lucka19Du har väl inte missat julkalendern här på Fiskejournalen.se. Varje dag fram till jul väntar fina priser. I dagens lucka kan du vinna en fräck haspelutrustning. Perfekt för både nybörjaren och den som behöver utvidga sin utrustning. " /> Vinn haspelset i Julkalendern | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

6 år sedan Sverige Morgan Fihn
Vinn haspelset i Julkalendern

lucka19Du har väl inte missat julkalendern här på Fiskejournalen.se. Varje dag fram till jul väntar fina priser. I dagens lucka kan du vinna en fräck haspelutrustning. Perfekt för både nybörjaren och den som behöver utvidga sin utrustning.
Ta chansen och vinn en fin julklapp till dig själv – eller en fiskekompis. Klicka dig till kalendern, öppna luckan och svara på en enkel fråga.
I dagens lucka kan du vinna en fräck haspelutrustning. Perfekt för både nybörjaren och den som behöver utvidga sin utrustning. Spösetet inkluderar både spö och rulle. Den här kombinationen utgör ett perfekt allroundutrustning för dig som dig som diggar abborre, havsöring, regnbåge och gädda.

OCH glöm inte att hålla utkik efter den stora julklappen, som gömmer sig bakom en av luckorna – ett kvalitetstält från välrenommerade Helsport. Tältet är särskilt utvecklat för krävande omständigheter – en sportfiskares vardag med andra ord…
Här hittar du Fiskejournalens julkalender.

Relaterad nyhet från din region
5 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Vill du kämpa om medaljerna i SM nästa år? Då är det dags att spana efter distriktsmästerskap redan nu. Foto: Anders Lundin
Här ska svenska mästarna i gäddfiske koras

Team Sportfiskeprylar.se är svenska mästare i gäddfiske – åtminstone ett tag till. Till hösten sätter de vandringspriset på spel under SM-finalen på Övre Åsunden, och nu står det även klart vilka som får arrangera SM-finalen 2022.

SM i gädda 2022 kommer att avgöras 1 oktober på sjön Mjörn söder om Alingsås, och det är Mölndals Sportfiskeförening som får äran att arrangera. Konceptet är en lagtävling, med 2–3 medlemmar i varje ekipage. Med andra ord så är det bara att börja spana efter lokala distriktsmästerskap framöver, om du vill försöka kvalificera dig till finalen.

SM-finalen 2021 kommer som sagt att avgöras på Övre Åsunden, med Ulricehamns Fritidsfiskare som arrangörer. Datumet är sedan tidigare fastställt till 2 oktober, och mer information hittar du på Sportfiskarnas hemsida.

Du kanske även gillar detta