[/caption] " /> 100-klubbare på pimpelspö | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

8 år sedan Sverige Morgan Fihn
100-klubbare på pimpelspö

Att drilla en 100-klubbare på pimpelspö är en upplevelse, enligt Fredrik Nygren.

Fredrik Nygren från Gävle ville öka chanserna och tacklade en mört på pimpelspöet, förutom de ismetespön han redan hade riggat. Gissa på vilket spö gäddan högg…
Det var när han tacklat sina ismeten som han borrade ett extra hål och apterade en mört i ändan på pimpelspöets lina. Självklart var det här den 106 centimeter långa gäddan högg. Det blev till att hålla hårt i pimpelspöet.
– En enormt rolig fajt, säger Erik Nygren i sin anmälan till 100-klubben.
Fisken fångades i Storsjön, Gävleborgs län.
Läs mer om 100-klubben.
Morgan Fihn

Relaterad nyhet från din region
18 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Fredrik Andersson, Götene SFK, med en präktig lax från Vänern. Frågan är vem som drar den största under årets Kinnekulleträffen? Foto: Privat
Laxfest på Vänern – här kan du se fiskarna!

Kinnekulleträffen är årets största händelse för många trollingfiskare i Sverige. Under lördagen och söndagen kommer båtarna att sprida ut sig på ett glödhett Vänern – som har levererat väldigt mycket lax de senaste veckorna.

Det har rapporterats in många laxar över 10 kilo den senaste tiden, både vilda och sådana som har satts ut som smolt. Det tyngsta exemplet är Marcus ”Wibbe” Weibergs exemplar på hela 13 kilo, som du kan läsa om här.

Frågan är förstås om någon fångar en ännu större fisk under den klassiska tävlingen Kinnekulleträffen, som detta år avgörs som en onlinetävling? På söndag eftermiddag har vi svaret.
Fredrik Andersson i arrangörsklubben Götene SFK hälsar att alla kan följa dramatiken på denna sida, där det kommer att visas bilder på alla inrapporterade fiskar!

Du kanske även gillar detta