Just nu:
Annons

Nyheter

9 år sedan Sverige Morgan Fihn
209 000 kronor till Ge fan i våra vatten.

Olle Lidesjö från Abu Garcia och Joel Norlin från Sportfiskarna. (Foto: Nils Ljunggren)

Abu Garcias tog fram en specialdesignad Ambassadeurrulle för projektet Ge fan i våra vatten. För varje såld rulle har de sponsrat fiskevårdsinsamlingen och hittills har det blivit  209 000 kronor.
Under hösten överlämnade Abu Garcias försäljningschef Olle Lidesjö en check på 209 000 kronor till Sportfiskarnas kommunikationschef Joel Norlin.
– Vi är mycket tacksamma för Abus viktiga insats och vi planerar nya samarbeten som ger mer pengar till fiskevård, berättar Joel Norlin för Svenskt Fiske.
Här kan du läsa mer om Ge fan i våra vatten.
Morgan Fihn

Relaterad nyhet från din region
18 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Savage Gear söker nu en sportfiskare på heltid i Sverige. Foto: Pressbild
Ännu en proffsfiskare får chansen i Sverige

Här kommer ett arbetstillfälle som bör vara många sportfiskares våta dröm. Det är nämligen Savage Gear som söker en svensk sportfiskare på heltid – alltså ett avlönat proffs.

Företeelsen med heltidsanställda sportfiskare är relativt ovanlig i Norden, och nyligen blev varumärket Westin pionjärer när de anställde Daniel Nilsson för att fiska på heltid.
Nu hakar alltså även Savage Gear på tåget. De ska nämligen förstärka sin marknadsavdelning med en ”innovativ och trendskapande sportfiskare”, som de själva beskriver det.

En ”fiskmagnet”
”Du kommer resa runt i Sverige i jakten på de vildaste fiskarna och fisket du kan tänka dig. Du måste vara en riktig fiskmagnet, gäddor, abborrar och gösar måste älska dig. Men du måste också ha färdigheter i fisket efter predatorer längs våra kuster”, står det i pressmeddelandet.

Den som får jobbet kommer att vara ansvarig för att bygga egna sociala mediekanaler för att inspirera sportfiskare runt om i landet, samt att producera bildmaterial.

Här kan du läsa mer om tjänsten!

Du kanske även gillar detta