Fiskejournalen nummer 1-2 hittar du där tidningar säljs. Fiskejournalen nummer 1-2 hittar du där tidningar säljs.[/caption] " /> 148 sidor sportfiske – Fiskejournalen nummer 1-2 | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

7 år sedan Sverige Morgan Fihn
148 sidor sportfiske – Fiskejournalen nummer 1-2
Fiskejournalen nummer 1-2 hittar du där tidningar säljs.

Fiskejournalen nummer 1-2 hittar du där tidningar säljs.

Fiskejournalen nummer 1-2 finns nu i butikshyllorna. Precis som vanligt är den fylld med äventyr, tips och fiskeglädje – men i större omfattning. Första numret tillsammans med Fiske för alla erbjuder hård pärm, 148 sidor och nya medarbetare. Hoppas du kommer gilla läsningen.
I senaste Fiskejournalen bokstavligt bågnar av läsning. Vi kan konstatera att 148 sidor rymmer väldigt mycket läsning. Du hittar bland annat en artikel om pimpelfiske av Tomas Edenfeldt, Micke Frödins laxguide och Gunnar Westrin som delar med sig av erfarenheter av ”puppmete”. Du kan även läsa om abborrfiske, exotiskt fiske i djungeln, gädda på fluga, nya trender i flugbindning, isfiske på havet, öringfiske på Bornholm, fiskens biologi och så vidare.
Som vanligt hittar du även de populära avdelningarna Fisketipset, Landet Runt, Sanna Fiskehistorier och Recordfisken bland de 148 sidorna.
Vill du ha tidningen direkt i brevlådan? Klicka här.
Morgan Fihn

Relaterad nyhet från din region
23 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Big Land – ett måste att se för äventyrslystna flugfiskare.
Helgtips: Film om vackra fiskar och vilda vyer

Klockan har bytt år, och det är dags att ta fram planeringsblocket inför kommande fiskesäsong. Kanske är detta året då du gör din drömresa till fjärran stränder? Här nedan följer ett filmtips som bjuder på inspiration i världsklass.

Du kanske redan har sett den prisbelönta filmen ”Big Land”, som handlar om ett gäng hängivna flugfiskare som beger sig till Labrador-området i Alaska för att fiska öring, närmare bestämt brook trout? Om inte så föreslår vi att du bäddar ned dig för lite helgmys.

Det är en riktigt vacker och proffsig film, som levererats av Tight Loops, där även svenske Rolf Nylinder haft några fingrar med i musiksättningen.

Här nedan hittar du filmen!

Du kanske även gillar detta