Lucka 1

Vinn en Penn Conflict 3000, perfekt för fiske efter abborre, gös , havsöring och lättare gäddfiske.

Vinnaren av Conflict-rullen är Mikael Andersson från Kolbäck. Grattias önskar vi på Fiskejournalen och ABU. (Rätt svar på frågan är ju, 1. Penn, Sebile och Berkley)

Vi öppnar årets upplaga av Julkalendern med ett riktigt pangpris. PENN har under många decennier producerat rullar och annan utrustning för världens sportfiskare och blivit ett välrenommerat varumärke. Här i lucka 1 har du chansen att vinna en av deras allra finaste haspelrullar – en Conflict 3000. Perfekt till abborre, gös, havsöring och det lättare gäddfisket.
Saxat ur Napp & Nytt 2015 :Dags att snäppa upp fisket och utrustningen ett steg? Penn gör inga halvmesyrer. Conflict är ett svart monster. En lättviktare med tungvikts- ambitioner. För även om känslan är smidig och designen häftig så är det den genomtänkta konstruktionen som är det kanske mest unika.Aluminiumkropp, balanserad rotor och HT100-kol- fiberskivor i slirbromsen. Utvecklad för att hantera superlinor och tåla saltvatten och tunga hugg. Den här rullen biter ifrån när det behövs!

•      7 kullager + ett rullager
•      Stativ och gavel i aluminium
•      HT 100 carbon-slirbroms
•      Aluminiumspole med linkapacitetsringar
•      IAR

Perfekt till abborre, gös, havsöring och det lättare gäddfisket!

Vilka tre varumärken finner du hos Abu Garcia? (Svaret hittar du HÄR på abugarcia.se)

1. Penn, Sebile och Berkley

x. Rio, Daiwa och FinS

2. Sage, Shimano och Rapala

(Endast ett tävlingssvar /person – SPAM leder till diskvalificering)

 

 

Annons
AKTUELLT

Daniel fick megalånga

Året har inletts med ett osannolikt långafiske för den unge Daniel Andersen. Höjdpunkten kom i går då han lyckades bända upp ett riktigt monster på 36,2 kilo!

Bildspel: Sportfiskemässan i Stockholm

Är du sugen på att se de coolaste fiskebåtarna, den hetaste utrustningen och en massa balla beten? I så fall är du inte ensam. När Sportfiskemässan slog upp portarna i går kom rekordmånga besökare.

Film om fiskets tjusning

Varför fiskar vi egentligen? Svaret på den frågan kan naturligtvis variera. Men för vännerna i Wide Open Outdoor Film handlar det om betydligt mer än att landa stora fiskar. I den nysläppta filmen ”We are Fishermen – Backyard Session” bjuder de på störtsköna klipp om fiskets tjusning.

Svenskt bete på amerikansk topplista

När den anrika fisketidningen Field & Stream utser årets hetaste beten finns Headbanger Shad med på listan. Att det svenska betet faller storgäddorna i smaken visste vi, men tydligen får det även den nordamerikanske gäddsläktingen muskie att gapa stort.

Monsterhugg med Martin och Marko

Hissnande historier utlovas när Martin Falklind och Marko ”Markoolio” Lehtosalo ska berätta om sina gemensamma fiskäventyr. Sportfiskemässans publik kommer att bjudas på förstklassig underhållning med godbitar från både Abborrträsk och den grönländska vildmarken!

Olaglig trålning filmad i Öresund

Trålning i Öresund har varit förbjudet i över 80 år och anses vara en av förklaringarna till att torskbeståndet är förhållandevis starkt. Men nu avslöjar Greenpeace att långt ifrån alla respekterar förbudet. På en månad dokumenterades sex trålningar efter lektorsk. I ett av fallen klipptes trålen av mitt framför kameran.

Kritiserad nätdispens i Sommen dras tillbaka

Sommens rödingar och andra fiskar ser ut att slippa de extra stora nät som en yrkesfiskare nyligen fått godkända av Sommens fiskevårdsområde. Dispensen har nämligen dragits tillbaka efter stark kritik.

Annonser

TYCK TILL!

Vilken specialtidning skulle du helst vilja läsa?

Visa resultat

Loading ... Loading ...
100-KLUBBEN

anmal_250

HÄR FISKAR DU 2017

FÖLJ OSS!