Fairpint Outdoor har på kort tid knutit två sportfiskeprofiler till sin organisation. Jörgen Larsson och Luc Coppens är två erkänt duktiga predatorfiskare som nu ska bredda företaget kompetens. " /> Fairpoint rekryterar | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

8 år sedan Sverige Morgan Fihn
Fairpoint rekryterar

Fairpint Outdoor har på kort tid knutit två sportfiskeprofiler till sin organisation. Jörgen Larsson och Luc Coppens är två erkänt duktiga predatorfiskare som nu ska bredda företaget kompetens.
Fairpoint Outdoors stärker företagets kompetens inom predatorfiske. Jörgen Larsson, tidigare chefredaktör hos Fiskefeber och välkänd predatorfiskare, har tidigare hjälpt Fairpoint att utveckla ett spö för vertikalfiske. Ett samarbete som föll väl ut och nu har man kommit överens om ett fortsatt samarbete.
Luc Coppens är välkänd predatorfiskre i Europa och har även han arbetet på konsultbasis för Fairpoint tidigare. Luc kommer främst att arbeta med att lyfta produktlinjer som Westin och spöserien Edge.

Relaterad nyhet från din region
52 minuter sedan Sverige Anders Lundin
Savage Gear söker nu en sportfiskare på heltid i Sverige. Foto: Pressbild
Ännu en proffsfiskare får chansen i Sverige

Här kommer ett arbetstillfälle som bör vara många sportfiskares våta dröm. Det är nämligen Savage Gear som söker en svensk sportfiskare på heltid – alltså ett avlönat proffs.

Företeelsen med heltidsanställda sportfiskare är relativt ovanlig i Norden, och nyligen blev varumärket Westin pionjärer när de anställde Daniel Nilsson för att fiska på heltid.
Nu hakar alltså även Savage Gear på tåget. De ska nämligen förstärka sin marknadsavdelning med en ”innovativ och trendskapande sportfiskare”, som de själva beskriver det.

En ”fiskmagnet”
”Du kommer resa runt i Sverige i jakten på de vildaste fiskarna och fisket du kan tänka dig. Du måste vara en riktig fiskmagnet, gäddor, abborrar och gösar måste älska dig. Men du måste också ha färdigheter i fisket efter predatorer längs våra kuster”, står det i pressmeddelandet.

Den som får jobbet kommer att vara ansvarig för att bygga egna sociala mediekanaler för att inspirera sportfiskare runt om i landet, samt att producera bildmaterial.

Här kan du läsa mer om tjänsten!

Du kanske även gillar detta