Annons
Annons

Lucka 1

Vinn en Penn Conflict 3000, perfekt för fiske efter abborre, gös , havsöring och lättare gäddfiske.

Annons

Vinnaren av Conflict-rullen är Mikael Andersson från Kolbäck. Grattias önskar vi på Fiskejournalen och ABU. (Rätt svar på frågan är ju, 1. Penn, Sebile och Berkley)

Vi öppnar årets upplaga av Julkalendern med ett riktigt pangpris. PENN har under många decennier producerat rullar och annan utrustning för världens sportfiskare och blivit ett välrenommerat varumärke. Här i lucka 1 har du chansen att vinna en av deras allra finaste haspelrullar – en Conflict 3000. Perfekt till abborre, gös, havsöring och det lättare gäddfisket.
Saxat ur Napp & Nytt 2015 :Dags att snäppa upp fisket och utrustningen ett steg? Penn gör inga halvmesyrer. Conflict är ett svart monster. En lättviktare med tungvikts- ambitioner. För även om känslan är smidig och designen häftig så är det den genomtänkta konstruktionen som är det kanske mest unika.Aluminiumkropp, balanserad rotor och HT100-kol- fiberskivor i slirbromsen. Utvecklad för att hantera superlinor och tåla saltvatten och tunga hugg. Den här rullen biter ifrån när det behövs!

•      7 kullager + ett rullager
•      Stativ och gavel i aluminium
•      HT 100 carbon-slirbroms
•      Aluminiumspole med linkapacitetsringar
•      IAR

Perfekt till abborre, gös, havsöring och det lättare gäddfisket!

Vilka tre varumärken finner du hos Abu Garcia? (Svaret hittar du HÄR på abugarcia.se)

1. Penn, Sebile och Berkley

x. Rio, Daiwa och FinS

2. Sage, Shimano och Rapala

(Endast ett tävlingssvar /person – SPAM leder till diskvalificering)

 

 

LÄS OCKSÅ

0 kommentarer

Kommentarer är stängda.

Annons
AKTUELLT

Klarälven restaureras i svensk-norskt projekt

Nu ska Klarälvens laxar få det bättre. Genom att förbättra lek- och uppväxtmiljöer, bygga fiskpassager och införa en mer miljöanpassad reglering av älven ska fisk kunna återkolonisera habitat i Norge. Projektet, som pågår fram till 2020, drivs av Länsstyrelsen i Värmland och Fylkesmannen i Hedmark och är delvis EU-finansierat. 

Glupsk gös på gäddfluga

Våldsam attack i grundvattnet följt av ett vårdslöst hugg och skummande ytvatten. Flugfiske efter bonefish i Everglades? Nej, gösfiske i Klarälven!

Chans till gratis flugfiske för ungdomar i Emån

Är du mellan 13 och 20 år och sugen på att testa havsöringsfiske i toppklass? I så fall finns det god anledning att kontakta Ems Herrgård. De väljer nämligen ut några som kostnadsfritt får bo och fiska i deras fantastiska natur den 1 maj.

Fiskevård ger lekgäddor i Hemmesta

Några veckors provfiske räckte för att konstatera att insatserna i Hemmesta Sjöäng blivit en succé. Sportfiskarnas mångåriga projekt bär tydlig frukt och belyser vikten av fiskevård.

Lär om öringen – och fånga fler

Är du en av dem som längtar till lördagens öringpremiär på västkusten? I så fall är det kanske läge att fördjupa dina kunskaper om fisken i fråga. 8-fjordar har lagt upp en artikel som ger god inblick i havsöringens liv. Och kanske fler fiskar premiärdagen.

Premiärfiske slutade i drömdoublé

Adrians premiärfiske på vårgäddan kom till att bli den bästa fiskedagen i hans liv då två riktigt tunga pjäser föll för hans egengjutna jigg. Läs storyn och titta på bilderna.  Adrian Jarkiewicz vårpremiär på gäddfisket blev helt klart lyckad. Här berättar Adrian med egna ord om hur allt gick till: – Årets första vårdag i

Drömfiske gav jättegös

I söndags upplevde Tommy Blomander ett osannolikt bra fiske. Upp kom sju gösar över sex kilo och en toppfisk på över elva!

Ny tvåplussare från Kalmarsund

Kalmarsund fortsätter att leverera abborrfiske i världsklass. Den här gången var det David ”Skinnet” Axelssons tur att spinnfiska upp en fisk på rätt sida tvåkilos-strecket.

Lubbes mässfilm ute nu

Nu är den här – Lubomir ”Lubbe” Pytels film om Sportfiskemässan 2017! Oavsett om du besökte mässan eller ej lär du knappast bli besviken. Som vanligt snackas det fiske med humor och glädje i en härlig kavalkad!  

Annons
Annons
PRENUMERERA

AOF17-banner-v4-005YP-dagask-250x240-MH

HÄR FISKAR DU 2016

harfiskardu_2016

FÖLJ OSS!

TYCK TILL!

Vilken är din favoritårstid för fiske?

Visa resultat

Loading ... Loading ...
100-KLUBBEN

anmal_250

Annons
Annons
INSTAGRAM
Annons