Annons
Annons

Lucka 6

Vinn grym fiskelina och snygga fiskehandskar!

Annons

Grattis Jonas Svensson från Bollnäs, du har dragit hem vinsten i den här luckan. Rätt svar på frågan är ju 1 Ambassadeur.

Fireline Svartzonker Braid är linan för dig som inte vill göra avkall på kvalité, styrka och stumhet. Abu:s fiskehandskar är perfekta för dig som vill hålla dig varm och skydda händerna men ändå bibehålla känslan i fisket. Dessa två fiskeprylar kan du vinna om du svarar rätt på dagens fråga!
Ur Napp & Nytt 2015 :
Handskar: Tunna handskar som värmer och ger perfekt grepp runt rullen och spöt. Topparna på tummen, pekfingret och långfingret är avkapade så att
du får kontroll över smådetaljerna. Kardborreknäppning i handleden.
Fireline Svartzonker Braid: Claes ”Svartzonker” Claessons favoritlina. Inte undra på  eftersom han själv har varit involverad i att  ta fram den här perfekta predatorlinan. Den är stum, urstark, rund och följsam, utan att bli det minsta vek. Färgen är mossgrön. I luckan ligger 150 meter lina och väntar på sin vinnare.

Dessa två fiskeprylar kan du vinna om du svarar rätt på dagens fråga!

 Vad är ett annat namn för en serie av ABU:s multirullar? (Svaret finner du på abugarcia.se)

1  Ambassadeur

x. Kondensseur

2. Syncrosseur

Fyll i namn, adress samt e-post i formuläret nedan! Vinnaren kan du läsa överst i den här luckan följande arbetsdag!

Endast ett svar/person (SPAM Leder till diskvalificering)

 

LÄS OCKSÅ

0 kommentarer

Kommentarer är stängda.

Annons
AKTUELLT

Klarälven restaureras i svensk-norskt projekt

Nu ska Klarälvens laxar få det bättre. Genom att förbättra lek- och uppväxtmiljöer, bygga fiskpassager och införa en mer miljöanpassad reglering av älven ska fisk kunna återkolonisera habitat i Norge. Projektet, som pågår fram till 2020, drivs av Länsstyrelsen i Värmland och Fylkesmannen i Hedmark och är delvis EU-finansierat. 

Glupsk gös på gäddfluga

Våldsam attack i grundvattnet följt av ett vårdslöst hugg och skummande ytvatten. Flugfiske efter bonefish i Everglades? Nej, gösfiske i Klarälven!

Chans till gratis flugfiske för ungdomar i Emån

Är du mellan 13 och 20 år och sugen på att testa havsöringsfiske i toppklass? I så fall finns det god anledning att kontakta Ems Herrgård. De väljer nämligen ut några som kostnadsfritt får bo och fiska i deras fantastiska natur den 1 maj.

Fiskevård ger lekgäddor i Hemmesta

Några veckors provfiske räckte för att konstatera att insatserna i Hemmesta Sjöäng blivit en succé. Sportfiskarnas mångåriga projekt bär tydlig frukt och belyser vikten av fiskevård.

Lär om öringen – och fånga fler

Är du en av dem som längtar till lördagens öringpremiär på västkusten? I så fall är det kanske läge att fördjupa dina kunskaper om fisken i fråga. 8-fjordar har lagt upp en artikel som ger god inblick i havsöringens liv. Och kanske fler fiskar premiärdagen.

Premiärfiske slutade i drömdoublé

Adrians premiärfiske på vårgäddan kom till att bli den bästa fiskedagen i hans liv då två riktigt tunga pjäser föll för hans egengjutna jigg. Läs storyn och titta på bilderna.  Adrian Jarkiewicz vårpremiär på gäddfisket blev helt klart lyckad. Här berättar Adrian med egna ord om hur allt gick till: – Årets första vårdag i

Drömfiske gav jättegös

I söndags upplevde Tommy Blomander ett osannolikt bra fiske. Upp kom sju gösar över sex kilo och en toppfisk på över elva!

Ny tvåplussare från Kalmarsund

Kalmarsund fortsätter att leverera abborrfiske i världsklass. Den här gången var det David ”Skinnet” Axelssons tur att spinnfiska upp en fisk på rätt sida tvåkilos-strecket.

Lubbes mässfilm ute nu

Nu är den här – Lubomir ”Lubbe” Pytels film om Sportfiskemässan 2017! Oavsett om du besökte mässan eller ej lär du knappast bli besviken. Som vanligt snackas det fiske med humor och glädje i en härlig kavalkad!  

Annons
Annons
PRENUMERERA

AOF17-banner-v4-005YP-dagask-250x240-MH

HÄR FISKAR DU 2016

harfiskardu_2016

FÖLJ OSS!

TYCK TILL!

Vilken är din favoritårstid för fiske?

Visa resultat

Loading ... Loading ...
100-KLUBBEN

anmal_250

Annons
Annons
INSTAGRAM
Annons