Årets gäddfilm på Fiskejournalens webb-tv Missa inte fiskefilmen "Tolvan – Minnen som aldrig sviker". Premiär här på Fiskejournalen.se i dag.[/caption] " /> Årets gäddfilm på Fiskejournalens webb-tv | Fiskejournalen
Just nu:
Annons

Nyheter

7 år sedan Sverige Morgan Fihn
Årets gäddfilm på Fiskejournalens webb-tv
Årets gäddfilm på Fiskejournalens webb-tv

Missa inte fiskefilmen ”Tolvan – Minnen som aldrig sviker”. Premiär här på Fiskejournalen.se i dag.

Nu är det premiär för gäddfilmen Tolvan – Minnen som aldrig sviker här på Fiskejournalen.se. Det är gänget Freewater pictures, med Oscar Stenberg, Erik Lundin, Christofer Torbiörnsson och Markus Wickelgren, som har gjort den bästa gäddfilmen som kommit ut på den svenska fiskefilmsmarknaden på länge. Titta och njut!
Filmen vill visa hur livet som gäddfiskare kan vara: de sköna stunderna, den stora frustrationen, glädjen över små och stora framgångar. Att sedan två av de största gäddorna som fångats under 2012 kommer upp i filmen, adderar självklart till spänningen.
Tolvan – Minnen som aldrig sviker kan du se här på Fiskejournalen.se från och med i dag. Missa inte heller filmskaparnas egen artikel, även den hittar du här på sajten.
Här hittar du filmen.

Relaterad nyhet från din region
9 timmar sedan Sverige Anders Lundin
Ta hand om fisken – sök LOVA-bidrag! Foto: Anders Lundin
Dags att vårda fisken – så här söker du pengar!

Intresset för sportfiske växer – och därmed också intresset för fiskbestånden. Vi påminner nu om LOVA-bidraget, som alla föreningar och kommuner kan söka för att skapa bättre förutsättningar för sportfiske.

LOVA är Havs- och vattenmyndighetens satsning som ska gå till lokal vattenvård över hela landet. Har du ett projekt på gång så är det dags att söka pengar nu, eftersom ansökningstiden går ut i slutet av januari.

I flera län finns det många vattenmiljöer som i dag inte uppnår miljökvalitetsnormerna om god ekologisk status, och länsstyrelsen vill nu ha hjälp att sprida budskapet om LOVA.

Det är du som jobbar på kommun eller är medlem i en ideell förening som kan söka bidrag för lokala vattenvårdsprojekt som bidrar till att uppnå god status. Till exempel kan projektet syfta till att åtgärda vandringshinder, återställa flottledsrensade vattendrag eller anlägga lekbottnar för fisk.

Från och med 2018 finns det en ny LOVA-förordning som innebär en förstärkning av arbetet med övergödning. Du kan söka i vissa fall upp till 90 procent i statliga bidrag för åtgärder som minskar övergödningen.

Läs mer om LOVA här!

Du kanske även gillar detta