Träffa Daniel Bergman på Fiskekryssningen

Fokus på abborre och fluga för Daniel Bergman. Träffa honom och se Perch Pro finalen ombord på Fiskekryssningen 4-5 februari.

Flugfiskaren Daniel Bergman har blivit en allt populärare figur i web-serien Fly-TV och han kommer att medverka i årets Perch Pro-final ombord på Fiskekryssningen 4-5 februari.
Daniel är den pedagogiska och vänliga instruktörstypen med en lugn röst som smittar av sig på tittaren. Detta i kombination med en djup kunskap i flugfiskets ädla konst, har gjort honom till en populär frontfigur för företaget Flydressing/Vision. Han deltar regelbundet på KanalGratis serie FlyTV och tävlar denna säsongen i Perch Pro, abborrfiske på fluga

Har vi tur binder han några snygga flugor fram på söndagens förmiddag.

Träffa denna sköna snubbe ombord på Fiskekryssningen! På lördagkvällen kommer han vara lika överrumplad som resten av publiken när resultatet i Perch Pro uppdagas. Ingen av lagen har en aning om utgången, eftersom finalen endast sker inför respektive tv-team.
Har vi tur binder Daniel några snygga och vassa flugor fram på söndagens förmiddag. Daniel reserverar sig för när  – det kan bli sent på förmiddagen om Perch Pro finalen skulle innebära ett stort firande för hans del…
Se ytterligare flugbindare, betesbyggare och ett 20-tal föreläsare på Fiskekryssningen 4-5 februari.
Missa heller inte reportaget om Daniel som ligger ute i Allt om Flugfiske just nu.

Annons
AKTUELLT

Sensationell hajfångst i Oslofjorden

En garnfiskare trodde knappt sina ögon när han nyligen lyfte upp sitt nät i inre Oslofjorden. I maskorna satt en sexbågig kamtandhaj på omkring 250 kilo. Arten har aldrig tidigare fångats i området och den unika fångsten filmades.

Gunki Perch Tournament – Sveriges första abborrtour

Har du saknat en svensk abborrtour för team som vill fajtas mot varandra på olika vatten? Det behöver du inte längre. Gunki Perch Tournament inleds den 16 juni och kommer att avgöras den 29 september efter fyra deltävlingar.

18-plussare på fluga

Det sydengelska vattnet Chew Valley har än en gång levererat en gädda av sublima dimensioner. Den här gången var det flugfiskaren Enrico Pini som fick en väldig vårfisk på hela 18,14 kilo!

Besöksrekord för Sporfiskemässan

Intresset för Sportfiskemässan i StockhoIm var stort. På tre dagar hade hela 15 513 besökare tagit del av det rika utbudet. Därmed slogs fjolårets rekord med god marginal.

Daniel fick megalånga

Året har inletts med ett osannolikt långafiske för den unge Daniel Andersen. Höjdpunkten kom i går då han lyckades bända upp ett riktigt monster på 36,2 kilo!

Bildspel: Sportfiskemässan i Stockholm

Är du sugen på att se de coolaste fiskebåtarna, den hetaste utrustningen och en massa balla beten? I så fall är du inte ensam. När Sportfiskemässan slog upp portarna i går kom rekordmånga besökare.

Film om fiskets tjusning

Varför fiskar vi egentligen? Svaret på den frågan kan naturligtvis variera. Men för vännerna i Wide Open Outdoor Film handlar det om betydligt mer än att landa stora fiskar. I den nysläppta filmen ”We are Fishermen – Backyard Session” bjuder de på störtsköna klipp om fiskets tjusning.

Annonser

TYCK TILL!

Vilken specialtidning skulle du helst vilja läsa?

Visa resultat

Loading ... Loading ...
100-KLUBBEN

anmal_250

HÄR FISKAR DU 2017

FÖLJ OSS!