Perch Pro och Fiskekryssningen

Tom Backlund, Daniel Bergman, Stephan Nielsen och Albin Shargi är några av de som tävlar i Perch Pro.

Nu är det inte långt  kvar till finalen i Perch Pro som visas ombord på Fiskekryssningen. Har du inte bokat din biljett är det hög tid att göra det nu.N
Några av Europas bästa abborrfiskare tävlar om äran i den webbaserade reality-serien Perch Pro. Se när de tävlande lagen – Gunki, Vision, Sporting, CwC och Stockholms Fiske – gör upp i den rafflande finalen som äger rum den fjärde februari ombord på Fiskekryssningen.

Syftet med Fiskekryssningen är att samla sportfiskare från hela landet.

Fiskekryssningen är ett evenemang som går av stapeln för fjärde gången. I år äger den rum i regi av Fiskejournalen, Allt om Flugfiske, Sportfiskarna och KanalGratis. Syftet med Fiskekryssningen är att samla sportfiskare från hela landet och Europa för att umgås, utbyta fisketips och låta sig inspireras av proffsen. Det blir ett 20-tal föreläsningar, betesbyggarrum, workshops, flugbindning, whiskyprovning och fest.
Det finns fortfarande biljetter kvar, så gå in på www.fiskekryssningen.se Där kan du läsa mer och fylla i en bokningsförfrågan. Ett annat alternativ är att ringa Viking Line på 08-4524010 (öppet under kontorstid) och anmäla dig direkt. Det finns hytter kvar från 795 kronor och uppåt.

Annons
AKTUELLT

18-plussare på fluga

Det sydengelska vattnet Chew Valley har än en gång levererat en gädda av sublima dimensioner. Den här gången var det flugfiskaren Enrico Pini som fick en väldig vårfisk på hela 18,14 kilo!

Besöksrekord för Sporfiskemässan

Intresset för Sportfiskemässan i StockhoIm var stort. På tre dagar hade hela 15 513 besökare tagit del av det rika utbudet. Därmed slogs fjolårets rekord med god marginal.

Daniel fick megalånga

Året har inletts med ett osannolikt långafiske för den unge Daniel Andersen. Höjdpunkten kom i går då han lyckades bända upp ett riktigt monster på 36,2 kilo!

Bildspel: Sportfiskemässan i Stockholm

Är du sugen på att se de coolaste fiskebåtarna, den hetaste utrustningen och en massa balla beten? I så fall är du inte ensam. När Sportfiskemässan slog upp portarna i går kom rekordmånga besökare.

Film om fiskets tjusning

Varför fiskar vi egentligen? Svaret på den frågan kan naturligtvis variera. Men för vännerna i Wide Open Outdoor Film handlar det om betydligt mer än att landa stora fiskar. I den nysläppta filmen ”We are Fishermen – Backyard Session” bjuder de på störtsköna klipp om fiskets tjusning.

Svenskt bete på amerikansk topplista

När den anrika fisketidningen Field & Stream utser årets hetaste beten finns Headbanger Shad med på listan. Att det svenska betet faller storgäddorna i smaken visste vi, men tydligen får det även den nordamerikanske gäddsläktingen muskie att gapa stort.

Monsterhugg med Martin och Marko

Hissnande historier utlovas när Martin Falklind och Marko ”Markoolio” Lehtosalo ska berätta om sina gemensamma fiskäventyr. Sportfiskemässans publik kommer att bjudas på förstklassig underhållning med godbitar från både Abborrträsk och den grönländska vildmarken!

Annonser

TYCK TILL!

Vilken specialtidning skulle du helst vilja läsa?

Visa resultat

Loading ... Loading ...
100-KLUBBEN

anmal_250

HÄR FISKAR DU 2017

FÖLJ OSS!