I en värld där papperstidningar har det tufft, ökar Allt om Flugfiske sitt lösnummersälj med hela 20 procent! " /> Allt om Flugfiske ökar 20% | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

6 år sedan Sverige Maria Ålander
Två nöjda tidningsmakare , Ulf Börjesson t.v. och Johan Klinbgerg t.h, ser med tillförsikt på framtiden.
Allt om Flugfiske ökar 20%

I en värld där papperstidningar har det tufft, ökar Allt om Flugfiske sitt lösnummersälj med hela 20 procent!
Med Johan Klingberg som chefredaktör och Ulf Börjesson som formgivare har Allt om Flugfiske nu vänt upp sin trend rejält. En bedrift i dagens tuffa mediavärld. Både Klingberg och Börjesson har en benfast tro på papperstidningens framtid och menar att aktiviteten att läsa ett välskrivet magasin, är en utmärkt kompletterande syssla i vårt i övrigt skärmstyrda liv. Och det verkar som om de har lyckats förmedla den känslan till läsaren.
Allt om Flugfiske nummer två kom ut i butik ut förra veckan. Detta nummer fokuserar bland annat på sommarens fjällpärlor, på laxfiske i Byske, på myggpuppor, regnbågens favoritnymfer, flugfiske-set för nybörjare och idfiske på fluga. Förhoppningsvis responderar publiken lika bra på detta nummer.

 

Relaterad nyhet från din region
10 timmar sedan Sverige Anders Holm
Marcus Lindell har valt att pryda armen med ett fiskemotiv.
Bildspel: Kolla in några av läsarnas fisketatueringar!

Det vandrar omkring många levande konstverk bland Fiskejournalens läsare. Det konstaterar vi efter uppmaningen att skicka in bilder på era tatueringar. Här nedan har vi plockat ut tio vassa tatueringar från olika delar av riket.

 

Vi säger tack till Jens ”Gäddan” Hedström, Joakim Hallin, Anton Wikström, Joacim Bertilsson, Andreas Olsson, Jukka Kalliokoski, Linda-Maria Lundin, Kalle Rössvik, Jimmy Plojen Johansson och Marcus Lindell som delat med sig av sina gaddningar.

Du kanske även gillar detta