Snabbare Humminbird enheter med inbyggd 10Hz GPS antenn

humminbird_ekolodPressmeddelande: Humminbird är stolta att presentera sina nya enheter i 800, 900 och 1100 serien. De kraftfulla enheterna är bland de mest populära kombiprodukter som finns för sportfiskarna. Nu får de inbyggd 10Hz GPS antenn, snabbare processor samt ett nytt utseende. 800 och 900 serien har 7” respektive 8” widescreen HD display, 1100 serien har 10,4” 4:3 HD display som ger en knivskarp bild även i starkt solljus.
Det finns i tre olika modeller i varje serie. De är utrustade med Humminbirds ekolodsteknik som SwitchFire™, Side Imaging®, Down Imaging® och 360 Imaging®. Produkterna passar även för fritidsbåt skepparen som bara vill navigera med en bra GPS plotter. De är kompatibla med Humminbird autopilot och rutter kan enkelt skapas för att sedan styra autopiloten mot målet. De kan presentera NMEA 2000 motordata vid anslutning av Humminbird NMEA 2000 interface.
Enheterna är fullt kompatibla med Navionics och även Humminbird AutoChart om man vill skapa egna sjökort.

800-serien

  • 859cxi HD XD          2D/Kartplotter                           7895:- ex. givare
  • 859cxi HD DI            2D/DI/Kartplotter                      8295:- ex. givare
  • 899cxi HD SI             2D/DI/SI/Kartplotter                 13995:- ex. givare

 

900-serien

  • 959cxi HD XD          2D/Kartplotter                           13995:- ex. givare
  • 959cxi HD DI            2D/DI/Kartplotter                      14395:- ex. givare
  • 999cxi HD SI             2D/DI/SI/Kartplotter                 19495:- ex. givare

 

1100-serien

  • 1159cxi HD XD        2D/Karlplotter                            23895:- ex. givare
  • 1159cxi HD DI         2D/DI/Kartplotter                      24295:- ex. givare
  • 1199cxi HD SI          2D/DI/SI/Kartplotter                 29995:- ex. givare

 

Mer info: www.comstedt.se

Annons
AKTUELLT

Sjölin drar en drömabborre

Den duktiga abborrfiskaren Jonathan Sjölin fick i tisdags uppleva årets höjdpunkt. Ett försiktigt hugg blev snabbt dramatisk och till slut kunde han väga in ett nytt personbästa. Fisken var 52 centimeter lång och tvingade ner vågen till hela 2030 gram. – Det känns helt fantastiskt, berättar den glada fångstmannen efter mängder pass i samma vatten.

Hajplågare åtalas för grova brott

I somras spreds en filmsekvens på tre män i Florida som gladeligen plågade en haj genom att dra den efter sin båt. Filmen väckte stor avsky på sociala medier och efter fyra månaders utredning har männen nu arresterats. Samtliga åtalas för grova brott och riskerar långa fängelsestraff.

EU:s fiskekvoter klara – tillfälligt ålfiskestopp införs

I morse enades EU:s fiskeministrar om nästa års fiskekvoter i Skagerrak, Kattegatt och Nordsjön. Mest iögonfallande är kanske att torskfisket i Skagerrak tillåts öka med 39 procent jämfört med i år. Ålfisket efter blankål kommer att stoppas under en valfri period på tre sammanhängande månader mellan september och januari. Ålfiskestopet berör även Östersjön och därmed

Mängder av mikroplast i norska blåmusslor

En undersökning av blåmusslor längs den norska kusten visar på ett omfattande upptag av plast från havet. I nästan fyra av fem musslor hittade forskarna plastpartiklar, och Miljødirektoratet, som ligger bakom studien, menar att det finns risk att plasten äts av människor.

Nya elkunder får fiskeprylar

Är du sugen på att teckna ett fiskvänligare elavtal? Tranås Energi kör just nu en kampanj där nya kunder får ett presentkort värt 300 kronor från olssonsfiske.se!

Forskare fuskade och saknade tillstånd

Den spektakulära upptäckten att fiskyngel hellre äter mikroplast än vanlig mat var påhittad. Det fastslår nu Uppsala universitet, som även konstaterar att de båda forskarna saknade djuretiska tillstånd.

Stenrev gynnar torsken

En studie i Kattegatt visar att torsken trivs bland stora stenar. Slutsatsen kommer efter att ett stenrev restaurerats med påfallande gott resultat. Förutom att forskarna fann fler och större individer kunde de även se att torskarna uppehöll sig längre tid på revet.

7 av 10 fiskbutiker säljer ål inför julen

Ålen är klassad som akut hotad och mängder av kampanjer har genomförts i syfte att öka medvetenheten om ålens situation. Ändå visar en undersökning av WWF att sju av tio svenska fiskbutiker säljer ål inför julen.

Forskare om glitter: Förbjud det!

Glitter är för många ett självklart inslag när julens ska firas. Men de små gnistrande kornen är fulla av mikroplaster och därför skadliga för våra vatten. Forskaren Magnus Engwalls dom är stenhård när glittrets framtid kommer på tal: ”Förbjud det!” säger han till SVT.
Annons

Annonser

TYCK TILL!

Vilken specialtidning skulle du helst vilja läsa?

Visa resultat

Loading ... Loading ...
100-KLUBBEN

anmal_250

HÄR FISKAR DU 2017

FÖLJ OSS!