lucka19Du har väl inte missat julkalendern här på Fiskejournalen.se. Varje dag fram till jul väntar fina priser. I dagens lucka kan du vinna en fräck haspelutrustning. Perfekt för både nybörjaren och den som behöver utvidga sin utrustning. " /> Vinn haspelset i Julkalendern | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

6 år sedan Sverige Morgan Fihn
Vinn haspelset i Julkalendern

lucka19Du har väl inte missat julkalendern här på Fiskejournalen.se. Varje dag fram till jul väntar fina priser. I dagens lucka kan du vinna en fräck haspelutrustning. Perfekt för både nybörjaren och den som behöver utvidga sin utrustning.
Ta chansen och vinn en fin julklapp till dig själv – eller en fiskekompis. Klicka dig till kalendern, öppna luckan och svara på en enkel fråga.
I dagens lucka kan du vinna en fräck haspelutrustning. Perfekt för både nybörjaren och den som behöver utvidga sin utrustning. Spösetet inkluderar både spö och rulle. Den här kombinationen utgör ett perfekt allroundutrustning för dig som dig som diggar abborre, havsöring, regnbåge och gädda.

OCH glöm inte att hålla utkik efter den stora julklappen, som gömmer sig bakom en av luckorna – ett kvalitetstält från välrenommerade Helsport. Tältet är särskilt utvecklat för krävande omständigheter – en sportfiskares vardag med andra ord…
Här hittar du Fiskejournalens julkalender.

Relaterad nyhet från din region
5 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Big Land – ett måste att se för äventyrslystna flugfiskare.
Helgtips: Film om vackra fiskar och vilda vyer

Klockan har bytt år, och det är dags att ta fram planeringsblocket inför kommande fiskesäsong. Kanske är detta året då du gör din drömresa till fjärran stränder? Här nedan följer ett filmtips som bjuder på inspiration i världsklass.

Du kanske redan har sett den prisbelönta filmen ”Big Land”, som handlar om ett gäng hängivna flugfiskare som beger sig till Labrador-området i Alaska för att fiska öring, närmare bestämt brook trout? Om inte så föreslår vi att du bäddar ned dig för lite helgmys.

Det är en riktigt vacker och proffsig film, som levererats av Tight Loops, där även svenske Rolf Nylinder haft några fingrar med i musiksättningen.

Här nedan hittar du filmen!

Du kanske även gillar detta