Just nu:
Annons

Nyheter

11 år sedan Sverige Mathias Arnham
“Mina sidor” som försvann
 "mina sidor" på gamla fiskejournalen.se

"mina sidor" på gamla fiskejournalen.se

Här kommer ett meddelande till alla er prenumeranter som är användare av “Mina sidor”:
I samband med att vi under gårdagen sjösatte nya fiskejournalen.se så har vi inte lyckats konvertera alla inlogg-funktioner. I praktiken betyder det olyckligtvis att ni som har haft fiskedagböcker och “Mina sidor” har blivit drabbade.
Alla på redaktionen beklagar detta, speciellt tänker vi på er som har lagt tid på fiskedagböcker och fotoalbum. För att tända ert ljus igen kan vi rekommendera er att fortsätta er fiskedagbok som en blogg på Sportfiskeforum, som nu har bättre och mer kompetent verktyg för just bloggar och ”Fiskedagböcker”.
– Jag står personligen till tjänst för er alla som har frågor eller vill ha hjälp med detta, säger Fiskejournalens Webbmaster Mathias Larsson.
Du kan mejla honom på mathias.larsson@aller.se alternativt ringa på 0302-24442.
Martin Falklind

Relaterad nyhet från din region
49 minuter sedan Sverige Anders Lundin
Sportfisket och det övriga friluftslivet blomstrar.
Ökat anslag till Sportfiskarna – så många miljoner får de

Sportfiskarna har anledning att fira i dag. När fördelningen av statens medel till friluftsorganisationerna presenteras så får nämligen Sportfiskarna ett ökat anslag.

Det totala statsanslaget till friluftsorganisationerna är 47,8 miljoner kronor, och dessa fördelas mellan 23 aktörer.
– Det känns särskilt viktigt i år att fördela de statliga medlen så att många ges möjlighet att kunna aktivera sig och utöva friluftsliv. Många bra projekt kommer under året bidra till mer välmående hos befolkningen, säger Ulf Silvander generalsekreterare för Svenskt Friluftsliv i ett pressmeddelande.

Sportfiskarna får ett organisationsbidrag på 5 370 000 kronor, vilket är en liten ökning från 2020 då summan var 5 250 000 kronor. De får även ett verksamhetsstöd på 4 700 000, vilket är samma som föregående år.
Det bör även noteras att 2021 utnämnts till Friluftslivets år.
Hela listan på anslagen hittar ni här!

Du kanske även gillar detta