Se ”Så mycket bättre” ikväll!

Så mycket bättre-gänget blir en snackis varje år. Nu är det Magnus Carlsson i Weeping Willows tur att skina. Bild: TV4

Slå på TV4 klockan 20.00 ikväll. Idag har nämligen alla fiskeintresserade extra glädje av att se ”Så mycket bättre”.Ikväll är det Magnus Carlsson, sångaren i Weeping Willows, egen dag i programmet. Den mångsidiga Magnus är inte bara en ivrig fotbollssupporter, han är också starkt engagerad i våra fiskar och vatten. Weeping Willows var till exempel med och startade Ge-Fan-i-våra-vatten tillsammans med Sportfiskarna, ett fiskevårdsprojekt som varit i temat när Weeping Willows har spelat på tidigare Fiskekryssningar. Magnus och bandet har även engagerat sig i Stiftelsen för Östersjölaxen, och var ett viktigt dragplåster på förra årets succégala för laxen på Berns i Stockholm.

Magnus är engagerad både i våra vatten och våra fiskar.

Större delen av bandet Weeping Willows är hängivna sportfiskare och värnar våra vattenmiljöer. Multiinstrumentalisten Niko Röhlke och trummisen Anders Hernestam, reser aldrig på turné utan någon form av spö med sig i bagaget.
En annan av kvällens artister med sportfiske- och miljöengagemang är popsångaren Danny Saucedo. Även Danny är engagerad i miljöfrågorna och han är en entusiastisk sportfiskare med abborre på favoritlistan.
Njut av artisteri, musik och kanske lite vatten i kväll! 20.00 på TV4.

 

 

Annons
0 kommentarer

E-postadressen publiceras inte.

AKTUELLT

Positiva tongångar om Västerhavet

Visst är det lätt att bli orolig över alla dystra rapporter om havets tillstånd. Finns det inget att glädja sig åt? Jodå, flera insatser har fått önskat resultat och havet är friskare än många tror, menar två tunga experter inom havsmiljö.

Envishet gav megagös

Den duktiga predatorfiskaren David Jonsson fick nyligen en enorm gös under ett pelagiskt prickskytte. Fisken vägde 9,86 kilo och högg efter 17 timmars fiske!

Svenskfångad tonfisk såld i Göteborg

I tisdags morse såldes en blåfenad tonfisk på fiskauktionen i Göteborg. Fisken hade fångats dagen innan och budgivningen blev historisk – för första gången på över 50 år såldes blåfenad tonfisk som landats av en svensk båt.

Regnbågar på rymmen fiskas i Storsjön

Tusentals regnbågar tros ha rymt från en odling i södra Storsjön. Arten hör inte hemma i systemet och kan påverka öringen negativt. Därför välkomnar nu Länsstyrelsen i Jämtland att de snarast fiskas upp.

Sportfiskarna söker nya medarbetare

Har du lust att bli ungdomsansvarig i Malmö eller projektledare för Sportfiskarnas satsning med att få fler barn och ungdomar att börja fiska? I så fall finns det nu två spännande tjänster att söka.

Temadag om vattenvård och flugfiske

Hur skapas förutsättningar för välmående vattendrag och starka öringbestånd? Det och mycket annat kommer att diskuteras den 10 september då Tranås Energi bjuder in till en fullspäckad temadag. Deltagarna får bland annat besöka Visskvarns kraftstation och lyssna på föredrag av fiskeprofilen Johan Klingberg och Sportfiskarnas biolog Mattias Larsson.

Storfångster i Artjakten

Sommarens stora fisketävling för barn är en succé och över 1500 fiskar har redan anmälts. Flera fångster kommer från havsdjupen och deltagarna har bland annat fått upp lubb, håkäring och vitrocka.

Kampanj ska rädda brittiska berggyltor

Skotska laxodlingar har problem med laxlus. För att begränsa förödelsen importeras stora mängder uppfiskade berggyltor som ska beta bort parasiterna från de drabbade laxarna. Gyltorna kommer från England och sportfiskare längs kusten upplever att arten är på väg att försvinna. Därför startar nu Angling Trust en kampanj för att stoppa handeln med levande gyltor.
Annons

TYCK TILL!

Vilken är din favoritårstid för fiske?

Visa resultat

Loading ... Loading ...
100-KLUBBEN

anmal_250

HÄR FISKAR DU 2017

SOMMARGÄDDAN!

FÖLJ OSS!