Uppskattad sportfiskemässa går i graven

Allt gott har ett slut. Men nog hade många gärna sett att Sun City Predator Show levt vidare i många år.

Sun City Predator Show har genomförts för sista gången. Arrangörerna meddelar nyheten via sin Facebooksida och mängder av kommentarer skvallrar om att den kommer bli saknad.

Den Karlstadsbaserade mässan har, tack vare sin unika placering vid Klarälven, kunnat erbjuda ett unikt upplägg. Men nu är det alltså slut.

Så här står det bland annat på deras Facebooksida:

”Allt har sin tid och nu är Sun City Predator Shows tid över. Våra liv har förändrats sedan vi startade upp mässan och vi måste prioritera annat så som barn, hus, fiske och jobb. Det har varit en fantastisk resa och vi vill tro att mässan bidragit till en positiv utveckling av vårt älskade predatorfiske! Vi tackar ödmjukast till alla som gjort detta möjligt däribland familjer, vänner, utställare och framförallt alla underbara besökare! Hatten av till er!”.

Att denna grymma mässa kommer att lämna ett tomrum efter sig är helt klart. Vi avslutar med att länka till en film från förra årets upplaga. Kanske kan den inspirera andra att starta upp något liknande? Predatorfiske tycks ju bli allt mer populärt så intresse från besökare lär knappast saknas.

Hans Hällman

Annons
Annons
0 kommentarer

E-postadressen publiceras inte.

AKTUELLT

Generna styr sillens lektid

Vår-, sommar- eller höstlek? Ja, sillens lektid varierar och en ny internationell studie visar att generna har stor betydelse för när leken inträffar.

WEBB-TV: Bind en grym siluettfluga med Bauer!

Stora mörka siluettflugor med mycket ”häng” i är melodin för köldstela gäddor i grumligt vatten. Klockan 20:00 ikväll släpps det nya avsnittet av Tie-TV där visar Niklaus Bauer från Fly-Dressing hur du binder din egen gäddmagnet. Stora mörka tubflugor ämnade att fiskas mycket långsamt kan vara hela hemligheten för att knäcka koden för det stundtals

Vinn allt du behöver för regnbågsfisket!

Sameo arbetar ständigt med att utveckla spön, rullar och fluglinor speciellt anpassade för den nordiska flugfiskaren. Vi har bett dem plocka ihop ett riktigt bra paket, anpassat för regnbågsfiske. En utrustning som du kan vinna genom att svara rätt på frågan här nedan. Vinstpaketet inkluderar allt den kräsna flugfiskaren behöver – alltså spö, rulle, fluglina,

Tävlingsdags i Dexter Big Pike!

Är du sugen på tävling och siktar på att fånga stora gäddor under året? I så fall är nog Dexter Big Pike något för dig. Tävlingen löper över hela säsongen och det generösa prisbordet lär få många att jubla!

Forskare intresserar sig för sportfiskets fångster

Hur mycket torsk finns det i västra Östersjön? Det vet ingen exakt men data från sportfiskare ska ge en bättre uppskattning. Bli därför inte överraskad om du möts av intresserade forskare nästa gång du fiskar i västra och södra Skåne.

Albin Sharghi putsar personbästat

Den duktiga allroundfiskaren Albin Sharghi fick nyligen en vacker gädda på 121 centimeter. Fisken vägde 12.92 kilo och lockades till hugg av en giftig teknik som han berättar om här.

Sommarfiska med Sportfiskarna

Barn och ungdomar kan nu anmäla sig till årets upplaga av Sportfiskarnas sommarfiskeskola. Massor av aktiviteter erbjuds och deltagarna får uppleva spännande fiske tillsammans med Sportfiskarnas ledare.

Utökade böter för tjuvfiskad lax

En yrkesfiskare dömdes först till 30 000 kronor i böter för att ha fångat 16.8 ton lax där fiskeförbud råder. Havs- och vattenmyndigheten har nu beslutat att mannen ska betala ytterligare 100 0000 kronor i särskild avgift.

TYCK TILL!

Vilken är din favoritårstid för fiske?

Visa resultat

Loading ... Loading ...
100-KLUBBEN

anmal_250

HÄR FISKAR DU 2016

harfiskardu_2016

SOMMARGÄDDAN!

FÖLJ OSS!