Lubbe släpper abborrfilm

Är du sugen på att fånga så här fina abborrar? Lubbe visar vägen i hans senaste alster. Foto: Fiskkonservator

Nu finns Lubomir ”Lubbe” Pytels senaste film om abborrfiske på Youtube. Titeln är A-borrar 1.7 och som vanligt bjuds det på humor, vassa tips och en hel massa hugg!

Lubbe ligger inte på latsidan och nu släpper han den fjärde delen i aboorrserien A-borrar.
– En abborrfilm per år har vi försökt att hålla sedan jag vann Fiskejournalens filmtävling med en abborrfilm 2010. Något som jag tycker vi lyckats hålla hyfsat bra. A-borrar 1.7 – som helt uppenbart har lika stor budget som Pirates of the Caribbean – är filmad under hösten, rätt så exakt vid denna tidpunkten förra året.

”Det fiskas dropshot och shadjigg på traditionell jiggskalle…”

Det fiskas dropshot och shadjigg på traditionell jiggskalle med mina egendesignade Fkp-Gear jiggar ”JigLure”, som får hjälpa till att fiska upp en hel drös av fina abborrar som fastnar på film till förhoppningsvis tittarnas förnöjelse när det på många håll i landet är slut på säsongen i öppet vatten, hälsar Lubbe.

Du har väl inte missat att Lubbe även gjort en film om fiskevård? Den kan du i så fall se här.

Hans Hällman

Annons
AKTUELLT

Nya numret ute nu!

I övergången mellan vinter och vår finns det många alternativ för dem som är fiskesugna. Isen ligger fortfarande tjock på många håll men de flesta kan även hitta öppet vatten. I nya numret av Fiskejournalen bjuds du på mängder av inspiration till säsongens rika utbud!

Tonfiskprojektet kommer till Sportfiskemässan

I höstas genomfördes ett unikt forskningsfiske efter blåfenad tonfisk i svenska vatten. Markus Lundgren från Sportfiskarna koordinerade fiskeinsatsen och berättar om det spännande projektet under Sportfiskemässan!

Åtta miljoner till selektiva redskap

Sveriges lantbruksuniversitet efterlyser innovativa projekt för att utveckla ett mer selektivt och skonsamt yrkesfiske. Uppdraget kommer från Havs- och vattenmyndigheten som i år skjuter till åtta miljoner kronor.

Svensk cashtävling ger 100 000 till vinnaren

Swedish Game Fair Predator Open går av stapeln den 25-27 maj och blir Sveriges största cashtävling 2018. Som namnet antyder ger inte bara gäddor poäng, utan även gös och abborre. Den som deltar i båtklassen och får på en stor fisk lär säkert känna av spänningen. Vinnarteamet får nämligen resa hem med 100 000 kronor

Uppföljare om torrflugefiske

Under slutet av förra året lanserade Johan Klingberg första delen av bokserien Torrflugefiske, som berör dagsländor. Nu kommer uppföljaren ”Torrflugefiske – Nattsländor, bäcksländor, mygg och landinsekter”. Allt om Flugfiskes chefredaktör redogör på ett pedagogiskt sätt hur du imiterar varje insektsgrupp som boken tar upp. Du lär dig bindteknikerna som krävs, hur du känner igen insekterna vid

Ny hajart upptäckt i Atlanten

Ett forskarteam i Florida har med genetikens hjälp ökat förståelsen för de djuphavslevande kamtandshajarna. De har nämligen visat att det man tidigare trott var två populationer av samma art i själva verket är två olika arter. Upptäckten kan förhoppningsvis bidra till en mer hållbar förvaltning.

Annonser

TYCK TILL!

Vilken specialtidning skulle du helst vilja läsa?

Visa resultat

Loading ... Loading ...
100-KLUBBEN

anmal_250

HÄR FISKAR DU 2017

FÖLJ OSS!