter blankål kommer att stoppas under en valfri period på tre sammanhängande månader mellan september och januari. Ålfiskestopet berör även Östersjön och därmed

Mängder av mikroplast i norska blåmusslor

En undersökning av blåmusslor längs den norska kusten visar på ett omfattande upptag av plast från havet. I nästan fyra av fem musslor hittade forskarna plastpartiklar, och Miljødirektoratet, som ligger bakom studien, menar att det finns risk att plasten äts av människor.

Nya elkunder får fiskeprylar

Är du sugen på att teckna ett fiskvänligare elavtal? Tranås Energi kör just nu en kampanj där nya kunder får ett presentkort värt 300 kronor från olssonsfiske.se!
Annons

Annonser

TYCK TILL!

Vilken specialtidning skulle du helst vilja läsa?

Visa resultat

Loading ... Loading ...
100-KLUBBEN

anmal_250

HÄR FISKAR DU 2017

FÖLJ OSS!