Se ”Så mycket bättre” ikväll!

Så mycket bättre-gänget blir en snackis varje år. Nu är det Magnus Carlsson i Weeping Willows tur att skina. Bild: TV4

Slå på TV4 klockan 20.00 ikväll. Idag har nämligen alla fiskeintresserade extra glädje av att se ”Så mycket bättre”.Ikväll är det Magnus Carlsson, sångaren i Weeping Willows, egen dag i programmet. Den mångsidiga Magnus är inte bara en ivrig fotbollssupporter, han är också starkt engagerad i våra fiskar och vatten. Weeping Willows var till exempel med och startade Ge-Fan-i-våra-vatten tillsammans med Sportfiskarna, ett fiskevårdsprojekt som varit i temat när Weeping Willows har spelat på tidigare Fiskekryssningar. Magnus och bandet har även engagerat sig i Stiftelsen för Östersjölaxen, och var ett viktigt dragplåster på förra årets succégala för laxen på Berns i Stockholm.

Magnus är engagerad både i våra vatten och våra fiskar.

Större delen av bandet Weeping Willows är hängivna sportfiskare och värnar våra vattenmiljöer. Multiinstrumentalisten Niko Röhlke och trummisen Anders Hernestam, reser aldrig på turné utan någon form av spö med sig i bagaget.
En annan av kvällens artister med sportfiske- och miljöengagemang är popsångaren Danny Saucedo. Även Danny är engagerad i miljöfrågorna och han är en entusiastisk sportfiskare med abborre på favoritlistan.
Njut av artisteri, musik och kanske lite vatten i kväll! 20.00 på TV4.

 

 

Annons
AKTUELLT

Fullspäckat scenprogram på Sportfiskemässan

Jakub Vagner och Marko ”Markoolio” Lehtosalo är bara några av de färgstarka personer som kommer att medverka under Sportfiskemässan i Stockholm. Scenprogrammet är nu klart och bjuder på högklassig underhållning under samtliga dagar!

Polisen varnar för båtstölder

En stöldliga härjar nu längs västkusten. ”På en skala 1-10 är det nu 10 i risk för stölder av båtmotorer i väst”, säger polisen Thomas Andersson till SVT Nyheter.

Meterligan 2017 avgjord – Pacholik tog tredje raka

Precis som 2015 och 2016 blev det Hampus Pacholik som skrapade ihop flest antal centimetrar i Fiskejournalens Meterligan. Meterligan deltar du automatiskt i när du fått en anmäld gädda över 100 centimeter godkänd i vår populära Hundraklubben. Hampus som mestadels befinner sig i trollingbåt, men inte heller missar tillfälle att vare sig spinnfiska eller ismeta

Forskare letar läskig mat från havet

Maskar, maneter och taggiga sjöborrar är det nog få som förknippar med en trevlig middag. Men kanske kommer dessa djur att bli vanliga på de svenska matborden. Nu har Göteborgs universitet startat projektet ”Scary Seafood” i hopp om att kunna utveckla framtidens havsmat.

Granater nära badstrand i Vättern

Området utanför badplatsen Enebågen i Västra Vättern är full av ammunition från försvarets skjutverksamhet. En undersökning visar att omkring 3000 projektiler, granater, bomber och raketer ligger öppet på en hårt packad botten, och att en del ammunition är livsfarlig. Aktion Rädda Vättern kräver omedelbar sanering.

Värme hotar Östersjöns torsk

Ett varmare klimat gör att arter kan trängas bort från sina tidigare miljöer. Om 80 år kan både torsken och ålgräset ha försvunnit från stora delar av Östersjön, visar en ny rapport från Havs- och vattenmyndigheten.

Många deltog i Norarycket

I söndags traskade 180 förväntansfulla fiskare ut på Norasjöns isbelagda yta. Det var dags för den årliga folkfesten Norarycket och folk strömmade till från när och fjärran. Abborrarnas huggvilja varierade på den relativt tunna isen och många fick kämpa hårt mellan nappen. Det slapp hemmafiskaren Jesper Dyberg som vann herrklassen i stor stil.  

Gratis betesbyggarkurs för ungdomar

Vägen till ett fiskeintresse kan se ut på många sätt, och ett är att släppa lös kreativiteten. Med start i morgon är ungdomar i Stockholmstrakten välkomna till Sticklingegården på Lidingö där betesbyggnad står på programmet.

Annonser

TYCK TILL!

Vilken specialtidning skulle du helst vilja läsa?

Visa resultat

Loading ... Loading ...
100-KLUBBEN

anmal_250

HÄR FISKAR DU 2017

FÖLJ OSS!