Sportfiskarna söker ny medarbetare. Sportfiskarna söker ny medarbetare.[/caption] " /> Sportfiskarna söker kommunikatör | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

7 år sedan Sverige Morgan Fihn
Sportfiskarna söker kommunikatör
Sportfiskarna söker ny medarbetare.

Sportfiskarna söker ny medarbetare.

För att förstärka informationsarbetet söker Sportfiskarna en erfaren kommunikatör till huvudkontoret i Stockholm.
Arbetsbeskrivning PR-ansvarig/kommunikatör, Stockholm:
Din roll som PR-ansvarig/kommunikatör är att samla in, paketera och kommunicera Sportfiskarnas omfattande verksamhet till rätt målgrupp via rätt kanaler. Du bearbetar media dagligen och utvecklar förbundets synlighet i såväl skriven som rörlig media. Du ansvarar för förbundets pressmeddelanden. Du sticker ut hakan! Din roll är också att leda utvalda kampanjer och marknadsrelaterade projekt, och du arbetar med långsiktig profilering av varumärket Sportfiskarna. Du ringer, mailar, faxar, sms:ar, gillar och twittrar. Du ansvarar för Sportfiskarnas arbete med sociala medier.
Till din hjälp har du 35 kunniga och drivna medarbetare på sju orter i landet som varje dag arbetar för att det ska finnas ett bra fiske i friska och rena vatten med friska fiskbestånd. Du kommer att arbeta mycket nära förbundets informatör/webbredaktör. Ni ska komplettera
varandra, och tillsammans ser ni till att Sportfiskarnas verksamhet når ut till allmänhet och beslutsfattare i den omfattning den förtjänar!

Din profil

Vi tror att du redan nu är en hängiven sportfiskare som brinner för sportfiskets frågor. Som
person är du positiv, idérik och nätverkande. Du är också orädd och målmedveten. Du gillar att
arbeta nära sakkunniga medarbetare i en kunskapsintensiv organisation och du har inget emot
ett tidvis mycket högt tempo.
För att passa för tjänsten krävs att du:
• Har för ändamålet relevant högskoleutbildning
• Har flerårig erfarenhet av PR- och/eller kommunikationsarbete
• Har stor vana av att hantera media
• Har mycket god samarbetsförmåga
• Redan idag använder sociala medier som arbetsverktyg
• Uttrycker dig mycket väl i tal och skrift
• Har god förmåga att prioritera och att följa upp det egna arbetet

Kontakt
Ring eller maila gärna för ytterligare information om tjänsten.
Stefan Nyström, Generalsekreterare
08-410 80 631
stefan.nystrom@sportfiskarna.se

Relaterad nyhet från din region
11 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Ta hand om fisken – sök LOVA-bidrag! Foto: Anders Lundin
Dags att vårda fisken – så här söker du pengar!

Intresset för sportfiske växer – och därmed också intresset för fiskbestånden. Vi påminner nu om LOVA-bidraget, som alla föreningar och kommuner kan söka för att skapa bättre förutsättningar för sportfiske.

LOVA är Havs- och vattenmyndighetens satsning som ska gå till lokal vattenvård över hela landet. Har du ett projekt på gång så är det dags att söka pengar nu, eftersom ansökningstiden går ut i slutet av januari.

I flera län finns det många vattenmiljöer som i dag inte uppnår miljökvalitetsnormerna om god ekologisk status, och länsstyrelsen vill nu ha hjälp att sprida budskapet om LOVA.

Det är du som jobbar på kommun eller är medlem i en ideell förening som kan söka bidrag för lokala vattenvårdsprojekt som bidrar till att uppnå god status. Till exempel kan projektet syfta till att åtgärda vandringshinder, återställa flottledsrensade vattendrag eller anlägga lekbottnar för fisk.

Från och med 2018 finns det en ny LOVA-förordning som innebär en förstärkning av arbetet med övergödning. Du kan söka i vissa fall upp till 90 procent i statliga bidrag för åtgärder som minskar övergödningen.

Läs mer om LOVA här!

Du kanske även gillar detta