abel_fishingPressmeddelande: Johan Abelsson, erkänd proffsfiskare, bloggare, skribent och charterkapten med laxfiske i Östersjön som specialitet ägnar ca 150 dagar om året till sjöss och har så gjort i över 30 år. Johan syns och verkar även internationellt med ett spännande Tv-projekt från Ryssland som sänds i 10-15 avsnitt med över 25 miljoner tittare som mest inplanerat i vår. " /> Abelsson fiskar lax med Raymarine's Visionality | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

7 år sedan Sverige Morgan Fihn
Abelsson fiskar lax med Raymarine’s Visionality

abel_fishingPressmeddelande: Johan Abelsson, erkänd proffsfiskare, bloggare, skribent och charterkapten med laxfiske i Östersjön som specialitet ägnar ca 150 dagar om året till sjöss och har så gjort i över 30 år. Johan syns och verkar även internationellt med ett spännande Tv-projekt från Ryssland som sänds i 10-15 avsnitt med över 25 miljoner tittare som mest inplanerat i vår.
Som Raymarine ambassadör, kommer Abelssons 28ft Carolina Classic utrustas med ett helt Raymarine system, bestående av CP100 CHIRP DownVision™ ekolodsmodul för detaljerad fisk och bottenstruktur, CP450C CHIRP ekolodsmodul som bemästrar djup ned till 3000m och slutligen nya Evolution™ autopilot.
Abelsson säger, ” Jag är glad att få möjligheten att ingå samarbete med Raymarine igen, det fungerade bra förr och jag tilltalas av nyheterna väldigt. Det är en nystart med nytt fokus och fler nyheter inom kort.”

Pontus Wennergren från Raymarine Sverige AB, svarar, ” Raymarine är välkänt för sin breda produktportfölj och har nu satsat hårt inom fiske arenan. Lanseringen av prisvinnande Dragonfly® med DownVision i mars förra året tog fisk och fiskare världen över med storm, nu har vi tagit samma funktioner, teknik och innehåll och lyft in det i utvalda modeller av multifunktions displayer. Det ska bli intressant att följa samarbetet med Johan, jag är säker på att han kommer att få ut det mesta av systemet och det hoppas vi resultaten ska visa!”
Raymarine’s dual-CHIRP DownVision™ ekolod finns tillgängliga som stand-alone Dragonfly® och nya Dragonfly®7, multifunktions displayerna a68 och a78 samt CP100 ekolods modul som ansluts till Raymarine nätverk.
www.raymarine.com

Relaterad nyhet från din region
8 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Plötsligt dyker det upp en utter istället för en gädda i hålet. Foto: Privat
Chocken i hålet – plötsligt dyker en utter upp

Han hoppades på storgäddan – men fick i stället drilla en livs levande utter. Anton Molin kommer aldrig att glömma det som utspelade sig under den senaste fisketuren.

Händelsen utspelade sig på ett fiskevatten i Gävle kommun, dit uppenbarligen både fyrfota och tvåbenta fiskare sökt sig. Anton och hans sällskap fick några gäddor på ismete, innan händelsen med uttern utspelade sig.
I tron om att det var en större gädda som slukat mörten så började Anton drilla den mot hålet, där han dock fick en rejäl överraskning.
– Fisket var ju riktat på gädda, så man blev ganska paff, berättar Anton för Fiskejournalen.

Väl uppe i hålet så visade uttern tänderna, och mycket mer hann inte hända innan den lossnade och försvann ned mot djupet igen. Nu håller Anton tummarna för att den ändå klarade sig oskadd och att en eventuell krok rostar bort och lossnar av sig själv.
– Den såg väldigt pigg ut, vittnar Anton om som dessutom fångade ögonblicket på film.

Vi på Fiskejournalen gör som Anton – vi håller tummarna för att den fridlysta uttern klarade sig utan skador.
Här nedan hittar du filmklippet:

Foto: Anton Molin

Du kanske även gillar detta