[/caption] " /> 100-klubbare från Västerdalälven | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

9 år sedan Sverige Morgan Fihn
100-klubbare från Västerdalälven

Det är fullt ös i 100-klubben. Marcus Bergman anmäler en gädda fångad på vobbler.

Tävlingen 100-klubben tar ingen semester. Det fullkomligt väller in fiskar i fångstdatabasen. Senast i raden är Marcus Bergman från Vansbro.
En trollad vobbler blev lyckan för Marcus Bergman. Han anmäler nu en gädda på prick 100 centimeter till 100-klubben.

– Efter några timmars trolling sa min kompis ”under den där kraftledningen brukar det smälla”. Det gjorde det också, berättar Marcus i sin anmälan.
Gäddan högg på ca 4 meters djup och kunde bärgas ganska snabbt.
– Ett par kort och vägning och mätning, sen fick den simma tillbaks.
Läs mer om 100-klubben här.
Morgan Fihn

Relaterad nyhet från din region
19 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Fredrik Andersson, Götene SFK, med en präktig lax från Vänern. Frågan är vem som drar den största under årets Kinnekulleträffen? Foto: Privat
Laxfest på Vänern – här kan du se fiskarna!

Kinnekulleträffen är årets största händelse för många trollingfiskare i Sverige. Under lördagen och söndagen kommer båtarna att sprida ut sig på ett glödhett Vänern – som har levererat väldigt mycket lax de senaste veckorna.

Det har rapporterats in många laxar över 10 kilo den senaste tiden, både vilda och sådana som har satts ut som smolt. Det tyngsta exemplet är Marcus ”Wibbe” Weibergs exemplar på hela 13 kilo, som du kan läsa om här.

Frågan är förstås om någon fångar en ännu större fisk under den klassiska tävlingen Kinnekulleträffen, som detta år avgörs som en onlinetävling? På söndag eftermiddag har vi svaret.
Fredrik Andersson i arrangörsklubben Götene SFK hälsar att alla kan följa dramatiken på denna sida, där det kommer att visas bilder på alla inrapporterade fiskar!

Du kanske även gillar detta