I en värld där papperstidningar har det tufft, ökar Allt om Flugfiske sitt lösnummersälj med hela 20 procent! " />
Annons
Allt om Flugfiske ökar 20% | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

5 år sedan Sverige Maria Ålander
Två nöjda tidningsmakare , Ulf Börjesson t.v. och Johan Klinbgerg t.h, ser med tillförsikt på framtiden.
Allt om Flugfiske ökar 20%

I en värld där papperstidningar har det tufft, ökar Allt om Flugfiske sitt lösnummersälj med hela 20 procent!
Med Johan Klingberg som chefredaktör och Ulf Börjesson som formgivare har Allt om Flugfiske nu vänt upp sin trend rejält. En bedrift i dagens tuffa mediavärld. Både Klingberg och Börjesson har en benfast tro på papperstidningens framtid och menar att aktiviteten att läsa ett välskrivet magasin, är en utmärkt kompletterande syssla i vårt i övrigt skärmstyrda liv. Och det verkar som om de har lyckats förmedla den känslan till läsaren.
Allt om Flugfiske nummer två kom ut i butik ut förra veckan. Detta nummer fokuserar bland annat på sommarens fjällpärlor, på laxfiske i Byske, på myggpuppor, regnbågens favoritnymfer, flugfiske-set för nybörjare och idfiske på fluga. Förhoppningsvis responderar publiken lika bra på detta nummer.

 

Relaterad nyhet från din region
11 minuter sedan Sverige Anders Lundin
Tiaminbrist tros orsaka sjukdomar hos laxar och öringar. Foto: Magnus Nordin
Hockeyprofiler startar stiftelse till gagn för fisken

Nu drar två hockeyprofiler en lans för laxen och andra fiskarter. Bröderna Börje och Stig Salming grundar nämligen en stiftelse mot tiaminbristen i naturen och hos djuren.

Fiskejournalen har flera gånger uppmärksammat teorierna kring att tiaminbrist både orsakar sjukdomar och reproduktionsproblem hos exempelvis fiskar. Frontfiguren i debatten är Lennart Balk, som är professor och biokemist vid Stockholms universitet. Nu får han alltså draghjälp av Börje och Stig Salming, som själva är natur- och fiskeintresserade.

Det hela går under namnet ”Stiftelsen för analytisk och biokemisk dedikerad ekologisk forskning”, och uppstarten skedde nyligen vid Kukkolaforsen norr om Haparanda.
– Stiftelsens ändamål är att få en klar bild genom forskning och att nå ut med forskningsresultat, säger Joacim Sager, från styrelsen i ett pressmeddelande.
Här hittar du mer information om stiftelsen.

Du kanske även gillar detta