Lucka 1

Vinn en Penn Conflict 3000, perfekt för fiske efter abborre, gös , havsöring och lättare gäddfiske.

Vinnaren av Conflict-rullen är Mikael Andersson från Kolbäck. Grattias önskar vi på Fiskejournalen och ABU. (Rätt svar på frågan är ju, 1. Penn, Sebile och Berkley)

Vi öppnar årets upplaga av Julkalendern med ett riktigt pangpris. PENN har under många decennier producerat rullar och annan utrustning för världens sportfiskare och blivit ett välrenommerat varumärke. Här i lucka 1 har du chansen att vinna en av deras allra finaste haspelrullar – en Conflict 3000. Perfekt till abborre, gös, havsöring och det lättare gäddfisket.
Saxat ur Napp & Nytt 2015 :Dags att snäppa upp fisket och utrustningen ett steg? Penn gör inga halvmesyrer. Conflict är ett svart monster. En lättviktare med tungvikts- ambitioner. För även om känslan är smidig och designen häftig så är det den genomtänkta konstruktionen som är det kanske mest unika.Aluminiumkropp, balanserad rotor och HT100-kol- fiberskivor i slirbromsen. Utvecklad för att hantera superlinor och tåla saltvatten och tunga hugg. Den här rullen biter ifrån när det behövs!

•      7 kullager + ett rullager
•      Stativ och gavel i aluminium
•      HT 100 carbon-slirbroms
•      Aluminiumspole med linkapacitetsringar
•      IAR

Perfekt till abborre, gös, havsöring och det lättare gäddfisket!

Vilka tre varumärken finner du hos Abu Garcia? (Svaret hittar du HÄR på abugarcia.se)

1. Penn, Sebile och Berkley

x. Rio, Daiwa och FinS

2. Sage, Shimano och Rapala

(Endast ett tävlingssvar /person – SPAM leder till diskvalificering)

 

 

Annons
0 kommentarer

Kommentarer är stängda.

AKTUELLT

Fler puckellaxar i Ätran

Kameran vid Herting i Ätran har de senaste dagarna filmat ett flertal misstänkta puckellaxar. – Vi är oroade och tar gärna hjälp av sportfiskare för att få en bättre uppfattning om situationen, säger länsstyrelsens fiskexpert Hans Schibli.

Megabborre bjöd på stor dramatik

Var det en stor braxen som hade tagit flugan? Eller rent av en gädda? När den randiga kroppen visade sig i ytan blev det plötsligt allvar – Patrik Larsson hade krokat en drömabborre! Läs här hans egen berättelse om när hans livs fisk nästan fick flugspöt att knäckas!

Rekordstor blålånga och hajbonanza!

En lyckad expedition till 10-gradarn gav nyligen ett flertal fiskar av yppersta klass. Mängder av håkäringar tvingades upp från djupet, liksom en hälleflundra på 133 centimeter och en blålånga som överträffade det svenska rekordet!

Markoolio får monsterfisk

Marko ”Markoolio” Lehtosalo är på Grönland och fick nyligen ett napp han sent lär glömma. Efter en stenhård fajt dök en havskatt upp och glädjen ombord visste inga gränser!

Drönare ska jaga tjuvfiskare i Vättern

Bli inte förvånad om du möts av en drönare under ditt nästa fiskepass i Sveriges näst största sjö. Länsstyrelsen har nämligen fått tillstånd att övervaka Vättern med filmande drönare för att få bukt med tjuvfisket i sjön.

Omfattande fiskdöd i Skivarpsån

Hundratals fiskar har nyligen hittats döda i Skivarpsån utanför Skurup. Analys av vattnet visar på höga halter av bekämpningsmedel, vilket sannolikt orsakat fiskarnas död.

Snart dags för Västerhavsveckan

Fiska, åka båt, paddla kajak och samla in spännande djur från havet är bara några av de aktiviteter som erbjuds under årets Västerhavsvecka. Fler orter är någonsin medverkar och programmet innefattar hundratals roliga, spännande och havsnära aktiviteter.

Magnetfiske – het trend med hopp om ”skräpnapp”

Granater, ammunition, batterier och cyklar, ja det tycks inte finnas någon gräns för vad starka magneter kan få upp i våra vatten. – Magnetfiske är spännande och förbättrar dessutom vattenmiljön, konstaterar Niklas Larsson från Uppsala Magnetfiskeförening.

Rovfisk ger friskare vikar

Starka bestånd av rovfisk ger färre trådalger och ökar förekomsten av storvuxen vegetation. Det i sin tur ger sundare livsmiljöer som gynnar både fisk och människor, visar en ny internationell studie.
Annons

TYCK TILL!

Vilken är din favoritårstid för fiske?

Visa resultat

Loading ... Loading ...
100-KLUBBEN

anmal_250

HÄR FISKAR DU 2017

SOMMARGÄDDAN!

FÖLJ OSS!