[/caption] " /> Älvräddarna på Sportfiskemässan | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

8 år sedan Sverige Morgan Fihn
Älvräddarna på Sportfiskemässan

Älvräddaren Göran Johansson är i full färd med att sälja profilkläder till en mässbesökare. (Foto: Morgan Fihn)

Det har varit mycket folk i Älvräddarnas monter på Sportfiskemässan. Hittills har man fått 200 nya medlemmar – och 56 000 i intäkter från lördagens välgörenhetsauktion.
– Fantastiskt kul, säger Älvräddarnas ordförande Christer Borg.
Han är tacksam för nya medlemmar och tillskottet i kassan
– Leverantörer, spöbyggare Niklas Dahlin från FiN och framförallt de som bjöd på auktionen – ett stort tack!
Fortfarande finns prylar till ett värde av 30 000 kronor kvar att auktionera ut – detta kommer att ske på en webb-baserad auktion. Mer information om detta kommer här på fiskejournalen.se.
Är du på väg till mässan, eller redan på plats? De finns precis jämte stora scenen på monterplats A:02.
Läs tidigare notiser om Sportfiskemässan.
Morgan Fihn

Relaterad nyhet från din region
5 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Vill du kämpa om medaljerna i SM nästa år? Då är det dags att spana efter distriktsmästerskap redan nu. Foto: Anders Lundin
Här ska svenska mästarna i gäddfiske koras

Team Sportfiskeprylar.se är svenska mästare i gäddfiske – åtminstone ett tag till. Till hösten sätter de vandringspriset på spel under SM-finalen på Övre Åsunden, och nu står det även klart vilka som får arrangera SM-finalen 2022.

SM i gädda 2022 kommer att avgöras 1 oktober på sjön Mjörn söder om Alingsås, och det är Mölndals Sportfiskeförening som får äran att arrangera. Konceptet är en lagtävling, med 2–3 medlemmar i varje ekipage. Med andra ord så är det bara att börja spana efter lokala distriktsmästerskap framöver, om du vill försöka kvalificera dig till finalen.

SM-finalen 2021 kommer som sagt att avgöras på Övre Åsunden, med Ulricehamns Fritidsfiskare som arrangörer. Datumet är sedan tidigare fastställt till 2 oktober, och mer information hittar du på Sportfiskarnas hemsida.

Du kanske även gillar detta