The Rainbow Battle

Christer Sjöberg finns på plats under Camp Mayfly i Ekdala.

Camp Mayfly i Ekdala, Skåne är värd för en kombinerad mäss- och fiskedag den lördagen den 9 juni 2012. Fångar du rätt regnbåge vinner du en resa till Jurassic Lake.
Det blir gratis fiske och möjlighet att prova hela modellprogrammet av Cross S1-spön. Christer Sjöberg och Henrik Larsson från Loop bistår med tips och tricks kring kast- och fisketeknik, samt förgyller evenemanget i största allmänhet.
Dagen till ära finns två regnbågar märkta ”Cross S1”. Fångstmännen av dessa fiskar vinner ett Cross S1-spö vardera. Det finns även regnbågar märkta ”Jurassic Lake”. Först att fånga en av dem vinner en veckas fiske på Solid Jurassic River Camp i Argentina (inkluderar ej flygresa).
På eftermiddagen grillas det vildsvin. Egen dryck medtages. I övrigt bjuder man på mat och fiske.
Tid: Lördagen 9 juni kl 12.00-18.00.
Plats:
Camp Mayfly, Ekdala. (se karta här).
Klicka här för mer info om Camp Mayfly.
Här hittar du mer info, filmklipp och bildmaterial från Jurassic Lake.
Morgan Fihn

Annons
AKTUELLT

Strimma av hopp för havens koraller

Amerikanska och brittiska forskare har funnit små ”öar” av koraller som återhämtat sig bra efter blekning. Upptäckten kan förhoppningsvis ge nya insikter i hur dessa hotade ekosystem kan skyddas.

Fler fiskar och färre skador med dansk krokhållare

Missar du många hugg och orsakar dina krokar ofta stor skada på lax, regnbåge och havsöring? I så fall kanske det kan vara en bra idé att testa den danska uppfinningen Release-Connector som passar flera olika betestyper.

Undvik att ankra på ålgräsängar

En ny studie från Göteborgs universitet visar att fritidsbåtar som ankrar på ålgräsängar kan orsaka stor skada. Ökad informationen till båtägare ska förhoppningsvis minska problemet.

Kustfisken mår sämre

Övervakning av fisksamhällen från fyra kustmråden visar att fiskarnas hälsa har blivit sämre. Förekomsten av abborre har dessutom minskat i flera områden. Vad nedgången beror på är inte klarlagt.

20 meters styrpulpetare!

Längs Floridas södra kust har en sensationell skapelse kunnat ses den senaste tiden. Världens största styrpulpetbåt med mittkonsol – Estrella 6500 – har lämnat fabriken och testkörs nu för fullt. Den 65 fot långa båten väger drygt 18 ton och har fem 627-hästars utombordare i aktern.

Partydrog skadar ålar

Ålar som utsätts för små doser av kokain blir hyperaktiva och får muskelproblem, visar laboratorieförsök. Forskarna tror att drogen kan skada ålar i sådan omfattning att lekvandringen till Sargassohavet uteblir.

Sommarlovsfiske i Skåne

I sommar anordnar Sportfiskarna fem kostnadsfria fiskelovsveckor runt om i Skåne. Det innebär 21 spännande dagar fyllda av varierat fiske i både sjö och hav.

Sommarborre på 2020 gram

Isabel Syrjä gjorde en satsning på stor abborre och en kväll i början av juni small det till ordentligt i spöt. Knyckarna talade för abborre men tyngden för gädda och när fisken låg i håven kunde hon knappt tro sina ögon. I maskorna låg en enorm abborre som var halvmetern lång och vägde 2020 gram!

ABBORRE ute nu!

Specialmagasinet ABBORRE ligger nytryckt i butikerna. En bättre vägledning till huggrika abborrpass är svår att tänka sig!

Annonser

HÄR FISKAR DU 2018

TYCK TILL!

Vilken specialtidning skulle du helst vilja läsa?

Visa resultat

Loading ... Loading ...
100-KLUBBEN

anmal_250

FÖLJ OSS!