[/caption] " /> 81-åringen hittad död | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

9 år sedan Sverige Morgan Fihn
81-åringen hittad död

Den 81-åriga fiskaren har hittats död. (Foto: Morgan Fihn)

Den sportfiskare som anmäldes saknad vid Lillhamrasjön i Ljusdalstrakten på söndagskvällen har hittats död. Båten låg uppdragen på land och inte långt därifrån fann man 81-åringen avliden. Anhöriga är underrättade.
Vid 18.30-tiden på söndag kväll började anhöriga undra var 81-åringen tagit vägen. Man fann hans bil och noterade att båten var borta. Två personer gav sig först ut och letade i egen båt på Lillhamrasjön och klockan 20.30 anslöt räddningstjänsten kort efter att de fått larmet.
Klockan två på natten hittades mannens båt uppdragen på land. Kort därefter hittades han avliden liggande på marken inte långt från båten. Polisen misstänker inte att mannen utsatts för brott och anhöriga är underrättade.
Tidigare notis.
Morgan Fihn


Visa större karta

Relaterad nyhet från din region
18 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Fredrik Andersson, Götene SFK, med en präktig lax från Vänern. Frågan är vem som drar den största under årets Kinnekulleträffen? Foto: Privat
Laxfest på Vänern – här kan du se fiskarna!

Kinnekulleträffen är årets största händelse för många trollingfiskare i Sverige. Under lördagen och söndagen kommer båtarna att sprida ut sig på ett glödhett Vänern – som har levererat väldigt mycket lax de senaste veckorna.

Det har rapporterats in många laxar över 10 kilo den senaste tiden, både vilda och sådana som har satts ut som smolt. Det tyngsta exemplet är Marcus ”Wibbe” Weibergs exemplar på hela 13 kilo, som du kan läsa om här.

Frågan är förstås om någon fångar en ännu större fisk under den klassiska tävlingen Kinnekulleträffen, som detta år avgörs som en onlinetävling? På söndag eftermiddag har vi svaret.
Fredrik Andersson i arrangörsklubben Götene SFK hälsar att alla kan följa dramatiken på denna sida, där det kommer att visas bilder på alla inrapporterade fiskar!

Du kanske även gillar detta