Tre filmpremiärer ombord

Abborrfilm från Sportfiskarna, At the end of a Rainbow av Rolf Nylinder och vattenkraftsfilm från Älvräddarna och HaV kommer att premiärvisas ombord.

Det blir tre spännande fiskefilmspremiärer ombord på Fiskekryssningen 4-5 februari.
Den första premiären är flugfiskaren och filmaren Rolf Nylinder som gjort en både en vacker, unik och viktig film från fiskeparadiset Kamtchatka i östligaste Ryssland. Lördag klockan 18.30, kommer han att visa och berätta om vildmarksdrömmar, drömfiskar och om den bistra verkligheten i denna orörda region.

Låt Fiskekryssningen också bli en filmkryssning!

På söndag förmiddag klockan tio, i samband med att Tobias Fränstam har sitt föredrag om rovfiskar, kommer Sportfiskarna att premiärvisa sin nya abborrfilm. Den handlar om abborren som sportfisk och biologisk varelse och vad vi människor kan göra för att gynna denna art.
Klockan 13.00 på söndag är det Älvräddarnas tur att ha filmpremiär. I samarbete med Hav- och vattenmyndigheten har de producerat tre kortfilmer som enkelt förklarar hur viktiga rinnande vatten är för våra fiskar och vår natur, samt hur man själv kan bidra till att återskapa de rinnade vatten vi förlorat på grund av vattenkraftsbyggen. Låt Fiskekryssningen också bli en filmkryssning! Du har fortfarande en vecka på dig att boka dig! www.fiskekryssningen.se eller ring dagtid på 08-452 40 10

 

Annons
AKTUELLT

18-plussare på fluga

Det sydengelska vattnet Chew Valley har än en gång levererat en gädda av sublima dimensioner. Den här gången var det flugfiskaren Enrico Pini som fick en väldig vårfisk på hela 18,14 kilo!

Besöksrekord för Sporfiskemässan

Intresset för Sportfiskemässan i StockhoIm var stort. På tre dagar hade hela 15 513 besökare tagit del av det rika utbudet. Därmed slogs fjolårets rekord med god marginal.

Daniel fick megalånga

Året har inletts med ett osannolikt långafiske för den unge Daniel Andersen. Höjdpunkten kom i går då han lyckades bända upp ett riktigt monster på 36,2 kilo!

Bildspel: Sportfiskemässan i Stockholm

Är du sugen på att se de coolaste fiskebåtarna, den hetaste utrustningen och en massa balla beten? I så fall är du inte ensam. När Sportfiskemässan slog upp portarna i går kom rekordmånga besökare.

Film om fiskets tjusning

Varför fiskar vi egentligen? Svaret på den frågan kan naturligtvis variera. Men för vännerna i Wide Open Outdoor Film handlar det om betydligt mer än att landa stora fiskar. I den nysläppta filmen ”We are Fishermen – Backyard Session” bjuder de på störtsköna klipp om fiskets tjusning.

Svenskt bete på amerikansk topplista

När den anrika fisketidningen Field & Stream utser årets hetaste beten finns Headbanger Shad med på listan. Att det svenska betet faller storgäddorna i smaken visste vi, men tydligen får det även den nordamerikanske gäddsläktingen muskie att gapa stort.

Monsterhugg med Martin och Marko

Hissnande historier utlovas när Martin Falklind och Marko ”Markoolio” Lehtosalo ska berätta om sina gemensamma fiskäventyr. Sportfiskemässans publik kommer att bjudas på förstklassig underhållning med godbitar från både Abborrträsk och den grönländska vildmarken!

Annonser

TYCK TILL!

Vilken specialtidning skulle du helst vilja läsa?

Visa resultat

Loading ... Loading ...
100-KLUBBEN

anmal_250

HÄR FISKAR DU 2017

FÖLJ OSS!