Annons
Annons

Lucka 1

Vinn en Penn Conflict 3000, perfekt för fiske efter abborre, gös , havsöring och lättare gäddfiske.

Vinn en Penn Conflict 3000, perfekt för fiske efter abborre, gös , havsöring och lättare gäddfiske.

Annons

Vinnaren av Conflict-rullen är Mikael Andersson från Kolbäck. Grattias önskar vi på Fiskejournalen och ABU. (Rätt svar på frågan är ju, 1. Penn, Sebile och Berkley)

Vi öppnar årets upplaga av Julkalendern med ett riktigt pangpris. PENN har under många decennier producerat rullar och annan utrustning för världens sportfiskare och blivit ett välrenommerat varumärke. Här i lucka 1 har du chansen att vinna en av deras allra finaste haspelrullar – en Conflict 3000. Perfekt till abborre, gös, havsöring och det lättare gäddfisket.
Saxat ur Napp & Nytt 2015 :Dags att snäppa upp fisket och utrustningen ett steg? Penn gör inga halvmesyrer. Conflict är ett svart monster. En lättviktare med tungvikts- ambitioner. För även om känslan är smidig och designen häftig så är det den genomtänkta konstruktionen som är det kanske mest unika.Aluminiumkropp, balanserad rotor och HT100-kol- fiberskivor i slirbromsen. Utvecklad för att hantera superlinor och tåla saltvatten och tunga hugg. Den här rullen biter ifrån när det behövs!

•      7 kullager + ett rullager
•      Stativ och gavel i aluminium
•      HT 100 carbon-slirbroms
•      Aluminiumspole med linkapacitetsringar
•      IAR

Perfekt till abborre, gös, havsöring och det lättare gäddfisket!

Vilka tre varumärken finner du hos Abu Garcia? (Svaret hittar du HÄR på abugarcia.se)

1. Penn, Sebile och Berkley

x. Rio, Daiwa och FinS

2. Sage, Shimano och Rapala

(Endast ett tävlingssvar /person – SPAM leder till diskvalificering)

 

 

LÄS OCKSÅ

Annons
0 kommentarer

Kommentarer är stängda.

Annons
AKTUELLT

Spö med Esko Ikälainen

Esko kan lära dig allt om att laga ett spö. Han är en kille som är härligt ”old school” och har gjort de flesta av sina fiskeprylar helt för hand. Träffa honom på Fiskekryssningen! Esko Ikälainen har hållit på med beten och spön en stor del av livet. Han har byggt beten och modifierat beten

Betesdesign i 3D

Drömmer du om att designa egna beten?  LureBuilder är ett nytt verktyg som ska underlätta vägen från idé till handling.

Maximera fiskeåret 2017 – dessa dagar måste du ta ledigt!

2017 är ett så kallat ”arbetsgivarens år” vilket innebär att många av de röda dagarna infaller på helger. Men det går ändå att optimera sin ledighet – här tipsar vi om hur du får ut så mycket fiskedagar som möjligt under 2017. För att göra planeringen enkel och effektiv för dig har vi tagit fram

Massdöd av sill i Nordnorge

I går upptäcktes tusentals döda sillar i en fjordvik utanför Narvik. Fiskarna låg spridda på grunt vatten och orsaken till fiskdöden är okänd.

Tålamod gav drömöring

När göteborgaren Toni Asmar till slut nådde skånekusten var inte förutsättningarna de bästa. Lågt vatten, stark vind och höga vågor omgav de heta platser som skulle testas. Men skam den som ger sig. Efter en fisklös inledning kom belöningen!

Bra vibrationer med Matthew

Möt Matthew Hauge, ett proffs på olika spinnarbeten. På Fiskekryssningen visar han hur man kan göra spinnerbaits själv. Matthew är en duktig betesbyggare som gjort flugor sedan 8 års ålder och wobblers, spinnare och jiggskallar sedan 80 talet. Han har dessutom jobbat som flugbindningsinstruktör i Norge, med jakt och fiske-försäljning samt som fiskeguide med det egna

Låt flugan gå till botten!

Tvivlar du på flugfiskets effektivitet när det gäller att fånga stora och många abborrar? Tänk om i så fall. I årets Perch Pro har det flugfiskande Team Vision inlett tävlingen med att fullständigt utklassa övriga team i antalet fiskar!

Nytt rekordår för Klassdraget 2017?

Barn är den perfekta målgruppen om man vill stärka sportfiskets roll i framtiden. Klassdraget riktar sig till skolor och projektet har snabbt blivit en succé. Sportfiskarna har nu förberett årets säsong och hoppas på ännu ett rekordår.

Snart dags för NM i pimpel

I mars skal det koras nordiska pimpelmästare i Norge. Ländernas trupper består av arton tävlande och en lagkapten. Jesper Dyberg har fått det svenska ledaruppdraget, och berättar här om tankarna inför tävlingen.

Annons
Annons
PRENUMERERA

AOF17-banner-v4-005YP-dagask-250x240-MH

HÄR FISKAR DU 2016

harfiskardu_2016

FÖLJ OSS!

TYCK TILL!

Vilken är din favoritårstid för fiske?

Visa resultat

Loading ... Loading ...
100-KLUBBEN

anmal_250

Annons
Annons
INSTAGRAM
Annons