Comp175Sport_webbPressmeddelande: " /> Alumacraft Voyageur 175 Sport, CS, Tiller | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

7 år sedan Sverige Morgan Fihn
Alumacraft Voyageur 175 Sport, CS, Tiller

Comp175Sport_webbPressmeddelande:
Alumacraft Voyageur 175 Sport, CS, Tiller
Alumacraft har gjort det igen, en ny sportfiskemaskin för att möta fiskeproffsens krav på tillförlitlighet, användarvänlighet, kvalité och prestanda.

Med ett helt nyutvecklat skrov som mäter 17,5 fot med det patenterade 2XB Bow system, en nydesignad innovativ akterspegel uppbyggt helt i aluminium för att ge mer styrka och samtidigt en lägre vikt. Det längre skrovet med den kombinerade utprovade designen och bredden från brodern Competitor, gör denna maskin till ett nöje att köra. Den extra längden ger inte bara mer utrymme och förvaring, det ger också fiskaren ett mer lättplanande skrov med bättre prestanda både hastighetsmässigt och när man tittar på bränsleekonomi. Båten är uppbyggd av det speciella 5052 marinaluminiumet för att hålla länge. Bottendelen är uppbyggt utan skarvar, allt under vattenytan är i ett stycke kallvalsat aluminium, denna är i sin tur extraförstärkt med en innerdel av aluminium för att ge dubbelt skydd samt en tystare och stabilare gång i vattnet, proffsen kallar det för ”THE ALUMACRAFT RIDE”.
Alumacraft Voyageur är utrustad med de senaste tillbehören på marknaden och i samarbete med alla underleverantörer har man förbättrat en redan beprövad design för att ge fiskaren det lilla extra.
Nyheter som bör nämnas är en helt ny designad styrpulpet, ny förvaring i golv, nya dubbla låsbara spöförråd för spön upp till 8 fot, kylfack, ny timerstyrd livewell med fjärrmanövrerad dränering, skenmonteringsystem på relingen för spöhållare och kapell.

Alumacraft Voyageur finns i färgerna Vit/Silver, Svart/Silver, Röd/Silver, Blå/Silver i en helt ny design för 2014. Väljer du till Limited Editionpaketet ger det dig extra färgkombinationer.
”Plot your course” inför 2014 och byt upp dig till en Alumacraft Voyageur 175 du också.

Specifikationer:

Sport:
Längd: 5,4m
Bredd: 2,21m
Vikt: 485kg
Rek motor: 60-125hk
Max Pers: 6 pers

Cs:
Längd: 5,4m
Bredd: 2,21m
Vikt: 458kg
Rek motor: 60-125hk
Max pers: 6 pers

Tiller:
Längd: 5,4m
Bredd: 2,21m
Vikt: 415kg
Rek motor: 50-75hk
Max pers: 6 pers 

 

Utrustning:
Vinylgolv/Matta eller cockpit vinyl.
Livewell med syrepump, timer samt belysning.
Demonterbara navigationsljus.
Dubbla låsbara spöförråd 8 fot.
Stuvfack i golv, för och akter (sport under pulpet samt handskfack) Förvaring under kast däck fram och bak.
Snurrbara Premium fiskestolar med pedistaler, förarstor fullt justerbar i höjd och längd.
2XB Hull system, Sprayrails.

www.westgear.se

Relaterad nyhet från din region
14 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Så här såg det ut efter att Fortum stängt av vattnet i Väljeån. Foto: Privat
Fortum polisanmäls efter nolltappning i öringvatten

I somras fick människor vid Väljeån i Hälsingland rusa ut för att rädda sprattlande fisk, efter att vattnet plötsligt försvunnit på en sträcka av 2 kilometer. Nu har Länsstyrelsen i Gävleborg polisanmält Fortum för misstanke om brott mot miljöbalken.

Det var i juni 2020 som händelsen i Väljeån utspelade sig, där den lokala fiskevårdsföreningen befarar att flera årskullar av både harr och öring slogs ut. Det har gjorts stora insatser för fiskevården i det aktuella vattnet, och enligt vattendomen från 1950 ska minst en kubikmeter vatten per sekund alltid ska släppas.

Fortum erkände att en dammlucka stängts av misstag, men Länsstyrelsen i Gävleborg väljer ändå att polisanmäla bolaget för brott mot miljöbalken. Torrläggningen ska enligt länsstyrelsens bedömning medfört en påtaglig risk för skador på fisk och andra vattenlevande organismer.

– Bryter man mot en vattendom måste vi anmäla det så får miljöåklagaren göra en utredning på det här, säger Gustav Hartzell, handläggare på länsstyrelsens enhet för vattenverksamhet och fiske, till Hela Hälsingland.

Du kanske även gillar detta