”NyttFiske-Robbo” ny vd för Mieko Fishing

miekofishingRobert ”Robbo” Jonsson från NyttFiske kommer att tillträda som ny vd på Mieko Fishing under december 2013.
– Att bli erbjuden denna chans är en ära för mig. Det här är en utmaning som på många sätt passar mig perfekt.
Sportfiskeprofilen S-O Larsson har byggt upp Mieko Fishing, som på bara några få år tagit stora marknadsandelar i Sverige och bara växer. En utveckling som nya vd:n ”Robbo”tänker vårda.
– Jag har många planer på hur vi skall kunna inte bara följa den nuvarande kurvan utan även få till en brantare stigning. Det ger mig även tillfälle att jobba helt oberoende med nyttfiske.se mot alla producenterna och på detta sätt erbjuda mina tittare än mer nyheter ännu snabbare. Nu har jag turen att ha Kristoffer i Luleåbutiken som sköter den på ett otroligt bra sätt, det ger mig mer tid och möjlighet att utveckla E-handeln, fiskecamperna och vårt eget varumärke Mieko. Nu kör vi! säger ”Robbo”.
Grundaren av Mieko Fishing, S-O Larsson kommer finnas kvar inom bolaget och fokusera på produktutveckling, import och strategisk utveckling av bolaget.
– Det känns som en naturlig utveckling för Mieko Fishing. Robert kommer att tillföra mycket med sin unika kompetens. Hans kunskap kommer att betyda mycket för varumärket Mieko, konceptet Mieko Fiskecamper och hela företaget. Det känns otroligt spännande för oss på Mieko Fishing att få möjligheten att arbeta tillsammans med Robert säger S-O.

Fiskeprofilen Robert ”Robbo” Jonsson är känd från bland annat NyttFiske, webshow och blogg på nätet. Där har han sedan drygt ett år blivit en favorit för många både yngre och äldre sportfiskare. ”Robbo” och NyttFiske har med sitt innovativa nytänkande och sin humor på kort tid setts av drygt av 390 000 tittare. Robert har under det senaste året arbetat med utveckling av de populära online-magasinen på FishBerserk.com och Svendsen Sport där han producerat filmer med mera.
www.miekofishing.se

Annons
AKTUELLT

EU:s fiskekvoter klara – tillfälligt ålfiskestopp införs

I morse enades EU:s fiskeministrar om nästa års fiskekvoter i Skagerrak, Kattegatt och Nordsjön. Mest iögonfallande är kanske att torskfisket i Skagerrak tillåts öka med 39 procent jämfört med i år. Ålfisket efter blankål kommer att stoppas under en valfri period på tre sammanhängande månader mellan september och januari. Ålfiskestopet berör även Östersjön och därmed

Mängder av mikroplast i norska blåmusslor

En undersökning av blåmusslor längs den norska kusten visar på ett omfattande upptag av plast från havet. I nästan fyra av fem musslor hittade forskarna plastpartiklar, och Miljødirektoratet, som ligger bakom studien, menar att det finns risk att plasten äts av människor.

Nya elkunder får fiskeprylar

Är du sugen på att teckna ett fiskvänligare elavtal? Tranås Energi kör just nu en kampanj där nya kunder får ett presentkort värt 300 kronor från olssonsfiske.se!

Forskare fuskade och saknade tillstånd

Den spektakulära upptäckten att fiskyngel hellre äter mikroplast än vanlig mat var påhittad. Det fastslår nu Uppsala universitet, som även konstaterar att de båda forskarna saknade djuretiska tillstånd.

Stenrev gynnar torsken

En studie i Kattegatt visar att torsken trivs bland stora stenar. Slutsatsen kommer efter att ett stenrev restaurerats med påfallande gott resultat. Förutom att forskarna fann fler och större individer kunde de även se att torskarna uppehöll sig längre tid på revet.

7 av 10 fiskbutiker säljer ål inför julen

Ålen är klassad som akut hotad och mängder av kampanjer har genomförts i syfte att öka medvetenheten om ålens situation. Ändå visar en undersökning av WWF att sju av tio svenska fiskbutiker säljer ål inför julen.

Forskare om glitter: Förbjud det!

Glitter är för många ett självklart inslag när julens ska firas. Men de små gnistrande kornen är fulla av mikroplaster och därför skadliga för våra vatten. Forskaren Magnus Engwalls dom är stenhård när glittrets framtid kommer på tal: ”Förbjud det!” säger han till SVT.

Monsterabborre i minusgrader

Snacka om att vännerna Roman och Jarin hade flyt i sitt abborrfiske när de nyligen förlade en expedition till Perchzilla i norra Spanien. Efter två kylslagna dagar hade duon fångat sex abborrar över det magiska 2-kilosstrecket, varav en vägde hela 2530 gram!

Ny fiskart funnen på rekorddjup

Det är möjligt att den fisk som forskare har fångat i Marianergraven inte har ett imponerande utseende, men ta inte fel – den är en riktig tuffing! Fisken har fångats på hela 8000 meters djup, och har nyligen fått det vetenskapliga namnet Pseudoliparis swirei.
Annons

Annonser

TYCK TILL!

Vilken specialtidning skulle du helst vilja läsa?

Visa resultat

Loading ... Loading ...
100-KLUBBEN

anmal_250

HÄR FISKAR DU 2017

FÖLJ OSS!