Just nu:
Annons

Nyheter

9 år sedan Sverige Morgan Fihn
Äntligen 100-klubben

Adam Jacobsson från Viskafors visar att det lönar sig att vara envis. Gäddan mätes till 102 centimeter.

Sportfiskare är ju kända för att inte ge upp i första taget. Det gäller även Adam Jacobsson från Viskafors. Efter mycket slit fick han till slut en 100-klubbare.
Adam hade investerat många timmar innan belöningen till slut kom. Under ett fiskepass med flötestrolling i ån Viskan lossnade det. Först högg tre mindre gäddor, sedan slök en fin gädda den metade mörten. Till Adams stora glädje var gäddan 102 centimeter.
– Äntligen fick jag en gädda över 100 centimeter, säger Adam i sin anmälan.
Nyfiken på 100-klubben? Här hittar du all information du behöver.
Morgan Fihn

Relaterad nyhet från din region
18 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Savage Gear söker nu en sportfiskare på heltid i Sverige. Foto: Pressbild
Ännu en proffsfiskare får chansen i Sverige

Här kommer ett arbetstillfälle som bör vara många sportfiskares våta dröm. Det är nämligen Savage Gear som söker en svensk sportfiskare på heltid – alltså ett avlönat proffs.

Företeelsen med heltidsanställda sportfiskare är relativt ovanlig i Norden, och nyligen blev varumärket Westin pionjärer när de anställde Daniel Nilsson för att fiska på heltid.
Nu hakar alltså även Savage Gear på tåget. De ska nämligen förstärka sin marknadsavdelning med en ”innovativ och trendskapande sportfiskare”, som de själva beskriver det.

En ”fiskmagnet”
”Du kommer resa runt i Sverige i jakten på de vildaste fiskarna och fisket du kan tänka dig. Du måste vara en riktig fiskmagnet, gäddor, abborrar och gösar måste älska dig. Men du måste också ha färdigheter i fisket efter predatorer längs våra kuster”, står det i pressmeddelandet.

Den som får jobbet kommer att vara ansvarig för att bygga egna sociala mediekanaler för att inspirera sportfiskare runt om i landet, samt att producera bildmaterial.

Här kan du läsa mer om tjänsten!

Du kanske även gillar detta