Sportfiskarna söker kommunikatör

Sportfiskarna söker ny medarbetare.

Sportfiskarna söker ny medarbetare.

För att förstärka informationsarbetet söker Sportfiskarna en erfaren kommunikatör till huvudkontoret i Stockholm.
Arbetsbeskrivning PR-ansvarig/kommunikatör, Stockholm:
Din roll som PR-ansvarig/kommunikatör är att samla in, paketera och kommunicera Sportfiskarnas omfattande verksamhet till rätt målgrupp via rätt kanaler. Du bearbetar media dagligen och utvecklar förbundets synlighet i såväl skriven som rörlig media. Du ansvarar för förbundets pressmeddelanden. Du sticker ut hakan! Din roll är också att leda utvalda kampanjer och marknadsrelaterade projekt, och du arbetar med långsiktig profilering av varumärket Sportfiskarna. Du ringer, mailar, faxar, sms:ar, gillar och twittrar. Du ansvarar för Sportfiskarnas arbete med sociala medier.
Till din hjälp har du 35 kunniga och drivna medarbetare på sju orter i landet som varje dag arbetar för att det ska finnas ett bra fiske i friska och rena vatten med friska fiskbestånd. Du kommer att arbeta mycket nära förbundets informatör/webbredaktör. Ni ska komplettera
varandra, och tillsammans ser ni till att Sportfiskarnas verksamhet når ut till allmänhet och beslutsfattare i den omfattning den förtjänar!

Din profil

Vi tror att du redan nu är en hängiven sportfiskare som brinner för sportfiskets frågor. Som
person är du positiv, idérik och nätverkande. Du är också orädd och målmedveten. Du gillar att
arbeta nära sakkunniga medarbetare i en kunskapsintensiv organisation och du har inget emot
ett tidvis mycket högt tempo.
För att passa för tjänsten krävs att du:
• Har för ändamålet relevant högskoleutbildning
• Har flerårig erfarenhet av PR- och/eller kommunikationsarbete
• Har stor vana av att hantera media
• Har mycket god samarbetsförmåga
• Redan idag använder sociala medier som arbetsverktyg
• Uttrycker dig mycket väl i tal och skrift
• Har god förmåga att prioritera och att följa upp det egna arbetet

Kontakt
Ring eller maila gärna för ytterligare information om tjänsten.
Stefan Nyström, Generalsekreterare
08-410 80 631
stefan.nystrom@sportfiskarna.se

Annons
AKTUELLT

Gunnar Westrin får Smedmanpriset

Publicisten, flugfiskeprofilen och författaren Gunnar Westrin tilldelas Smedmanpriset 2018. Den ärofyllda utmärkelsen får han bland annat för sitt stora engagemang och personliga författarskap.

BILDSPEL: Sällsynta gäddor

Att även fiskar kan drabbas av pigmentförändringar vet vi sedan tidigare. Åkomman kan ge häpnadsväckande resultat – här har ni några intressanta exempel på hur gäddan kan se ut. För att man som gädda inte ska bli uppäten av artfränder och andra rovfiskar gäller det att på bästa sätt kunna gömma sig i den naturliga

Skellefteå Kraft tappar kund

Vackra ord om hållbarhet räckte inte – när en bostadsrättsförening i Västerhaninge fick se hur laxar dör vid Hednäs kraftverk beslöt de att säga upp sitt elavtal. – Jag känner mig lurad. Vi vill inte göra affärer med Skellefteå Kraft, säger föreningens vice ordförande Annika Markén till Piteå-Tidningen.

Bombardatips till sommaröringen

Har du testat att fiska havsöring med bombarda? Om inte så kanske det är dags nu. Teknikens effektivitet går knappast att ifrågasätta och här kommer några heta tips från ”Bombardakungen” Magnus Pålsson.

Världens dyraste bete

MacDaddy’s trollingbete skapade rubriker på den stora amerikanska sportfiskemässan ICast för tio år sedan. Betet är ett fullt fungerade trollingbete ämnat för fiske efter storvilt. Det finns dock en avgörande detalj som avskräcker att använda betet i praktiken, det har nämligen ett uppskattat värde på otroliga en miljon dollar. Men varför har MacDaddy’s Million Dollar

Omfattande tjuvfiske i Storsjön

Över 500 meter nät fyllda av gammal död fisk har i dagarna hittats i Storsjön i Gästrikland. Nätfisket är olagligt och har bland annat skördat mängder av gös, gädda och abborre.

Tidernas 3 bästa beten för insjööringen

Fiskejournalen fortsätter att gräva bland anmälda fiskar till Recordfisken och Storfiskregistret. Hela 40 000 registrerade fiskar ligger till grund för serien om ”Tidernas bästa beten”. Nu har vi kommit fram till vår älskade öring. Vilka tre beten har fångat flest insjööringar sen 1970? Den gigantiska öring som är svenskt rekord sedan 1991 är en mycket

Mäktiga hugg i Artjakten

Högtryck råder över Sverige och detsamma gäller för Artjakten – landets roligaste sommartävling för barn och ungdomar. Den senaste veckan har mängder av fiskar anmälts, bland annat Isac Larssons skäggtorsk från ett vrakfiske på västkusten.

Följ björnarnas laxfrossa – live!

Drömmer du om att få se Alaskas beryktade brunbjörnar fånga hoppande laxar? Nu går det att koppla upp sig på live-kameror för att avnjuta det mäktiga skådespelet.

Annonser

TYCK TILL!

Vilken specialtidning skulle du helst vilja läsa?

Visa resultat

Loading ... Loading ...