Föredrag med Cecilia ”Gösdrottningen” Grönberg

Cecilia är en av Sveriges duktigaste gösfiskare med flera fiskar över 10 kilo! Foto: Mathias Larsson

Kungsbacka Sportfiskeklubb inbjuder allmänheten till en ännu ett spännande föredrag. Denna gång är det Cecilia ”Gösdrottningen” Grönberg som pratar vertikalfiske efter gös.

Cecilia är guide på Sibbofjärden utanför Nyköping och har, som smeknamnet antyder, just gösen som specialitet. Hennes framgång imponerar, och toppas av hela fyra gösar över 10 kilo! Fisket har varit en stor passion sedan barnsben och Cecilia kommer att berätta om sitt fiske genom åren och hur hon blev ”Gösdrottningen”. Sedan sex år tillbaka är hon medlem i CWC Fishing Team och kvällen kommer att bjuda på en massa tips och härliga berättelser från Cecilias rika fiskeliv. Inträdet är gratis, och i samarbete med Garmin, Fladen Fishing och CWC anordnas lotteri med fina priser!

Tid: Måndag 23/1 kl. 19

Plats: Elektronen, Industrigatan 2, Kungsbacka

Mer info och vägbeskrivning finns här.

Hans Hällman

Annons
AKTUELLT

18-plussare på fluga

Det sydengelska vattnet Chew Valley har än en gång levererat en gädda av sublima dimensioner. Den här gången var det flugfiskaren Enrico Pini som fick en väldig vårfisk på hela 18,14 kilo!

Besöksrekord för Sporfiskemässan

Intresset för Sportfiskemässan i StockhoIm var stort. På tre dagar hade hela 15 513 besökare tagit del av det rika utbudet. Därmed slogs fjolårets rekord med god marginal.

Daniel fick megalånga

Året har inletts med ett osannolikt långafiske för den unge Daniel Andersen. Höjdpunkten kom i går då han lyckades bända upp ett riktigt monster på 36,2 kilo!

Bildspel: Sportfiskemässan i Stockholm

Är du sugen på att se de coolaste fiskebåtarna, den hetaste utrustningen och en massa balla beten? I så fall är du inte ensam. När Sportfiskemässan slog upp portarna i går kom rekordmånga besökare.

Film om fiskets tjusning

Varför fiskar vi egentligen? Svaret på den frågan kan naturligtvis variera. Men för vännerna i Wide Open Outdoor Film handlar det om betydligt mer än att landa stora fiskar. I den nysläppta filmen ”We are Fishermen – Backyard Session” bjuder de på störtsköna klipp om fiskets tjusning.

Svenskt bete på amerikansk topplista

När den anrika fisketidningen Field & Stream utser årets hetaste beten finns Headbanger Shad med på listan. Att det svenska betet faller storgäddorna i smaken visste vi, men tydligen får det även den nordamerikanske gäddsläktingen muskie att gapa stort.

Monsterhugg med Martin och Marko

Hissnande historier utlovas när Martin Falklind och Marko ”Markoolio” Lehtosalo ska berätta om sina gemensamma fiskäventyr. Sportfiskemässans publik kommer att bjudas på förstklassig underhållning med godbitar från både Abborrträsk och den grönländska vildmarken!

Annonser

TYCK TILL!

Vilken specialtidning skulle du helst vilja läsa?

Visa resultat

Loading ... Loading ...
100-KLUBBEN

anmal_250

HÄR FISKAR DU 2017

FÖLJ OSS!