[/caption] " /> 2000 medlemmar i 100-klubben | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

8 år sedan Sverige Morgan Fihn
2000 medlemmar i 100-klubben

Medlem nummer 2000 i 100-klubben heter Oscar Brännström.

Oscar Brännström blev den 2000:e medlemmen i 100-klubben. Han trollade i längs en djupkant en när gäddan högg.
100-klubben växer så det knakar. Senaste medlemmen heter Oscar Brännström och kommer från Ursviken i Västerbotten. En eftermiddag med spegelblankt vatten gled han fram längs en djupkant. Då högg gäddan som nu gör honom till medlem nummer 2000.
– Den kämpade på bra och så fort den närmade sig båten så gjorde den rejäla rusningar, säger han i sin anmälan.
Vill du också bli medlem i 100-klubben? Fånga en gädda på minst 100 centimeter, fotografera och släpp tillbaks fisken. Sedan klickar du här och följer instruktionerna.
Alla nya medlemmar får en Buster jerk mini från CWC.
Morgan Fihn

 

Relaterad nyhet från din region
2 timmar sedan Sverige Anders Lundin
SportfiskeSverige Online 2021 ska innehålla både livefiske och digital shopping om den blir av.
Freewater kastar loss mot digital sportfiskemässa

Sportfiskemässan blev som bekant inställd med anledning av pandemin – men nu planeras det i stället en digital variant i annan regi. Det är Freewater Pictures som hoppas ro i land en satsning samma datum 19–21 mars, under namnet SportfiskeSverige Online 2021.

Det är Oskar Stenberg och det övriga gänget i Freewater Pictures som vill samla branschen i digital form, nu när den fysiska mässan inte blir av. Sista spiken är inte inslagen ännu, men förhoppningsvis kan de ge grönt ljus inom kort.
– Vi har arrangerat ett flertal digitala mässor som blivit lyckade, och vi har ett koncept som vi tror kommer fungera i större skala också, berättar Oskar för Fiskejournalen.

De hoppas på ett 50-tal utställare och 30 betesbyggare, och själva basen för sändningen kommer att vara vid en marina där det finns öppet vatten, med livefiske och demonstrationer av både båtar och utrustning. Det kommer att ske under så säkra former som möjligt, och det är därmed inte öppet för allmänheten att komma just dit.
– Vi måste ha höga mål, men vi har testat oss fram med flera olika databaser och system som vi vet fungerar. Det mässor vi haft hittills har gett väldigt bra försäljning för utställarna.

Just nu raggar Freewater Pictures fler utställare och intressenter, och förhoppningen är att även Sportfiskemässan ska haka på så småningom.
–  Jag tror faktiskt att de fysiska mässorna kommer ett ha en parallell digital variant i framtiden. Det är på tiden att sportfisket digitaliseras, och jag hoppas folk känner att vi gör en bra sak för branschen, hälsar Oskar Stenberg.

Du kanske även gillar detta