[/caption] " /> "Äntligen en 100-klubbare" | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

9 år sedan Sverige Morgan Fihn
”Äntligen en 100-klubbare”

Efter en hård fajt kunde gäddan mätas och fotograferas innan återsättningen. Fiskejournalen säger grattis till Christoffer Larsson, ny medlem i 100-klubben.

Christoffer Larsson från Eksjö letade hela sommaren efter gammelgäddan. Efter att två fina gäddor lossnat jämte båten var det äntligen dags. I Gamlebyviken utanför Västervik högg en 114 centimeter lång gädda.
100-klubben har fått ytterligare en medlem. Christoffer Larsson från Eksjö anmäler en 114 centimeter lång gädda, fångad på spinnfiske. Han har slitit har för den under sommaren och upplevt en rad motgångar innan drömfisken högg i Gamlebyviken utanför Västervik.
– Kanske det roligaste jag varit med om och nu höjdes fiskeintresset med 200 procent, säger Christoffer i sin anmälan.
Som alla andra nya medlemmar i 100-klubben blir han belönad med ett bete från CWC.
Läs mer om 100-klubben här.
Morgan Fihn

Relaterad nyhet från din region
18 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Fredrik Andersson, Götene SFK, med en präktig lax från Vänern. Frågan är vem som drar den största under årets Kinnekulleträffen? Foto: Privat
Laxfest på Vänern – här kan du se fiskarna!

Kinnekulleträffen är årets största händelse för många trollingfiskare i Sverige. Under lördagen och söndagen kommer båtarna att sprida ut sig på ett glödhett Vänern – som har levererat väldigt mycket lax de senaste veckorna.

Det har rapporterats in många laxar över 10 kilo den senaste tiden, både vilda och sådana som har satts ut som smolt. Det tyngsta exemplet är Marcus ”Wibbe” Weibergs exemplar på hela 13 kilo, som du kan läsa om här.

Frågan är förstås om någon fångar en ännu större fisk under den klassiska tävlingen Kinnekulleträffen, som detta år avgörs som en onlinetävling? På söndag eftermiddag har vi svaret.
Fredrik Andersson i arrangörsklubben Götene SFK hälsar att alla kan följa dramatiken på denna sida, där det kommer att visas bilder på alla inrapporterade fiskar!

Du kanske även gillar detta