marielle424
Det strömmar in gäddor till 100-klubben från hela Sverige. Här kommer några meter snygga gäddor! " /> Anmäl din gädda du också! | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

6 år sedan Sverige Maria Ålander
Anmäl din gädda du också!

marielle424
Det strömmar in gäddor till 100-klubben från hela Sverige. Här kommer några meter snygga gäddor!
Marielle på bilden ovan fick en smakstart på det nya året med ett nytt PB.
”En härlig dam på 107 centimeter fick komma upp och fotograferas och vägas lite snabbt innan den fick friheten åter,” berättar Marielle.
jens_123cm424

Årets hittills längsta gädda i 100-klubben står Jens Järskog från Örebro för. En hela 123 centimeter lång madame knep hans ismetade mört redan den 11 januari.
marta424

Nio-åriga Märta Sundelius från Boxholm sällar sig nu till skaran med äkta storfiskare. Efter en tuff kamp, med en gädda som gjorde många rusningar kunde Märta bärga en 105 centimeter lång gädda som vägde åtta kilo. Välkommen till 100-klubben Märta!
markus_p_424

”En arg rackare som inte ville komma upp till en början, men som tur väl var så landade jag henne efter en stund och mätte henne till 102 centimeter och 8,0 kilo.” Det berättar Markus Petersson från Olofström som nu kan räkna sig till skaran av 100-klubbsmedlemmar anno 2015.

Glöm inte anmäla din gädda över metern till 100-klubben!

Relaterad nyhet från din region
14 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Big Land – ett måste att se för äventyrslystna flugfiskare.
Helgtips: Film om vackra fiskar och vilda vyer

Klockan har bytt år, och det är dags att ta fram planeringsblocket inför kommande fiskesäsong. Kanske är detta året då du gör din drömresa till fjärran stränder? Här nedan följer ett filmtips som bjuder på inspiration i världsklass.

Du kanske redan har sett den prisbelönta filmen ”Big Land”, som handlar om ett gäng hängivna flugfiskare som beger sig till Labrador-området i Alaska för att fiska öring, närmare bestämt brook trout? Om inte så föreslår vi att du bäddar ned dig för lite helgmys.

Det är en riktigt vacker och proffsig film, som levererats av Tight Loops, där även svenske Rolf Nylinder haft några fingrar med i musiksättningen.

Här nedan hittar du filmen!

Du kanske även gillar detta