Annons
Annons

Lucka 6

Vinn grym fiskelina och snygga fiskehandskar!

Vinn grym fiskelina och snygga fiskehandskar!

Annons

Grattis Jonas Svensson från Bollnäs, du har dragit hem vinsten i den här luckan. Rätt svar på frågan är ju 1 Ambassadeur.

Fireline Svartzonker Braid är linan för dig som inte vill göra avkall på kvalité, styrka och stumhet. Abu:s fiskehandskar är perfekta för dig som vill hålla dig varm och skydda händerna men ändå bibehålla känslan i fisket. Dessa två fiskeprylar kan du vinna om du svarar rätt på dagens fråga!
Ur Napp & Nytt 2015 :
Handskar: Tunna handskar som värmer och ger perfekt grepp runt rullen och spöt. Topparna på tummen, pekfingret och långfingret är avkapade så att
du får kontroll över smådetaljerna. Kardborreknäppning i handleden.
Fireline Svartzonker Braid: Claes ”Svartzonker” Claessons favoritlina. Inte undra på  eftersom han själv har varit involverad i att  ta fram den här perfekta predatorlinan. Den är stum, urstark, rund och följsam, utan att bli det minsta vek. Färgen är mossgrön. I luckan ligger 150 meter lina och väntar på sin vinnare.

Dessa två fiskeprylar kan du vinna om du svarar rätt på dagens fråga!

 Vad är ett annat namn för en serie av ABU:s multirullar? (Svaret finner du på abugarcia.se)

1  Ambassadeur

x. Kondensseur

2. Syncrosseur

Fyll i namn, adress samt e-post i formuläret nedan! Vinnaren kan du läsa överst i den här luckan följande arbetsdag!

Endast ett svar/person (SPAM Leder till diskvalificering)

 

LÄS OCKSÅ

Annons
0 kommentarer

Kommentarer är stängda.

Annons
AKTUELLT

Nytt rekordår för Klassdraget 2017?

Barn är den perfekta målgruppen om man vill stärka sportfiskets roll i framtiden. Klassdraget riktar sig till skolor och projektet har snabbt blivit en succé. Sportfiskarna har nu förberett årets säsong och hoppas på ännu ett rekordår.

Snart dags för NM i pimpel

I mars skal det koras nordiska pimpelmästare i Norge. Ländernas trupper består av arton tävlande och en lagkapten. Jesper Dyberg har fått det svenska ledaruppdraget, och berättar här om tankarna inför tävlingen.

2016: Uselt år för Hertingforsens laxyngel

Sommarens minskade flöde från kraftverket i Hertingforsen torrlade delvis forsen. Oron över att laxen drabbats  kan nu bekräftas. Antalet laxyngel har minskat med en fjärdedel jämfört med året innan.

FILM: Jetdriven fiskekajak

Gillar du att fiska från kajak men är samtidigt sugen på lite fart och fläkt? JetANGLER är fiskekajaken som har alla bekvämligheter, dessutom gör den hela 27 knop. JetANGLER heter kajaken som tar dig mellan fiskeplatserna på nolltid. Med hela sjutton hästkrafter bakom ryggen kan du täcka mer yta på kortare tid än vad du

Effektivare ismete med ekolod

Har du svårt att finna fisken under isen? I så fall kanske ett ekolod kan vara en bra idé. Men hur fungerar det och vad ska man tänka på? Ingemar Olsson från Rapala Proguide beskriver hur ekolodet hjälper vid ismete efter grov gädda.

24-timmars fiskeinspiration

Sexton dagar till att Martin Falklind och Jakub Vagner samt 12 andra föreläsare i världsklass kliver ombord på Fiskekryssningen. Kliver ombord gör även 14 heta betesbyggare, ett tio-tal skickliga flugbindare samt ett 20-tal utställare. Plus hela Perch Pro-eliten. Men det bästa av allt – i dagsläget har över 500 entusiastiska sportfiskare anmält sig till festen som pågår

Nytt alternativ till bottenfärg

Bottenfärger utvecklas ständigt för att minska utsläpp av gift till naturen. Alternativ till giftig färg diskuteras och testas, men har ännu inte fått något större genomslag. Kan tejp vara en framtida lösning?

FILM: Erik handmatar husgäddan

Kan man verkligen tämja en gädda? Tittar man på Erik Bryntessons film så verkar det faktiskt så – han kan till och med handmata husdjuren under bryggan. Vi har tidigare visat filmer på misslyckade försök att mata gäddor för hand då utgången varit direkt blodig. Uppenbarligen ska man göra som Erik Bryntesson och stegvis lära

Annons
Annons
PRENUMERERA

AOF17-banner-v4-005YP-dagask-250x240-MH

HÄR FISKAR DU 2016

harfiskardu_2016

FÖLJ OSS!

TYCK TILL!

Vilken är din favoritårstid för fiske?

Visa resultat

Loading ... Loading ...
100-KLUBBEN

anmal_250

Annons
Annons
INSTAGRAM
Annons