ambassadeur_webPressmeddelande: " /> Ambassadeur Record, C4 och C3 uppdaterade! | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

7 år sedan Sverige Morgan Fihn
Ambassadeur Record, C4 och C3 uppdaterade!

ambassadeur_webPressmeddelande:
De klassiska Ambassadeurerna har nu blivit ännu bättre. Modellerna har fått ytterligare ett kullager, 25% lättare spole samt en linförare i aluminium (65% lättare än tidigare modeller).
Även drivpaketet har 
förbättrats och förstärkts med hjälp av spoldriv i supermässing (Record och C4). Den böjda veven och stjärnhjulet ger en kompakt och bekväm design.
Rek. priser 
Record 2499:- 
C4 1799:- 
C3 1599:-
www.abugarcia.se

Relaterad nyhet från din region
16 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Hugg in på Vänern! Foto: Photoholgic
Nya kartan som visar vägen till napp på Vänern

Intresset för sportfiske ökar konstant, och inte minst nybörjare behöver lite hjälp att hitta vägen till huggen. Nu lanseras det en karta som visar vägen till napp på Vänern.

Det är projektet Hållbar fisketurism i Vänern som i samverkan med lokala fiskeföreningar och sportfiskare tagit fram en digital karta, som ska underlätta tillvaron för sportfiskare.
Med kartan vill de förbättra informationen och lyfta det strand- och stadsnära fisket runt Vänern.

– Det är i dag många, både lokalbor och besökare, som inte vet var man kan fiska och vilka regler som gäller, och med kartan hoppas jag att vi kan hjälpa fler att komma ut på fiske, säger Simon Jonsson, projektledare på Fiskeområde Vänern i ett pressmeddelande.

För varje plats på kartan framgår om det behövs fiskekort och var man i sådana fall köper det samt vilka arter den lyckosamme kan förvänta sig att dra upp.
Kartan omfattar än så länge fiskeplatser i följande kommuner: Karlstad, Hammarö, Kristinehamn, Mariestad och Vänersborg. Här hittar du den!

Du kanske även gillar detta