Träffa Daniel Bergman på Fiskekryssningen

Fokus på abborre och fluga för Daniel Bergman. Träffa honom och se Perch Pro finalen ombord på Fiskekryssningen 4-5 februari.

Flugfiskaren Daniel Bergman har blivit en allt populärare figur i web-serien Fly-TV och han kommer att medverka i årets Perch Pro-final ombord på Fiskekryssningen 4-5 februari.
Daniel är den pedagogiska och vänliga instruktörstypen med en lugn röst som smittar av sig på tittaren. Detta i kombination med en djup kunskap i flugfiskets ädla konst, har gjort honom till en populär frontfigur för företaget Flydressing/Vision. Han deltar regelbundet på KanalGratis serie FlyTV och tävlar denna säsongen i Perch Pro, abborrfiske på fluga

Har vi tur binder han några snygga flugor fram på söndagens förmiddag.

Träffa denna sköna snubbe ombord på Fiskekryssningen! På lördagkvällen kommer han vara lika överrumplad som resten av publiken när resultatet i Perch Pro uppdagas. Ingen av lagen har en aning om utgången, eftersom finalen endast sker inför respektive tv-team.
Har vi tur binder Daniel några snygga och vassa flugor fram på söndagens förmiddag. Daniel reserverar sig för när  – det kan bli sent på förmiddagen om Perch Pro finalen skulle innebära ett stort firande för hans del…
Se ytterligare flugbindare, betesbyggare och ett 20-tal föreläsare på Fiskekryssningen 4-5 februari.
Missa heller inte reportaget om Daniel som ligger ute i Allt om Flugfiske just nu.

Annons
0 kommentarer

E-postadressen publiceras inte.

AKTUELLT

Positiva tongångar om Västerhavet

Visst är det lätt att bli orolig över alla dystra rapporter om havets tillstånd. Finns det inget att glädja sig åt? Jodå, flera insatser har fått önskat resultat och havet är friskare än många tror, menar två tunga experter inom havsmiljö.

Envishet gav megagös

Den duktiga predatorfiskaren David Jonsson fick nyligen en enorm gös under ett pelagiskt prickskytte. Fisken vägde 9,86 kilo och högg efter 17 timmars fiske!

Svenskfångad tonfisk såld i Göteborg

I tisdags morse såldes en blåfenad tonfisk på fiskauktionen i Göteborg. Fisken hade fångats dagen innan och budgivningen blev historisk – för första gången på över 50 år såldes blåfenad tonfisk som landats av en svensk båt.

Regnbågar på rymmen fiskas i Storsjön

Tusentals regnbågar tros ha rymt från en odling i södra Storsjön. Arten hör inte hemma i systemet och kan påverka öringen negativt. Därför välkomnar nu Länsstyrelsen i Jämtland att de snarast fiskas upp.

Sportfiskarna söker nya medarbetare

Har du lust att bli ungdomsansvarig i Malmö eller projektledare för Sportfiskarnas satsning med att få fler barn och ungdomar att börja fiska? I så fall finns det nu två spännande tjänster att söka.

Temadag om vattenvård och flugfiske

Hur skapas förutsättningar för välmående vattendrag och starka öringbestånd? Det och mycket annat kommer att diskuteras den 10 september då Tranås Energi bjuder in till en fullspäckad temadag. Deltagarna får bland annat besöka Visskvarns kraftstation och lyssna på föredrag av fiskeprofilen Johan Klingberg och Sportfiskarnas biolog Mattias Larsson.

Storfångster i Artjakten

Sommarens stora fisketävling för barn är en succé och över 1500 fiskar har redan anmälts. Flera fångster kommer från havsdjupen och deltagarna har bland annat fått upp lubb, håkäring och vitrocka.

Kampanj ska rädda brittiska berggyltor

Skotska laxodlingar har problem med laxlus. För att begränsa förödelsen importeras stora mängder uppfiskade berggyltor som ska beta bort parasiterna från de drabbade laxarna. Gyltorna kommer från England och sportfiskare längs kusten upplever att arten är på väg att försvinna. Därför startar nu Angling Trust en kampanj för att stoppa handeln med levande gyltor.
Annons

TYCK TILL!

Vilken är din favoritårstid för fiske?

Visa resultat

Loading ... Loading ...
100-KLUBBEN

anmal_250

HÄR FISKAR DU 2017

SOMMARGÄDDAN!

FÖLJ OSS!