Lucka 12

Vinn grym fiskelina och snygga fiskehandskar!

Grattis Fredrik Klasson från Sveg! Du har vunnit priset i dagens lucka. Rätt svar på frågan X- Sorön STX.

Fireline Svartzonker Braid är linan för dig som inte vill göra avkall på kvalité, styrka och stumhet. Abu:s fiskehandskar är perfekta för dig som vill hålla dig varm och skydda händerna men ändå bibehålla känslan i fisket. Dessa två fiskeprylar kan du vinna om du svarar rätt på dagens fråga!
Ur Napp & Nytt 2015 :
Handskar: Tunna handskar som värmer och ger perfekt grepp runt rullen och spöt. Topparna på tummen, pekfingret och långfingret är avkapade så att
du får kontroll över smådetaljerna. Kardborreknäppning i handleden.
Fireline Svartzonker Braid: Claes ”Svartzonker” Claessons favoritlina. Inte undra på eftersom han själv har varit involverad i att ta fram den här perfekta predatorlinan. Den är stum, urstark, rund och följsam, utan att bli det minsta vek. Färgen är mossgrön. I luckan ligger 150 meter lina och väntar på sin vinnare.

Dessa två fiskeprylar kan du vinna om du svarar rätt på dagens fråga!

Vilken av följande haspelrullar är tillverkad av ABU? (Svaret finner du på abugarcia.se)

1. Stella 2500FE

x. Sorön STX

2. Ballistic 2500SH

Fyll i namn, adress samt e-post i formuläret nedan! Vinnaren kan du läsa överst i den här luckan följande arbetsdag!

Endast ett svar/person (SPAM Leder till diskvalificering)

 

Annons
AKTUELLT

Daniel fick megalånga

Året har inletts med ett osannolikt långafiske för den unge Daniel Andersen. Höjdpunkten kom i går då han lyckades bända upp ett riktigt monster på 36,2 kilo!

Bildspel: Sportfiskemässan i Stockholm

Är du sugen på att se de coolaste fiskebåtarna, den hetaste utrustningen och en massa balla beten? I så fall är du inte ensam. När Sportfiskemässan slog upp portarna i går kom rekordmånga besökare.

Film om fiskets tjusning

Varför fiskar vi egentligen? Svaret på den frågan kan naturligtvis variera. Men för vännerna i Wide Open Outdoor Film handlar det om betydligt mer än att landa stora fiskar. I den nysläppta filmen ”We are Fishermen – Backyard Session” bjuder de på störtsköna klipp om fiskets tjusning.

Svenskt bete på amerikansk topplista

När den anrika fisketidningen Field & Stream utser årets hetaste beten finns Headbanger Shad med på listan. Att det svenska betet faller storgäddorna i smaken visste vi, men tydligen får det även den nordamerikanske gäddsläktingen muskie att gapa stort.

Monsterhugg med Martin och Marko

Hissnande historier utlovas när Martin Falklind och Marko ”Markoolio” Lehtosalo ska berätta om sina gemensamma fiskäventyr. Sportfiskemässans publik kommer att bjudas på förstklassig underhållning med godbitar från både Abborrträsk och den grönländska vildmarken!

Olaglig trålning filmad i Öresund

Trålning i Öresund har varit förbjudet i över 80 år och anses vara en av förklaringarna till att torskbeståndet är förhållandevis starkt. Men nu avslöjar Greenpeace att långt ifrån alla respekterar förbudet. På en månad dokumenterades sex trålningar efter lektorsk. I ett av fallen klipptes trålen av mitt framför kameran.

Kritiserad nätdispens i Sommen dras tillbaka

Sommens rödingar och andra fiskar ser ut att slippa de extra stora nät som en yrkesfiskare nyligen fått godkända av Sommens fiskevårdsområde. Dispensen har nämligen dragits tillbaka efter stark kritik.

Annonser

TYCK TILL!

Vilken specialtidning skulle du helst vilja läsa?

Visa resultat

Loading ... Loading ...
100-KLUBBEN

anmal_250

HÄR FISKAR DU 2017

FÖLJ OSS!