båtbotten folder 424
Vill du sluta måla din båt med giftiga bottenfärger? Nu arrangeras informationsträffar på flera ställen i landet. " /> Alternativ till giftiga bottenfärger | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

6 år sedan Sverige Maria Ålander
Alternativ till giftiga bottenfärger

båtbotten folder 424
Vill du sluta måla din båt med giftiga bottenfärger? Nu arrangeras informationsträffar på flera ställen i landet.
Tillsammans med Naturskyddsföreningen, Skärgårdsstiftelsen och Svenska Båtunionen driver Sportfiskarna projektet Ren båtbotten utan gift. Syftet med projektet är att minska användningen av giftiga båtbottenfärger och istället få folk att använda alternativa metoder för att hålla båten ren. Nu arrangeras ett stort antal informationsträffar längs framförallt ostkusten.
Vill du läsa om var och när träffarna äger rum, kolla här.

Relaterad nyhet från din region
22 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Big Land – ett måste att se för äventyrslystna flugfiskare.
Helgtips: Film om vackra fiskar och vilda vyer

Klockan har bytt år, och det är dags att ta fram planeringsblocket inför kommande fiskesäsong. Kanske är detta året då du gör din drömresa till fjärran stränder? Här nedan följer ett filmtips som bjuder på inspiration i världsklass.

Du kanske redan har sett den prisbelönta filmen ”Big Land”, som handlar om ett gäng hängivna flugfiskare som beger sig till Labrador-området i Alaska för att fiska öring, närmare bestämt brook trout? Om inte så föreslår vi att du bäddar ned dig för lite helgmys.

Det är en riktigt vacker och proffsig film, som levererats av Tight Loops, där även svenske Rolf Nylinder haft några fingrar med i musiksättningen.

Här nedan hittar du filmen!

Du kanske även gillar detta