Just nu:
Annons

Nyheter

5 år sedan Sverige Maria Ålander
Snart är det final i den rafflande tävling som tusentals sportfiskare följer på You-tube.
Årets final i FLY vs JERK

”Fly versus Jerk” är en tävling mellan fiskemetoderna flugfiske och jerkfiske. Alla de tävlande är riktiga sportfiskeproffs och tävlingarna sänds på Youtube. På Sportfiskemässan är det live-final på stora scenen.
Har du följt tävlingen Fly vs Jerk på Youtube, då vet du vad det innebär och är säker riktigt sugen på att se finalen. Har du inte sett tävlingen, kom och kolla på finalen ändå! Team CwC, Team Shimano, Team Vision Sweden och Team Vision Finland gör upp på Sportfiskemässans scen. 
De tävlande, som befinner sig på scenen under visningen, vet i detta läge inte själva vem som vinner. Det blir med andra ord många intressanta reaktioner på scenen när dessa mästares stora egon antingen underblåses eller får sig en törn.
När vinnaren är korad blir det prisutdelning och frågor till deltagarna. Sen blir det fest! Biljetter till festen bokas här .
Sportfiskemässan, Älvsjö, fredag 18 mars kl. 16.30

Relaterad nyhet från din region
4 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Ida-Maria Rigoll lämnar sin tjänst på Mörrums Kronolaxfiske. Nu är frågan vem som ska efterträda henne? Foto: Privat
Toppjobb ledigt när Ida-Maria lämnar sin tjänst

Det händer mycket kring Mörrumsån just nu, med både miljonsatsningar på fiskevård och planer på en ny kastanläggning. Nu kommer beskedet att platschefen på Mörrums Kronolaxfiske, Ida-Maria Rigoll, säger upp sig.

Hon levererade sitt besked till allmänheten på onsdagen, där hon beskriver det svåra beslutet så här.
– Det har varit ett tufft beslut som tagit väldigt långt tid, längre än de flesta kan ana. 4 år ganska exakt har jag varit i Mörrum på Mörrums Kronolaxfiske och Sveaskog, skriver hon på sin blogg.

Anledningen är att hon tackat ja till ett annat uppdrag, som hon tillträder 1 maj. Det innebär också att jakten på hennes efterträdare börjar med detsamma.

– Jag har fått vara med i sammanhang jag aldrig trodde jag skulle få uppleva, jag har varit på middagar med ambassadörer från olika länder, landshövdingar, generaldirektörer, politiker, musiker, kungar, drottningar, prinsar och prinsessor, forskare, ungdomar och helt enkelt fantastiska, skriver Ida-Maria Rigoll på sin blogg.

Du kanske även gillar detta