Full dramatik när en marlin kommer på oväntat besök. Full dramatik när en marlin kommer på oväntat besök.[/caption] " /> 300 kilo marlin hoppar in i båten | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

7 år sedan Sverige Morgan Fihn
300 kilo marlin hoppar in i båten
Full dramatik när en marlin kommer på oväntat besök.

Full dramatik när en marlin kommer på oväntat besök.

Det finns gott om filmklipp på nätet med marlin-fiskar i huvudrollen. Här nedan kan du se ytterligare ett. Denna gång hade besättning och sportfiskare rejäl tur då fisken plötsligt gjorde flygande entré i båten.
I filmklippen får ni se en svart marlin skapa panik på sportfiskebåten Little Audrey utanför Cairns, Australien. Med en knyck snärtar fisken loss en stege som turligt bara touchar huvudet på en av de fyra på akterdäck. Den som gjorde störst uttag på turkontot var nog ändå mannen som filmade händelsen med kameran i änden på en stång – han är en hårsmån från att bli spetsad av fiskens spjut.
Besättning och sportfiskare kom undan med lättare skador och fisken kunde simma vidare i Korallhavet utanför Australiens kust.
Morgan Fihn

httpv://youtu.be/WWaJNXnH1_g

Relaterad nyhet från din region
10 timmar sedan Sverige Anders Holm
Marcus Lindell har valt att pryda armen med ett fiskemotiv.
Bildspel: Kolla in några av läsarnas fisketatueringar!

Det vandrar omkring många levande konstverk bland Fiskejournalens läsare. Det konstaterar vi efter uppmaningen att skicka in bilder på era tatueringar. Här nedan har vi plockat ut tio vassa tatueringar från olika delar av riket.

 

Vi säger tack till Jens ”Gäddan” Hedström, Joakim Hallin, Anton Wikström, Joacim Bertilsson, Andreas Olsson, Jukka Kalliokoski, Linda-Maria Lundin, Kalle Rössvik, Jimmy Plojen Johansson och Marcus Lindell som delat med sig av sina gaddningar.

Du kanske även gillar detta