Detta är två av de 40 nya gäddprylar som presenteras i Fiskejournalens sommarnummer, Dexter Eel och Pig Shad Junior. " /> Nya mjukbeten för gädda | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

6 år sedan Sverige Maria Ålander
Det finns många genomtänkta mjukbeten på marknaden och allt fler stora gäddor tas just på gummibeten.
Nya mjukbeten för gädda

Detta är två av de 40 nya gäddprylar som presenteras i Fiskejournalens sommarnummer, Dexter Eel och Pig Shad Junior.
Det översta betet, med det kantiga huvudet, är en Dexter Shad i en mer ållikande version med en lång svans. Ett mjukt och tåligt gummi som ger lågfrekventa virationer och en långsam gång. Finns i åtta färger. Betet kommer från Splash Fishing.

Ytterligare 38 nya gäddprylar presenteras i sommarnumret av Fiskejournalen som finns i butik nu.

De undre betena med den lite molokna blicken är Pig Shad Junior från CWC. De imiterar en skadad bytesfisk och har en har en vaggande gång där huvudet rör sig från sida till sida. Går att rigga med jigghuvud eller shallowskruv. Tack vare en skåra i ryggen, kan du göra den vasskyddad med en krok.
Ta gäddan på ett mjukbete i sommar! Det finns många snygga och bra beten att välja på.

Relaterad nyhet från din region
10 timmar sedan Sverige Anders Holm
Marcus Lindell har valt att pryda armen med ett fiskemotiv.
Bildspel: Kolla in några av läsarnas fisketatueringar!

Det vandrar omkring många levande konstverk bland Fiskejournalens läsare. Det konstaterar vi efter uppmaningen att skicka in bilder på era tatueringar. Här nedan har vi plockat ut tio vassa tatueringar från olika delar av riket.

 

Vi säger tack till Jens ”Gäddan” Hedström, Joakim Hallin, Anton Wikström, Joacim Bertilsson, Andreas Olsson, Jukka Kalliokoski, Linda-Maria Lundin, Kalle Rössvik, Jimmy Plojen Johansson och Marcus Lindell som delat med sig av sina gaddningar.

Du kanske även gillar detta