Årets roligaste Streetfishingtävling äger rum i Stockholm onsdagen 20 maj. " /> 08-Abborren – kul och enkel tävling | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

6 år sedan Sverige Maria Ålander
08-Abborren - kul och enkel tävling

Årets roligaste Streetfishingtävling äger rum i Stockholm onsdagen 20 maj.
Den som har de tre längsta fotograferade abborrarna vinner. Bara fiske från land och konstgjorda beten. Du får inte åka bil eller moped. Kollektivtrafik eller icke motorburna fordon gäller. Tävlingen arrangeras av Sportfiskarna i samarbete med Söder Sportfiske och ABU Garcia.
Samling 17.15 vid Strömmen, Karl XII:s torg. Ingen startavgift och anmälan på plats.

Relaterad nyhet från din region
10 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Vill du kämpa om medaljerna i SM nästa år? Då är det dags att spana efter distriktsmästerskap redan nu. Foto: Anders Lundin
Här ska svenska mästarna i gäddfiske koras

Team Sportfiskeprylar.se är svenska mästare i gäddfiske – åtminstone ett tag till. Till hösten sätter de vandringspriset på spel under SM-finalen på Övre Åsunden, och nu står det även klart vilka som får arrangera SM-finalen 2022.

SM i gädda 2022 kommer att avgöras 1 oktober på sjön Mjörn söder om Alingsås, och det är Mölndals Sportfiskeförening som får äran att arrangera. Konceptet är en lagtävling, med 2–3 medlemmar i varje ekipage. Med andra ord så är det bara att börja spana efter lokala distriktsmästerskap framöver, om du vill försöka kvalificera dig till finalen.

SM-finalen 2021 kommer som sagt att avgöras på Övre Åsunden, med Ulricehamns Fritidsfiskare som arrangörer. Datumet är sedan tidigare fastställt till 2 oktober, och mer information hittar du på Sportfiskarnas hemsida.

Du kanske även gillar detta