Lucka 6

Vinn grym fiskelina och snygga fiskehandskar!

Grattis Jonas Svensson från Bollnäs, du har dragit hem vinsten i den här luckan. Rätt svar på frågan är ju 1 Ambassadeur.

Fireline Svartzonker Braid är linan för dig som inte vill göra avkall på kvalité, styrka och stumhet. Abu:s fiskehandskar är perfekta för dig som vill hålla dig varm och skydda händerna men ändå bibehålla känslan i fisket. Dessa två fiskeprylar kan du vinna om du svarar rätt på dagens fråga!
Ur Napp & Nytt 2015 :
Handskar: Tunna handskar som värmer och ger perfekt grepp runt rullen och spöt. Topparna på tummen, pekfingret och långfingret är avkapade så att
du får kontroll över smådetaljerna. Kardborreknäppning i handleden.
Fireline Svartzonker Braid: Claes ”Svartzonker” Claessons favoritlina. Inte undra på  eftersom han själv har varit involverad i att  ta fram den här perfekta predatorlinan. Den är stum, urstark, rund och följsam, utan att bli det minsta vek. Färgen är mossgrön. I luckan ligger 150 meter lina och väntar på sin vinnare.

Dessa två fiskeprylar kan du vinna om du svarar rätt på dagens fråga!

 Vad är ett annat namn för en serie av ABU:s multirullar? (Svaret finner du på abugarcia.se)

1  Ambassadeur

x. Kondensseur

2. Syncrosseur

Fyll i namn, adress samt e-post i formuläret nedan! Vinnaren kan du läsa överst i den här luckan följande arbetsdag!

Endast ett svar/person (SPAM Leder till diskvalificering)

 

Annons
0 kommentarer

Kommentarer är stängda.

AKTUELLT

Fler puckellaxar i Ätran

Kameran vid Herting i Ätran har de senaste dagarna filmat ett flertal misstänkta puckellaxar. – Vi är oroade och tar gärna hjälp av sportfiskare för att få en bättre uppfattning om situationen, säger länsstyrelsens fiskexpert Hans Schibli.

Megabborre bjöd på stor dramatik

Var det en stor braxen som hade tagit flugan? Eller rent av en gädda? När den randiga kroppen visade sig i ytan blev det plötsligt allvar – Patrik Larsson hade krokat en drömabborre! Läs här hans egen berättelse om när hans livs fisk nästan fick flugspöt att knäckas!

Rekordstor blålånga och hajbonanza!

En lyckad expedition till 10-gradarn gav nyligen ett flertal fiskar av yppersta klass. Mängder av håkäringar tvingades upp från djupet, liksom en hälleflundra på 133 centimeter och en blålånga som överträffade det svenska rekordet!

Markoolio får monsterfisk

Marko ”Markoolio” Lehtosalo är på Grönland och fick nyligen ett napp han sent lär glömma. Efter en stenhård fajt dök en havskatt upp och glädjen ombord visste inga gränser!

Drönare ska jaga tjuvfiskare i Vättern

Bli inte förvånad om du möts av en drönare under ditt nästa fiskepass i Sveriges näst största sjö. Länsstyrelsen har nämligen fått tillstånd att övervaka Vättern med filmande drönare för att få bukt med tjuvfisket i sjön.

Omfattande fiskdöd i Skivarpsån

Hundratals fiskar har nyligen hittats döda i Skivarpsån utanför Skurup. Analys av vattnet visar på höga halter av bekämpningsmedel, vilket sannolikt orsakat fiskarnas död.

Snart dags för Västerhavsveckan

Fiska, åka båt, paddla kajak och samla in spännande djur från havet är bara några av de aktiviteter som erbjuds under årets Västerhavsvecka. Fler orter är någonsin medverkar och programmet innefattar hundratals roliga, spännande och havsnära aktiviteter.

Magnetfiske – het trend med hopp om ”skräpnapp”

Granater, ammunition, batterier och cyklar, ja det tycks inte finnas någon gräns för vad starka magneter kan få upp i våra vatten. – Magnetfiske är spännande och förbättrar dessutom vattenmiljön, konstaterar Niklas Larsson från Uppsala Magnetfiskeförening.

Rovfisk ger friskare vikar

Starka bestånd av rovfisk ger färre trådalger och ökar förekomsten av storvuxen vegetation. Det i sin tur ger sundare livsmiljöer som gynnar både fisk och människor, visar en ny internationell studie.
Annons

TYCK TILL!

Vilken är din favoritårstid för fiske?

Visa resultat

Loading ... Loading ...
100-KLUBBEN

anmal_250

HÄR FISKAR DU 2017

SOMMARGÄDDAN!

FÖLJ OSS!