Just nu:
Annons

Nyheter

9 år sedan Sverige Morgan Fihn
Är du prenumerant?

Nu har du som prenumerant chansen att se Jakten på storrödningen. (foto Martin Falklind)

Som ni kanske har märkt så pryds en del sidor av Fiskejournalen.se och papperstidningen med guldskimrande plustecken. De signalerar förmåner till prenumeranter. Just nu kan du gratistitta på första delen av Jakten på storrödingen. Dessutom får du en extra tidning – helt gratis.
Fiskejournalen fortsätter offensiven när det gäller att gynna prenumeranter. Med hjälp av din bonuskod kan du kolla in våra populära tester, se på film och dessutom läsa en extra tidning. Du loggar in genom att klicka på prenumerantsajten, uppe till höger på webbsidan.
Just nu an du avnjuta första delen av filmen Jakten på storrödingen, läsa tidningen Fiskejournalen Plus och mycket mer.
Är du inte prenumerant? Några enkla knapptryck är allt som behövs. Klicka här!
Morgan Fihn

Relaterad nyhet från din region
16 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Big Land – ett måste att se för äventyrslystna flugfiskare.
Helgtips: Film om vackra fiskar och vilda vyer

Klockan har bytt år, och det är dags att ta fram planeringsblocket inför kommande fiskesäsong. Kanske är detta året då du gör din drömresa till fjärran stränder? Här nedan följer ett filmtips som bjuder på inspiration i världsklass.

Du kanske redan har sett den prisbelönta filmen ”Big Land”, som handlar om ett gäng hängivna flugfiskare som beger sig till Labrador-området i Alaska för att fiska öring, närmare bestämt brook trout? Om inte så föreslår vi att du bäddar ned dig för lite helgmys.

Det är en riktigt vacker och proffsig film, som levererats av Tight Loops, där även svenske Rolf Nylinder haft några fingrar med i musiksättningen.

Här nedan hittar du filmen!

Du kanske även gillar detta